У КОРЕЈИ ЉУДОЖДЕРИ

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
U Koreji počeli da jedu jedni druge!
http://www.kurir-info.rs/poceli-da-jedu-jedni-druge-clanak-238406

http://www.kurir-info.rs/komentari/poceli-da-jedu-jedni-druge-clanak-238406
Zbog sve većeg broja ljudi koji umiru od gladi povećava se broj ljudoždera. Ako ih vlasti uhvate, kazna je smrt

Vlast ne primećuje problem
PJONGJANG - Nemaju izlaza.
Sve više stanovnika Severne Koreje postaju ljudožderi zbog siromaštva i nedostatka hrane, zbog čega je, prema procenama Korejskog instituta za nacionalno ujedinjenje, već umrlo oko dva miliona ljudi. Veliki broj onih koji su prinuđeni na taj stravičan način preživljavanja biva uhvaćen, a kazna za njih je najstroža - smrt. U proteklih nekoliko godina vlasti Severne Koreje javno su pogubile najmanje troje ljudi optuženih za kanibalizam.

Inače, u toj zemlji još krajem devedesetih je bilo izveštaja o tome da su neki ljudi bili prinuđeni da ubijaju druge i jedu njihovo meso. Međutim, situacija se s godinama pogoršavala. Tako je jedan slučajkanibalizma otkriven 2006. Tada su uhvaćeni otac i sin koji su zbog gladi konzumirali ljudsko meso, a vlasti Severne Koreje odmah su ih osudile na smrt streljanjem. Tri godine kasnije, zbog istog zločina uhvaćen je mlađi muškarac koji je ubio i pojeo svoju devojku. On je takođe osuđen i ubijen. U jednom slučaju čovek koji je umirao od gladi ubio je sekirom svog kolegu, pojeo deo njegovog mesa, a ostatak prodao na pijaci kao ovčetinu.
O slučajevima ljudožderstva Korejski institut za nacionalno ujedinjenje sastavio je studiju, u kojoj se naglašava da su ljudi pribegli kanibalizmu jer su zalihe hrane počele ubrzano da nestaju zbog loše politike koja je podstakla inflaciju u zemlji. Taj izveštaj trebalo bi da bude objavljen sledeće nedelje u Južnoj Koreji. Prema navodima u njemu, vlast ne primećuje ilegalne pijace kada su zalihe hrane na izmaku, ali kada ima hrane, pokreću se policijske akcije i zaustavlja dostava. Vladu optužuju i da ne prosleđuje hranu koju zemlja dobija u vidu humanitarne pomoći.

Americka i juznokorejska propaganda...ako pogledate broj stanovnika i prirodni prirastaj Severne Koreje videcete da se svake godine samo povecavao od 70-ih pa do danas. Prosta racunica. Prema tome zna se dobro sta raditi sa ovakvim novinarima :

1. Metak u potiljak kao Curuviju.
2. Polomiti prste cekicem da ne moze da kuca po tastaturi i drzi olovku.

;)

Па и у Немачкој где нема глади убијају, сецирају, држе по замрзивачима и спремају себи оброке од људског меса.У Кореји то чине од глади у Немачкој из обести :think:

Jos jedan in-vivo eksperiment NWO-a - ponasanje ljudi u uslovima ekstremne nestasice hrane.

Ne znam koliko znate (a ni ja nisam preterano upucen, ali eto negde sam pokupio) ali postoji neki nepisani (ili pisani? zaboravio sam) "zakon mora" (u moreplovstvu) gde se u slucaju brodoloma dozvoljava da se najslabiji clan grupe pojede u cilju pokusaja opstanka ostalih (pa tako dok ostane ONLY ONE). Kako god morbidno zvucalo, ovaj "zakon" ili nije uopste povucen (mislim u V. Britaniji) ili je ukinut relativno skoro. Toliko o civilizaciji.

у холандији су недавно два новинара, пред укљученим камерама, уживо, у току преноса, појели делове људског меса. наиме, сваки је у некој болници дао да му се фикне део тела, мали комади меса, затим су то испржили и појели.

у холандији су недавно два новинара, пред укљученим камерама, уживо, у току преноса, појели делове људског меса. наиме, сваки је у некој болници дао да му се фикне део тела, мали комади меса, затим су то испржили и појели.

