U Krašovim bajaderama pronadjeni crvi

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja Hrvatsku van onoga sto je morska hrana i nisam previse upoznao jer je sama reklama u Hrvatskoj na Istri i Dalmaciji,valjda zbog turizma, zemlja turisticka a tu turisti najlakse u dodir dodju sa morskom hranom,ja licno mogu jesti sve ako je kvalitet nemam taj problem.
A dobro, naše dobre tvrtke, koje imaju dobre proizvode su,
Vindija/Cekin/Vindon - hrana
Podravka - hrana
Gavrilović - hrana
PIK Vrbovec - hrana
Belje - hrana
Saponia - kemijska industrija
Labud - kemijska industrija
Cedevita - pića
Dukat - hrana
Zvijezda - hrana
Ledo - hrana
Jamnica - piće
Kraš - hrana
Franck - pića
Kandit - hrana
Neva - kemijska industrija

Eto za prvu ruku to bi bilo od nas najveće i najpoznatije i mislim da njihovom kupovinom nećeš pogriješiti (dobiti loš proizvod). Ali opet kažem, ukusi su različiti.

A dobro, naše dobre tvrtke, koje imaju dobre proizvode su,
Vindija/Cekin/Vindon - hrana
Podravka - hrana
Gavrilović - hrana
PIK Vrbovec - hrana
Belje - hrana
Saponia - kemijska industrija
Labud - kemijska industrija
Cedevita - pića
Dukat - hrana
Zvijezda - hrana
Ledo - hrana
Jamnica - piće
Kraš - hrana
Franck - pića
Kandit - hrana
Neva - kemijska industrija

Eto za prvu ruku to bi bilo od nas najveće i najpoznatije i mislim da njihovom kupovinom nećeš pogriješiti (dobiti loš proizvod). Ali opet kažem, ukusi su različiti.

Ima li neki slatkis ili pice koje je kvalitet u Hrvatskoj i jako popularno a da se ne izvozi reginalno,jer nema hype ili ono nema jos neku tradiciju

Ima li neki slatkis ili pice koje je kvalitet u Hrvatskoj i jako popularno a da se ne izvozi reginalno,jer nema hype ili ono nema jos neku tradiciju
Pa ne znam baš. Jedino kao nešto novije mi pada na pamet Hidra od Zagrebačke pivovare. Ne znam ima li to kod vas.
https://www.hidra.com.hr/o-hidri/
1000008376.jpg

Sada ne znam rade li to ili ne,ali nikakvon cudo ne bi bilo i da rade, koliko patoloski mrze Srbe kao narod nista me ne bi zacudilo, sto opet ne znaci da to nuzno rade.Od njihovih proizvoda Podravka ima nivo da se mjeri sa srpskim prizovodima, sve drugo im je mnogo slabije.Ako hoces sireve dobre i mlijeko svugdje su bolji nego u Hrvatskoj na Balkanu, realno.Konditorske proizvode najbolje na Balkanu ima Srbija,mlijecne prozivode Slovenija ima najbolje mada i Srbija tu ne zaostaje ali Slovenija je tu nivo iznad.Kada je meso u pitanju opet su tu Srbija i Slovenija najbolje.Voce Srbija ima najbolje.Vina Crna Gora ima najbolja.Jedino sto Hrvatska ima najbolje su riblji proizvodi ali i to ce malo ko uzeti ko ima pare za Italianske riblje prozivode tipa Rio Mare itd

Peciva najbolja ima Bosna.Kuvana jela opet Srbija kupus,pasulj itd.

Hrvatska jedino sto ima dobro je ta Podravka imaju lijepe supe to je tacno i imaju najbolji eurokrem Lino Ladu koja komotno moze da parira Nuteli i to jedina od ovih sa Balkana.Ali sve je to jako malo.Od hrvatskih prozivoda vrlo malo se sta tu moze kupiti,po meni Slovenija i Srbija su pojam za sva.A Srbija najvise

Ne jedem ja samo srpske prozivode, ja cu ti uvijek prije jesti Grcki nego Srpski sir,zato sto je bolji.Ili prije cu jesti Grcku nego Sopsku salatu jer rade bolje sa sirom i paradajzom,prije cu uzet neku pitu iz Bosne.Ja od Hrvatskih proizvoda uzmem Podrvaku rade dobre stvari i to vam je brend.E sada ako hoces vrhunsku ribu da pojedes fino treba otici do Splita negdje pa naci neki restoran i jedes kvalitet.Riba kupovna nije to to,iako moze biti bezbjednija jer u konzervi se ne kvari ali nije ukus slican
Zaboravio si na slavonski kulin ( ne kulen ) mislim da bi njegov sam miris mrtvaca uskrsnuo

Back