U krevetu sa grčkim milionerom

Po naslovu bih rekao da je to daleko od ruskih klasika koje ja najviše volim i poštujem tako da je kod mene ta literatura ta takvim ,,egzotičnim" nazivom u startu diskvlifikovana. Jednom sad napravio grešku i pročitao ono smeće Paula Koelja i nikad više.
Пуно су ми дражи наслови попут Камасутре него Злочин и казна или лик Раскољникова ма колико да је класик.

Izgleda zasita ima ima mnogo toga što ne prihvatam i ima mnogih ljudi koje jednostavno ne mogu da shvatim. Da shvatim njihov vrednosti sistem i moralne norne, a ne da su sad oni filozovski na jednom mnogo višem nivou od mene.
Moral je rastegljiva kategorija i zavisi od drustva, tj vrednosti i normi koje vladaju i njemu...To, sto ti ili ja ne mozemo da shvatimo nesto, ne znaci da je to neprihvatljivo, samo nama nije blisko...

Pre par meseci odem do komšija na kafi (mladi bračni par je u pitanju) i zateknem na stolu knjigu sa naslovom ,,U krevetu sa grčkim milionerom". Sad me zanima kako bi muškarci reagovali da vide neku takvu knjigu sa takvim naslovom na stolu kod svoje voljene osobe. Ja možda sam ,,zatucan i staromodan" kao što neki misle ali istog trenutka kada bih zatekao takav prizor shvatio bih da je to kraj i pokrenuo proceduru rastanka ili razvoda. Vaše mišljenje o ovom slučaju?
Ti, brt, da odes u Toponicu da se pregledas.

Moral je rastegljiva kategorija i zavisi od drustva, tj vrednosti i normi koje vladaju i njemu...To, sto ti ili ja ne mozemo da shvatimo nesto, ne znaci da je to neprihvatljivo, samo nama nije blisko...
Igleda treba neko novi Mojsije, Isus Hrist ili Muhamed da vam dođe svima vama pa davam napiše pravila da ne filozofirate svi više mnogo. Čini mi se da je to neophodnost zbog haosa koji je zavladao skoro u svetu.

Hvala ti :heart: Sve je u redu. Vratila sam se nekoliko godina unazad i pišem iz te pozicije :heart: (navikla sam).

Gledaj, ja ležim pored svog dragog i čitam erotsku knjigu i naiđem na deo koji mi se i više nego dopada. Šta ću da uradim? Pobegnem u toalet i nastavim da čitam? Ne, pročitaću i njemu taj pasus pa možemo zajedno da prokomentarišemo, a možda i nešto drugo.
Е џаба ти то њему пишеш на овај начин.
Не пали то код њега. 😂
Kroz knjige koje drugi čitaju možeš mnogo štošta da naučiš: i o njima, i o sebi.

Pre par meseci odem do komšija na kafi (mladi bračni par je u pitanju) i zateknem na stolu knjigu sa naslovom ,,U krevetu sa grčkim milionerom". Sad me zanima kako bi muškarci reagovali da vide neku takvu knjigu sa takvim naslovom na stolu kod svoje voljene osobe. Ja možda sam ,,zatucan i staromodan" kao što neki misle ali istog trenutka kada bih zatekao takav prizor shvatio bih da je to kraj i pokrenuo proceduru rastanka ili razvoda. Vaše mišljenje o ovom slučaju?
Ništa loše,knjiga ima svoju naraciju,svog autora,junake.Znam na šta aludiraš ali čuvaj se,to su kompleksi i pokazivanje slabosti a to može biti vrlo skup luksuz u životu

Back