- Poruka
- 83.850
Zato vratiti Bibliju u škole, da se vrati red.А ти си за то да деца псују родитеље? Ето, сад је дошла ваша ,,демократија" па деца не само да псују него и убијају своје родитеље.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato vratiti Bibliju u škole, da se vrati red.А ти си за то да деца псују родитеље? Ето, сад је дошла ваша ,,демократија" па деца не само да псују него и убијају своје родитеље.
Ја бих без проблема то урадио.Zato vratiti Bibliju u škole, da se vrati red.
Да си ти жив и здрав, још је покојни премијер Ђинђић вратио веронауку у школе 2001 годинеЈа бих без проблема то урадио.
Знам, али као изборни предмет. Ја бих то увео као обавезни школски уџбеник на свом нивоима. И избавио Дарвинову теорију еволуције.Да си ти жив и здрав, још је покојни премијер Ђинђић вратио веронауку у школе 2001 године
srecom takvi kao ti se ne pitaju nista a i nikad neceЗнам, али као изборни предмет. Ја бих то увео као обавезни школски уџбеник на свом нивоима. И избавио Дарвинову теорију еволуције.
Никад не реци никад.srecom takvi kao ti se ne pitaju nista a i nikad nece
svetu su potrebni svestrani ljudiНикад не реци никад.
Какви су то људи?svetu su potrebni svestrani ljudi
sirokih vidika i bez predrasuda.Какви су то људи?
Ко баба Роска и Григорије звани Гриша са мог аватара?sirokih vidika i bez predrasuda.
tako je,sa dalekim pogledom u buducnostКо баба Роска и Григорије звани Гриша са мог аватара?
Она има поверљиве разговоре са покојним дедом. Уђе у куглу и лебди у међупростору. А Григорије је проводник тих силних енергија.tako je,sa dalekim pogledom u buducnost
Дуле, не веруј свему што видиш на телевизорОна има поверљиве разговоре са покојним дедом. Уђе у куглу и лебди у међупростору. А Григорије је проводник тих силних енергија.
Розалија Михајловић је чувена србска пророчица. Уз виски и куглу, све види.Дуле, не веруј свему што видиш на телевизор
prvo definisi sta je za tebe dobra ribaKad se okrenete oko sebe i iza sebe, šta ste zaključili, u kom horoskopskom znaku su skoro uvek dobre ribe?
Prvenstveno da izgleda dobro. Da sam hteo da se fokusiram na mentalne karakteristike pitao bih koja ima dobru dušuprvo definisi sta je za tebe dobra riba