U koju zemlju biste se bez razmišljanja iselili?

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sizif

Strani posmatrač
Moderator
Poruka
63.220
Postoji li neka zemlja u koju biste, da imate uslove, garantovan posao i rešeno stambeno pitanje, otišli zauvek i bez razmišljanja?

...ili nikada ne biste napustili mesto gde se već nalazite?

1653899654008.png

Bez nekog redosleda:

Indonezija, Brazil, Filipini, Vijetnam, Nemačka, Tajland, Francuska, Italija, Španija, Argentina, Kanada, Holandija, Čile, Kambodža, Belgija, Kuba, Grčka, Haiti, Portugalija, Mađarska, Austrija, Švajcarska, Kipar, Borneo, Bahame, Maldivi, Francuska Polinezija, Maršalska ostrva, Kolumbija...

Možda sam neku izostavila...

Onda ima zemalja koje bi zahtevale da razmislim par dana...

I par u kojih ne bih, mislim barem :think::lol:

Холандија. Имам екипу другара која је тамо годинама у Лајстаду, градић 30 километара од Амстердама. Рај на земљи, добри људи, лепа природа. Вутре у изобиљу. Жене ружне ал јбг не може све да буде као бајка. Али нажалост коче папири, зато само као туриста.

Bez nekog redosleda:

Indonezija, Brazil, Filipini, Vijetnam, Nemačka, Tajland, Francuska, Italija, Španija, Argentina, Kanada, Holandija, Čile, Kambodža, Belgija, Kuba, Grčka, Haiti, Portugalija, Mađarska, Austrija, Švajcarska, Kipar, Borneo, Bahame, Maldivi, Francuska Polinezija, Maršalska ostrva, Kolumbija...

U polovini od ovih zemalja bi te prvo veče kad izadjes sama, silovali opljačkali ubili

Bez nekog redosleda:

Zar Maldivi :D crkla bi od dosade ..

Холандија. Имам екипу другара која је тамо годинама у Лајстаду, градић 30 километара од Амстердама. Рај на земљи, добри људи, лепа природа. Вутре у изобиљу. Жене ружне ал јбг не може све да буде као бајка. Али нажалост коче папири, зато само као туриста.
Јеси ли био тамо као туриста? Који град? Какве су цене.

Back