U krevetu sa grčkim milionerom

Hm, pa ja ovo ne smatram uvredom.
Izvinjavam se ako sam preterala ali svako od nas ima neki limit do kog razume nešto, a od kog ne. Neko se ne razume u melioraciju zemljišta, a neko se ne razume u - život. Tako je kako je.
Де болан не извињавај се.
Шта све овдје други пишу,ти уопште ниси претјерала.

Pazi ovo 'najobičniji bestseler'
Pa sine BESTSELER.
Ajde ti napiši bestseler znači knjigu kakva god da je, koja se istakla i probila pored toliko napisanih knjiga.
...
Šta reći jbt
Danasnji ukus I kriterijum... Tako da bestseller ne znaci da icemu vredi... Potrebnp tome znaci da ne I seka aleksic kvalitet u muzici... Kako da ne

Ponekad zavidim ljudima koje samo jedna stvar interesuje u životu.
Могу ти рећи да и треба да ми завидиш.
Интересује ме само оно ма шта могу лично утицати.
Замисли само да се ја нервирам због тебе и на све ово што пишеш? Па стварно би то било смијешно.

Могу ти рећи да и треба да ми завидиш.
Интересује ме само оно ма шта могу лично утицати.
Замисли само да се ја нервирам због тебе и на све ово што пишеш? Па стварно би то било смијешно.
Globalno zagrevanje ten e zanima na primer? To što će za oko 50 godina nestati nafta ako se nastavi sa ovim tempom njene eksplotacije i potrošnje? Samo te film zanima da si naprimer reditelj ili glumac? Samo film?

Globalno zagrevanje ten e zanima na primer? To što će za oko 50 godina nestati nafta ako se nastavi sa ovim tempom njene eksplotacije i potrošnje? Samo te film zanima da si naprimer reditelj ili glumac? Samo film?
Ма какав нафте неће нестати.
То су шпекулације да цијена порасте. Нафте има у изобиљу која је још и не истражена.

Pazi ovo 'najobičniji bestseler'
Pa sine BESTSELER.
Ajde ti napiši bestseler znači knjigu kakva god da je, koja se istakla i probila pored toliko napisanih knjiga.
...
Šta reći jbt

Njujork tajms ima po jedan bestseler svakog meseca tako da su obesmisli taj izraz.

Vezano za temu, ako voli da čita može slobodno. Neću da se svadjam sa nekim oko knjige koja nikome ne skodi.

Ма какав нафте неће нестати.
То су шпекулације да цијена порасте. Нафте има у изобиљу која је још и не истражена.
Ja sam to prošle godine računao, sabrao dokazane rezerve zemalja koje ih najviše poseduju, podelio sa dnevnom potrošnjom i dobio oko pedesetak godina.

ima svakakvih bogatasa...sve je to diskutabilno ili promenljivo...splet okolnosti...nasledjeno bogatstvo...saradjeni milioni....kriminalni milioni

Nije vazno kako su milioni zarađeni, važno je kakav izbor pružaju.

Može komšinica Mica, zamišljati sebe u krevetu sa milionerom, ali kao sto rekoh, retko kojoj se ta fantazija ostvari.

Ja zamišljam Vin Dizela :manikir:
Pa i on je milioner. 😁

Nadam se samo da ga ne zamisljas ovakvog.

images.jpeg

Back