To je bukvalno -

u se i u svoje kljuse

To je bukvalno -

u se i u svoje kljuse

NOVINARI JELI LJUDSKO MESO NA TV

Reporter i voditelj emisije „Prufkonejnen“ (Zamorci) holandske televizije BNN Denis Storm i Valerio Zena pojeli su ljudsko meso pred milionskim auditorijumom.

Cilj emisije bio je da se otkrije kakvog je ukusa meso ljudi, pa su njih dvojica, kako bi to saznali, postali kanibali. Gledaocima je prikazano kako Storm i Zeno odlaze u ordinaciju kod hirurga, koji su im na operacionom stolu isekli po komadić mesa. Jednom je isečen deo sa zadnjice, a drugom deo sa stomaka. Kasnije, u emisiji, njih dvojica sede za stolom, piju vino i navodno jedu odsečene komade mesa, koje je kuvar prethodno ispekao.

Kada me neko bude pitao odakle mi ožiljak, mogu da kažem da je Valerio pojeo komadić mene - kaže Storm i dodaje da se varaju svi oni koji misle da ljudsko meso ima ukus nalik piletini.

Mnogi su s nevericom gledali emisiju, misleći da je u pitanju samo šala i da voditelj i reporter nisu zaista jeli ljudsko meso, već neko životinjsko.

Međutim, Denis Storm uverava javnost u suprotno: Sve je stvarno, sad smo i zvanično kanibali.

http://www.vesti.rs/Svet/NOVINARI-JELI-LJUDSKO-MESO-NA-TV.html

u koreji barem streljaju kanibale, u holandiji ih reklamiraju preko televizije

NOVINARI JELI LJUDSKO MESO NA TV

Reporter i voditelj emisije „Prufkonejnen“ (Zamorci) holandske televizije BNN Denis Storm i Valerio Zena pojeli su ljudsko meso pred milionskim auditorijumom.

Cilj emisije bio je da se otkrije kakvog je ukusa meso ljudi, pa su njih dvojica, kako bi to saznali, postali kanibali. Gledaocima je prikazano kako Storm i Zeno odlaze u ordinaciju kod hirurga, koji su im na operacionom stolu isekli po komadić mesa. Jednom je isečen deo sa zadnjice, a drugom deo sa stomaka. Kasnije, u emisiji, njih dvojica sede za stolom, piju vino i navodno jedu odsečene komade mesa, koje je kuvar prethodno ispekao.

Kada me neko bude pitao odakle mi ožiljak, mogu da kažem da je Valerio pojeo komadić mene - kaže Storm i dodaje da se varaju svi oni koji misle da ljudsko meso ima ukus nalik piletini.

Mnogi su s nevericom gledali emisiju, misleći da je u pitanju samo šala i da voditelj i reporter nisu zaista jeli ljudsko meso, već neko životinjsko.

Međutim, Denis Storm uverava javnost u suprotno: Sve je stvarno, sad smo i zvanično kanibali.

http://www.vesti.rs/Svet/NOVINARI-JELI-LJUDSKO-MESO-NA-TV.html

u koreji barem streljaju kanibale, u holandiji ih reklamiraju preko televizije

Nisam podržao to, nego sam se pozvao na narodnu izreku :confused: a i ništa ne bi čudilo od Holanđana, oni su izmislili Big Brother.

sto bre taj narod vise ne ustane nije mi jasno....ajd dok su bili deda i tata na vlasti,pa kao,ali ovog idiota podsisanog masnog da opuste da im glumi boga...pa to je strasno...ja neznam i ta vojska koja im je verna,zna se da su vojna lica uglavnom sa sela deca,koja idu u akademije,da ih tamo hrane....bar kod nas bilo,a znam da je svud us vetu manje vise tako....imas stan,hranu,sahranu......e sad....zar njihovi najmiliji,najbliza familija i rodjaci ne umiru od gladi po tim selima,dok oni tako slepo cuvaju taj rezim

sto bre taj narod vise ne ustane nije mi jasno....ajd dok su bili deda i tata na vlasti,pa kao,ali ovog idiota podsisanog masnog da opuste da im glumi boga...pa to je strasno...ja neznam i ta vojska koja im je verna,zna se da su vojna lica uglavnom sa sela deca,koja idu u akademije,da ih tamo hrane....bar kod nas bilo,a znam da je svud us vetu manje vise tako....imas stan,hranu,sahranu......e sad....zar njihovi najmiliji,najbliza familija i rodjaci ne umiru od gladi po tim selima,dok oni tako slepo cuvaju taj rezim

Vojna lica su neka vrsta janičara.

Back