L.1
Domaćin
- Poruka
- 4.417
Нешто ми досадило да нисам члан ни једне странке.
Да немате какав предлог?
Да немате какав предлог?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
L.1:Нешто ми досадило да нисам члан ни једне странке.
Да немате какав предлог?
L.1:Нешто ми досадило да нисам члан ни једне странке.
Да немате какав предлог?
L.1:Ма ја бих негде где може човек лепо да служи мало и себи.........
marlоn:Jel Lider... jel ti baš ono to mazohistički..... ko bre normalan to želi? Viš valjda da samo dileje vode stranačke propagande... bilo čije![]()
ccc...a `vamo kao dosadno ti jeL.1:Ти и ја у истој странци?
НЕ
....a neko zato kaj je bedast ko ******,pa misli da svoju bedastoću može sakrit,i onda ispadne onak glup ko qu**tz....marlоn:Pa opalio čovek u bojler... i to protočniSad bez zezanja, retki su ljudi danas koji ulaze u stranke zbog ideologije, to vreme je Gone with the Wind... danas je korist i samo korist-naravno lična jedini motiv i pokretač ulaska najvećeg broja aktivista, simpatizera, volontera ili već kako vole da se predstavljaju. Neko zbog, novca, neko zbog pozicija, neko zbog javnog života, neko zato što je impotentan, neko zato što je prepotentan
![]()
Kinfa,ja preferiram na one sa kriglamaL.1:Нешто се ломим...једни имају балоне,други беџеве,трћи шарене налепнице,,,,
Bereck:....a neko zato kaj je bedast ko ******,pa misli da svoju bedastoću može sakrit,i onda ispadne onak glup ko qu**tz....![]()
...Neka ti `fala takvog "Izvlacenja" - seti se "Uvlacenja" koje je sledilo u oba slucaja...fosilvaso:Nemačku je svojevremeno privremeno Hićo izvuk'o iz bede i krize, a ko će, kada i kako i Srbiju!!??![]()
Btw: Sada mi nešto pada na pamet: Znamo da je Hićo konfiskovao svu imovinu bogatih Jevreja, a bogami i tile je svojevremeno 'konfiskovao višak' imovine bogatijima.....
Jel' to možda pravilo, ili čista slučajnost!!??![]()
~Petar:fosil,jel morash svaki put da napishesh to hico?
opasno mi ide na qq....hitler brate...kakav hico...
...Ove sa bedzevima,najduze traju...a moz` i da ih prodas...jos uvek cuvam "snage haosa i bezumlja"L.1:Нешто се ломим...једни имају балоне,други беџеве,трћи шарене налепнице,,,,
Kaa:...Neka ti `fala takvog "Izvlacenja" - seti se "Uvlacenja" koje je sledilo u oba slucaja...