Sančo Panča
Ističe se
- Poruka
- 2.806
Не би то никад, стиди се и конзерва је по том питању.Dobro
Nekad je naslov knjige iritirajuci jer je radnja apsolutno u drugom pravcu no sto naslov sluti
Sto nisi pitao komšije o čemu se radi u knjizi ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Не би то никад, стиди се и конзерва је по том питању.Dobro
Nekad je naslov knjige iritirajuci jer je radnja apsolutno u drugom pravcu no sto naslov sluti
Sto nisi pitao komšije o čemu se radi u knjizi ?
Бебо, бебо сва си вражија.Zato ja ovu knjigu držim na stolu. Radoznale komšije ne ostaju na kafi a i žmu bolje slušaPogledajte prilog 1404115
I to je u redu. Ne moramo svi da shvatimo sve i da shvatimo svakoga ali ne treba zbog toga da osuđujemo druge.Ти то схваташ све превише лично и буквално.
Чуј одмах процедура за развод због књиге и наслова таквог.
Пуно су ми дражи наслови попут Камасутре него Злочин и казна или лик Раскољникова ма колико да је класик.Po naslovu bih rekao da je to daleko od ruskih klasika koje ja najviše volim i poštujem tako da je kod mene ta literatura ta takvim ,,egzotičnim" nazivom u startu diskvlifikovana. Jednom sad napravio grešku i pročitao ono smeće Paula Koelja i nikad više.
Е па сутра, али мало сутра.Zna li neko kad će doći @kapetanmark
Moral je rastegljiva kategorija i zavisi od drustva, tj vrednosti i normi koje vladaju i njemu...To, sto ti ili ja ne mozemo da shvatimo nesto, ne znaci da je to neprihvatljivo, samo nama nije blisko...Izgleda zasita ima ima mnogo toga što ne prihvatam i ima mnogih ljudi koje jednostavno ne mogu da shvatim. Da shvatim njihov vrednosti sistem i moralne norne, a ne da su sad oni filozovski na jednom mnogo višem nivou od mene.
Па није у реду бити буквалан и буквалиста.I to je u redu. Ne moramo svi da shvatimo sve i da shvatimo svakoga ali ne treba zbog toga da osuđujemo druge.
Ti, brt, da odes u Toponicu da se pregledas.Pre par meseci odem do komšija na kafi (mladi bračni par je u pitanju) i zateknem na stolu knjigu sa naslovom ,,U krevetu sa grčkim milionerom". Sad me zanima kako bi muškarci reagovali da vide neku takvu knjigu sa takvim naslovom na stolu kod svoje voljene osobe. Ja možda sam ,,zatucan i staromodan" kao što neki misle ali istog trenutka kada bih zatekao takav prizor shvatio bih da je to kraj i pokrenuo proceduru rastanka ili razvoda. Vaše mišljenje o ovom slučaju?
Igleda treba neko novi Mojsije, Isus Hrist ili Muhamed da vam dođe svima vama pa davam napiše pravila da ne filozofirate svi više mnogo. Čini mi se da je to neophodnost zbog haosa koji je zavladao skoro u svetu.Moral je rastegljiva kategorija i zavisi od drustva, tj vrednosti i normi koje vladaju i njemu...To, sto ti ili ja ne mozemo da shvatimo nesto, ne znaci da je to neprihvatljivo, samo nama nije blisko...
Da ali u ovom slučaju ne možeš da očekuješ od njega više jer on više od ovoga ne može dati.Па није у реду бити буквалан и буквалиста.
Није да осуђујем ја њега, али стварно ствари нису само црно бијеле.
Da ali u ovom slučaju ne možeš da očekuješ od njega više jer on više od ovoga ne može dati.
Hvala tiSve je u redu. Vratila sam se nekoliko godina unazad i pišem iz te pozicije
(navikla sam).
Е џаба ти то њему пишеш на овај начин.Gledaj, ja ležim pored svog dragog i čitam erotsku knjigu i naiđem na deo koji mi se i više nego dopada. Šta ću da uradim? Pobegnem u toalet i nastavim da čitam? Ne, pročitaću i njemu taj pasus pa možemo zajedno da prokomentarišemo, a možda i nešto drugo.
Kroz knjige koje drugi čitaju možeš mnogo štošta da naučiš: i o njima, i o sebi.
Да, да достигао је лимит.Da ali u ovom slučaju ne možeš da očekuješ od njega više jer on više od ovoga ne može dati.
Е ајд нам сад фино свима реци да нас зајебаваш и ложиш.Igleda treba neko novi Mojsije, Isus Hrist ili Muhamed da vam dođe svima vama pa davam napiše pravila da ne filozofirate svi više mnogo. Čini mi se da je to neophodnost zbog haosa koji je zavladao skoro u svetu.
Napisala sam nešto što nisam trebala?
Svi me od skoro "osuđuju" jer kažem ono što mislim.
Mozes li biti ljigaviji? Osecam se prljavo kad god te procitam.Пуно су ми дражи наслови попут Камасутре него Злочин и казна или лик Раскољникова ма колико да је класик.
Ozbiljan sam, jer koliko vidim svako tera na svoju vodenicu što bi se reklo.Е ајд нам сад фино свима реци да нас зајебаваш и ложиш.![]()
Ništa loše,knjiga ima svoju naraciju,svog autora,junake.Znam na šta aludiraš ali čuvaj se,to su kompleksi i pokazivanje slabosti a to može biti vrlo skup luksuz u životuPre par meseci odem do komšija na kafi (mladi bračni par je u pitanju) i zateknem na stolu knjigu sa naslovom ,,U krevetu sa grčkim milionerom". Sad me zanima kako bi muškarci reagovali da vide neku takvu knjigu sa takvim naslovom na stolu kod svoje voljene osobe. Ja možda sam ,,zatucan i staromodan" kao što neki misle ali istog trenutka kada bih zatekao takav prizor shvatio bih da je to kraj i pokrenuo proceduru rastanka ili razvoda. Vaše mišljenje o ovom slučaju?
Значи ово је све од тебе последица на ово што се дешава на ЉиС-у?Ozbiljan sam, jer koliko vidim svako tera na svoju vodenicu što bi se reklo.
Opusti se, draga...Napisala sam nešto što nisam trebala?
Ма какав, нико те не осуђује само опуштено.Napisala sam nešto što nisam trebala?
Практична си нема шта.Aman u čemu je problem? Grčki milioner zagrije "pećnicu" a dečko ubaci petlaAko mene pitate win - win sitjuejšn
![]()