Pinocchio
Iskusan
- Poruka
- 6.833
Ko zna - zna!Практична си нема шта.![]()
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ko zna - zna!Практична си нема шта.![]()
Pa greota da radi na praznoПрактична си нема шта.![]()
Де болан не извињавај се.Hm, pa ja ovo ne smatram uvredom.
Izvinjavam se ako sam preterala ali svako od nas ima neki limit do kog razume nešto, a od kog ne. Neko se ne razume u melioraciju zemljišta, a neko se ne razume u - život. Tako je kako je.
Danasnji ukus I kriterijum... Tako da bestseller ne znaci da icemu vredi... Potrebnp tome znaci da ne I seka aleksic kvalitet u muzici... Kako da nePazi ovo 'najobičniji bestseler'
Pa sine BESTSELER.
Ajde ti napiši bestseler znači knjigu kakva god da je, koja se istakla i probila pored toliko napisanih knjiga.
...
Šta reći jbt
Ма како није. Енергија је скупа у данашње вријеме.Pa greota da radi na prazno![]()
E da je samo problem na LjiS-u, problem je globalni!Значи ово је све од тебе последица на ово што се дешава на ЉиС-у?![]()
Јоој Беба је таква да бих уффф...Ko zna - zna!
А па то није до нас онда.E da je samo problem na LjiS-u, problem je globalni!
Ja te ne osuđujem ali te iskreno ne razumem.Svi me od skoro "osuđuju" jer kažem ono što mislim.
Iz tašnice izvadi svežanj novčanica za nove gume i felne.Aman u čemu je problem? Grčki milioner zagrije "pećnicu" a dečko ubaci petlaAko mene pitate win - win sitjuejšn
![]()
Ponekad zavidim ljudima koje samo jedna stvar interesuje u životu.А па то није до нас онда.
Ја само за ЉиС пишем.
Могу ти рећи да и треба да ми завидиш.Ponekad zavidim ljudima koje samo jedna stvar interesuje u životu.
Globalno zagrevanje ten e zanima na primer? To što će za oko 50 godina nestati nafta ako se nastavi sa ovim tempom njene eksplotacije i potrošnje? Samo te film zanima da si naprimer reditelj ili glumac? Samo film?Могу ти рећи да и треба да ми завидиш.
Интересује ме само оно ма шта могу лично утицати.
Замисли само да се ја нервирам због тебе и на све ово што пишеш? Па стварно би то било смијешно.
Ма какав нафте неће нестати.Globalno zagrevanje ten e zanima na primer? To što će za oko 50 godina nestati nafta ako se nastavi sa ovim tempom njene eksplotacije i potrošnje? Samo te film zanima da si naprimer reditelj ili glumac? Samo film?
Pazi ovo 'najobičniji bestseler'
Pa sine BESTSELER.
Ajde ti napiši bestseler znači knjigu kakva god da je, koja se istakla i probila pored toliko napisanih knjiga.
...
Šta reći jbt
Ja sam to prošle godine računao, sabrao dokazane rezerve zemalja koje ih najviše poseduju, podelio sa dnevnom potrošnjom i dobio oko pedesetak godina.Ма какав нафте неће нестати.
То су шпекулације да цијена порасте. Нафте има у изобиљу која је још и не истражена.
Ja te ne osuđujem ali te iskreno ne razumem.
Ovo je dobar savet.nemoj ni da se trudiš.
Није ти добра формула по којој си израчунао.Ja sam to prošle godine računao, sabrao dokazane rezerve zemalja koje ih najviše poseduju, podelio sa dnevnom potrošnjom i dobio oko pedesetak godina.
ima svakakvih bogatasa...sve je to diskutabilno ili promenljivo...splet okolnosti...nasledjeno bogatstvo...saradjeni milioni....kriminalni milioniMali je broj žena tog kalibra koje bi mogle da uđu u krevet sa milionerom.
ima svakakvih bogatasa...sve je to diskutabilno ili promenljivo...splet okolnosti...nasledjeno bogatstvo...saradjeni milioni....kriminalni milioni
Pa i on je milioner.Ja zamišljam Vin Dizela![]()
Isti moj žmu! Ovakvog nego kakvog drugačijeg