U kojoj stranci su najveci lopovi?

Koja stranka ima najvise lopova u samom vrhu stranke?

• DS

• SRS

• SPS

• G17+

• DSS

• NS

• LDP

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Jerry Ropero

Poznat
Banovan
Poruka
7.375
Sta mislite u kojoj stranci su najvisi stranacki funkcioneri najvise korumpirani i koji imaju najvise para? U kojoj su stranci najveci lopovi?

Po meni sto se lopovluka tice tu je mrtva trka izmedju DS i G17+ , stim sto u foto finisu pobedjuje DS jer su veca stranka i samim tim imaju vise lopina na gomili.

Dovoljno je pobrojati neke od njih - Slobodan Milosavljevic, Aleksandar Vlahovic, Dragan Djilas, Bozidar Djelic, Boris Tadic.

Sve lopov do lopova koji do 5 oktobra nije imao u vlasnistvu vise od garaze, a sta sve danas imaju , kako se nose, oblace, i kako zive mislim da gradjani znaju.

Valjda nećete glasati po inerciji :wink:

Nisi nam dao broj članova upravnog odbora svake stranke.
Jer ako tražimo najveći broj lopova onda nije isto ako neka stranka ima 21 ili 12 osoba u vrhu.
Naime to što neka stranka sa 21 članom ima 7 lopova znači da lopovski vrh čini 1/3
A kod stranke sa 12 osoba to dodje više od pola upavnog odbora.

E sad ko ima više lopova?

danas imaju , kako se nose, oblace, i kako zive mislim da gradjani znaju.

to iz skupštinske sale??
NOSENJE%20SESELJA_1.jpg

tema je prava
a065.gif

mislim, jel se lopovom smatra kad neka rulja na mitingu to skandira?
pa skandirali su i Tadiću da je ustaša...,.kaže pičkousti kod Olje da to Toma nikad nije rekao....znači nije
rekoše i da je Mira crvena veštica sa Dedinja..jesu li izvršili egzorcizam ili nešto pa sad vode brigu o njenoj penziji...
sve bre pošten svet

Mnogo teško pitanje. Apsolutno SVI su, bez obzira jesu li crveni, plavi, žuti, šareni... - ''guzičari''. Koja stranka zaslužuje da ponese naj ovaj epitet, uhhhhh.
Ali, u jedno sam siguran. POJEDINAC kome može da se dodeli titula - ''naj guzičar'' je bez premca Đelić.Pre 5-6 god. iskopali ga niodkuda, došao ovde, na sva usta se hvalio da je došao da pomogne, da u Srbiji nema ništa, spava u tetkinom stanu.... A sad ima milione evrića??? Čudna neka ''demokratija''.

tema je prava
a065.gif

mislim, jel se lopovom smatra kad neka rulja na mitingu to skandira?
pa skandirali su i Tadiću da je ustaša...,.kaže pičkousti kod Olje da to Toma nikad nije rekao....znači nije
rekoše i da je Mira crvena veštica sa Dedinja..jesu li izvršili egzorcizam ili nešto pa sad vode brigu o njenoj penziji...
sve bre pošten svet

Svi su lopovi..Neko krade manje a neko vise,u zavisnosti od svojih sposobnosti.

Valjda nećete glasati po inerciji :wink:

Nisi nam dao broj članova upravnog odbora svake stranke.
Jer ako tražimo najveći broj lopova onda nije isto ako neka stranka ima 21 ili 12 osoba u vrhu.
Naime to što neka stranka sa 21 članom ima 7 lopova znači da lopovski vrh čini 1/3
A kod stranke sa 12 osoba to dodje više od pola upavnog odbora.

E sad ko ima više lopova?

A možda je autor mislio na visinu lopova?
Da, jer da je postavio pitanje "U kojoj su stranci najviše skloni kradji" to bi bio sasvim drugi smisao.

Ko je najveći od njih tamo? :mrgreen:

Mnogo teško pitanje. Apsolutno SVI su, bez obzira jesu li crveni, plavi, žuti, šareni... - ''guzičari''. Koja stranka zaslužuje da ponese naj ovaj epitet, uhhhhh.
Ali, u jedno sam siguran. POJEDINAC kome može da se dodeli titula - ''naj guzičar'' je bez premca Đelić.Pre 5-6 god. iskopali ga niodkuda, došao ovde, na sva usta se hvalio da je došao da pomogne, da u Srbiji nema ništa, spava u tetkinom stanu.... A sad ima milione evrića??? Čudna neka ''demokratija''.

A pa i Jelasic je na slicni kalup.On cak ne zna ni srpski da govori kako treba.

Back