- Poruka
- 84.183
Kad se okrenete oko sebe i iza sebe, šta ste zaključili, u kom horoskopskom znaku su skoro uvek dobre ribe?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram se složitidevice, mamuim...
Што се тиче ових жена што траже родну равноправност у језику, јел по томе за жене које су у хороскопу ован / јарац / бик, треба рећи да су овца / коза / крава?jarcice i device Hvala,hvala momci!
ja ne trazim.. vi vodite svet,zaradjujte,odrzavajte ali samo me ne pitajte gde sam i kad se vracamШто се тиче ових жена што траже родну равноправност у језику, јел по томе за жене које су у хороскопу ован / јарац / бик, треба рећи да су овца / коза / крава?
Kad bi i ti znala de udarasja ne trazim.. vi vodite svet,zaradjujte,odrzavajte ali samo me ne pitajte gde sam i kad se vracam
hahahahahaha jbgKad bi i ti znala de udaras
ni ja.Iz mog skromnog iskustva, lav i ovan.
Mada, ne verujem bas u to.
Mozda oni koji se udubljuju u karakteristike svog znaka vremenom i poprime iste.ni ja.
Ne može šiptarov mozak da dobaci dotle. To je vasiona, a njegov mozak je mali.
У Библији је за врачање прописана смртна казна, јел си знао за то? Иде се под мач.Ne može šiptarov mozak da dobaci dotle. To je vasiona, a njegov mozak je mali.
U Bibliji svašta piše. Recimo, ako te dete opsuje moraš da ga ubiješ, javno da svi videУ Библији је за врачање прописана смртна казна, јел си знао за то? Иде се под мач.
Него, сад је демократија, па свако сме да ради шта хоће.
Али, моје је да те упозорим, ти како хоћеш.
А ти си за то да деца псују родитеље? Ето, сад је дошла ваша ,,демократија" па деца не само да псују него и убијају своје родитеље.U Bibliji svašta piše. Recimo, ako te dete opsuje moraš da ga ubiješ, javno da svi vide