kalliope
Aktivan član
- Poruka
- 1.152
eee, tinar, lako je tebi u tvojoj

Kako to mislish? :?kalliope:eee, tinar, lako je tebi u tvojoj![]()
![]()
ja sam 4. godina,a koja godina su one?Tinar:Koja si godina? Sve moje drugarice idu u 13. Bila sam na nekim chasovima (hemija, psihologija), i nije loshe.Truman:Jedna od najtezih u Bg-u.Fora je da tu dobro prodjes ako si bistar i nemas neke preterane ambicije tj.neces 5.0 isl.Onda mozes da imas dosta slobodnog vremena,ali mora da se prizna ako krenes ozbiljno da shvatas skolu mozes grdno da se razocaras.To se meni desilo u prvom razredu pa sam se posle promangupirao.kalliope:Truman:13.beogradska gimnazija
kako ide?
cujem da je skola teeeskaaaa liga za obicne smrtnike :wink:![]()
Idem svako leto u Cacak i cuo sam iz vise izvora da je Cacanska gimnazija propala i da ima puno droge.Jel' to istina?Jay-Z:Cacanska Gimanzija
Sve drugakinje. Dve na prirodnom i dve na drushtvenom. Mada, ima bash dosta njih koje poznajem poshto polovina koja ide u 13. je iz Crnjanskog.Truman:ja sam 4. godina,a koja godina su one?Tinar:Koja si godina? Sve moje drugarice idu u 13. Bila sam na nekim chasovima (hemija, psihologija), i nije loshe.Truman:Jedna od najtezih u Bg-u.Fora je da tu dobro prodjes ako si bistar i nemas neke preterane ambicije tj.neces 5.0 isl.Onda mozes da imas dosta slobodnog vremena,ali mora da se prizna ako krenes ozbiljno da shvatas skolu mozes grdno da se razocaras.To se meni desilo u prvom razredu pa sam se posle promangupirao.kalliope:Truman:13.beogradska gimnazija
kako ide?
E, koja si god? Dek mog drushtva je takodje tamo.hAhaHahaH_devojka:15 gimn,i meni je extra.gubim cas jednom dnevno cesto nemam casove jer npr nemamo ucionice...i tako.pola nastavnika na bolovanju.inace u ucionici su prozori zalepljeni selotepom i nemam poda,i ispod lavaboa izlazi kanalizacija.ma ludilo
heh... 3. najjaca... sada sam sve cuo...winnetou:e, a zar nije 3. beogradska gimnazija najjaca?? ja sam tako cula.. bio je ulaz u skolu najmanje 98 bodova..
that's kulhAhaHahaH_devojka:15 gimn,i meni je extra.gubim cas jednom dnevno cesto nemam casove jer npr nemamo ucionice...i tako.pola nastavnika na bolovanju.inace u ucionici su prozori zalepljeni selotepom i nemam poda,i ispod lavaboa izlazi kanalizacija.ma ludilo
DJ_MaRe:heh... 3. najjaca... sada sam sve cuo...winnetou:e, a zar nije 3. beogradska gimnazija najjaca?? ja sam tako cula.. bio je ulaz u skolu najmanje 98 bodova..![]()
Ma gde bre najjaca, nista se ne uci tamo... pola drustva mi je zavrsilo tu skolu bez pipanja knjige...
Ja sam bio u 5oj... Necu da kazem da je najjaca, ali nije nimalo naivna... a svakako je kao i mnoge druge gimnazije mnooogo jaca od 3. gimnazije...
Tinar:Kako to mislish? :?kalliope:eee, tinar, lako je tebi u tvojoj![]()
![]()
15... :wink:winnetou:hmmm.. mozda sam ja nesto onda pomesala.. ne znam bas najbolje vase gimnazije.. brojala sam jednom, mislim da ih imate 18 ili 24 ili tako nesto..
Pa jeste najjaca, al' nikako u pogledu znanja!winnetou:e, a zar nije 3. beogradska gimnazija najjaca?? ja sam tako cula.. bio je ulaz u skolu najmanje 98 bodova..
Moja sestra je 2. razred pa znam neke.U koja odeljenja idu?Tinar:Sve drugakinje. Dve na prirodnom i dve na drushtvenom. Mada, ima bash dosta njih koje poznajem poshto polovina koja ide u 13. je iz Crnjanskog.Truman:ja sam 4. godina,a koja godina su one?Tinar:Koja si godina? Sve moje drugarice idu u 13. Bila sam na nekim chasovima (hemija, psihologija), i nije loshe.Truman:Jedna od najtezih u Bg-u.Fora je da tu dobro prodjes ako si bistar i nemas neke preterane ambicije tj.neces 5.0 isl.Onda mozes da imas dosta slobodnog vremena,ali mora da se prizna ako krenes ozbiljno da shvatas skolu mozes grdno da se razocaras.To se meni desilo u prvom razredu pa sam se posle promangupirao.kalliope:Truman:13.beogradska gimnazija
kako ide?
![]()
Kad_LupimLupim:winnetou:A sad ko je lud da gine nek ide u 1. 10. 6. ili 5. gim. (dobro ova peta i nije sto je nekad bila, al' opet...)
Zaboravio si 13.![]()
Truman:nije... zato sto 13. uopste nije neki bauk...Kad_LupimLupim:winnetou:A sad ko je lud da gine nek ide u 1. 10. 6. ili 5. gim. (dobro ova peta i nije sto je nekad bila, al' opet...)
Zaboravio si 13.![]()
Nemam blagog pojma. Ima ih u tri razlichita odeljenja.Truman:Moja sestra je 2. razred pa znam neke.U koja odeljenja idu?Tinar:Sve drugakinje. Dve na prirodnom i dve na drushtvenom. Mada, ima bash dosta njih koje poznajem poshto polovina koja ide u 13. je iz Crnjanskog.Truman:ja sam 4. godina,a koja godina su one?Tinar:Koja si godina? Sve moje drugarice idu u 13. Bila sam na nekim chasovima (hemija, psihologija), i nije loshe.Truman:Jedna od najtezih u Bg-u.Fora je da tu dobro prodjes ako si bistar i nemas neke preterane ambicije tj.neces 5.0 isl.Onda mozes da imas dosta slobodnog vremena,ali mora da se prizna ako krenes ozbiljno da shvatas skolu mozes grdno da se razocaras.To se meni desilo u prvom razredu pa sam se posle promangupirao.kalliope:Truman:13.beogradska gimnazija
kako ide?
![]()
Ja nikad nisam rekla da sam u privatnoj. :?kalliope:Tinar:Kako to mislish? :?kalliope:eee, tinar, lako je tebi u tvojoj![]()
![]()
ti si u privatnoj(blago tebi!).
izvini sto nisam odgovarala, nisam bila par dana na forumu![]()
Kojim to novinama??? :shock:kalliope:ali jesi :wink: videla sam te u novinama...
boze, imam cudesno pamcenje 8)![]()