- Poruka
- 75.264
U kom znaku su rođeni najuredniji muškarci?
Iz vašeg iskustva
Iz vašeg iskustva
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
treba mi jedan takav..Po astrološkim merilima, Jarčevi ozbiljno shvataju sav posao, čak i kućne poslove, što ih čini na vrhu liste horoskopskih znakova koji su bolesno uredni.
zelim da potkrepis ovo dokazima.Površnost stavke da Device vole da je sve na svom mestu dovodi do takvog zaključka.
Tačno je da dDevice vole da znaju gde je šta ali to može da bude u totalnom haosu. Važno je da oni znaju gde je, a ne bilo ko drugi.
zamisli mene jarac devica kombinacijaPo astrološkim merilima, Jarčevi ozbiljno shvataju sav posao, čak i kućne poslove, što ih čini na vrhu liste horoskopskih znakova koji su bolesno uredni.
ja sam dokazzelim da potkrepis ovo dokazima.
a totalni haos oko tebe?zamisli mene jarac devica kombinacija
mesec u devici i 6 planeta u jarcu
ti si izrod bre neki! da vidim kartu.ja sam dokaz
samo u glavia totalni haos oko tebe?
ja sam iz horoskopa pokupio samo najbolje karakteristike. Recimo, od device - pametti si izrod bre neki! da vidim kartu.
ajde ajde kartaja sam iz horoskopa pokupio samo najbolje karakteristike. Recimo, od device - pamet
to čuvam ko zmija nogeajde ajde karta
eto,jos si i kukavica(:to čuvam ko zmija noge
mora da imam nešto u Raku?eto,jos si i kukavica(:
ako si kukavica meni najpre padaju na pamet Ribe! paranoja,tripovi.mora da imam nešto u Raku?
Tako je. Plašljive Ribe odmah beGajuako si kukavica meni najpre padaju na pamet Ribe! paranoja,tripovi.
šta mi je u horoskopu da budem takav?neozbiljan si, ne znam sta bih ti rekla.
ne zamajavaj me sa tim kukavice ajde stavi slobodnošta mi je u horoskopu da budem takav?
Па коначно да и неко други то каже сем мене...сви мисле да живим у апотециPovršnost stavke da Device vole da je sve na svom mestu dovodi do takvog zaključka.
Tačno je da dDevice vole da znaju gde je šta ali to može da bude u totalnom haosu. Važno je da oni znaju gde je, a ne bilo ko drugi.