U kojoj zemlji biste nastavili život da možete

zarucnica1506Dusa

Zainteresovan član
Poruka
339
Koja zemlja je na vas ostavila lep utisak da bi ste je opet posetili ili čak mogli da nastavite život u njoj do smrti ?Meni su sela u Švajcarskoj prelepa i nadam se da ću se uskoro nastaniti u jednom Alpskom selu blizu jedne prelepe farme i ješću čokolade i piću najčistiju vodu na svetu a onda ću vam slati sekcije sa Miljama a vi ćete mi zavide ti.:hahaha::lakunoc:

Koja zemlja je na vas ostavila lep utisak da bi ste je opet posetili ili čak mogli da nastavite život u njoj do smrti ?Meni su sela u Švajcarskoj prelepa i nadam se da ću se uskoro nastaniti u jednom Alpskom selu blizu jedne prelepe farme i ješću čokolade i piću najčistiju vodu na svetu a onda ću vam slati sekcije sa Miljama a vi ćete mi zavide ti.:hahaha::lakunoc:
volim Španiju, španski jezik, hranu tamo, muziku, ljude, njihov temperament, ... kad god idemo na letovanje tamo, poželim da živim tamo... ali pretpostavljam da bi posle 2-3 meseca života pobegao nazad za DE, jer jedno je negde ići na odmor a drugo tamo živeti...

Koja zemlja je na vas ostavila lep utisak da bi ste je opet posetili ili čak mogli da nastavite život u njoj do smrti
Mađarska. Prosto najlepša zemlja u Evropi.
?Meni su sela u Švajcarskoj prelepa i nadam se da ću se uskoro nastaniti u jednom Alpskom selu blizu jedne prelepe farme i ješću čokolade i piću
Švajcarska me je mnogo razočarala. Sela su jedino što je lepo i što vredi. Veliki gradovi u Švajcarskoj su estetski neukusni i ne mnogo čisti. Nemačka je nekako življa od Švajcarske.

was
Pa naravno Meksiko ili Argentina

severna koreja samo ne ovde da blejim

Na nekom tropskom ostrvu, sa prelepim vodopadima i prelepim ženama, prepunog egzotičnog voća, gde bi se po čitav dan goli jurili oko kokosovih palmi, smejali se i ................krckali kokosove orahe. Ostrvo zaboravljeno u vremenu, bez ove moderne telefonije, kompjutera, brzog života i zagađenja. Imam plam da kupim jahtu i krenem u potragu za takvim ostrvom (bez šale).

Back