Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.593
Постоји један изванредан начин да се лоши и најбољи одвоје од оних других.
У коју групу се сврставате, 1 или 2?
У коју групу се сврставате, 1 или 2?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ај још га мало искомлицирај, да се одмах на провали фора.1+2+3=1x2x3
( 1+2+3+4= ? nije jednako sa 1x2x3x4 )
![]()
Mislim da sam od skoro i u jednoj, i u drugoj, sve po potrebi. Ko mi se mnogo preči i kritikuje, videće SVOGA boga, jer to moj Bog nije.Постоји један изванредан начин да се лоши и најбољи одвоје од оних других.
Pogledajte prilog 1561594
У коју групу се сврставате, 1 или 2?![]()
А ко те питао колико си имала из математике?
Imaš ti neki zadatak iz muzičkog ? Šta si samo navalio na matematikuА ко те питао колико си имала из математике?![]()
Ок, схватио сам да си ти пристојна па овако изокола и између редова преко музичког заправо кажеш да свирам к...Imaš ti neki zadatak iz muzičkog ? Šta si samo navalio na matematiku![]()
Само за тебе:Imaš ti neki zadatak iz muzičkog ? Šta si samo navalio na matematiku![]()
Тако је. Имаш исто и у нпр: „Шекерна, зашакерена, ти калеша неверна...” али да те не ометам док се пентраш по Хималајима...e mnogo ti hvala
(Ipak moram priznati da sam guglala) u ovoj pesmi bi trebalo da znači tamnokosa, tamnoputa , (to je ušlo u uži izbor) ali brate Pilipenda sad si me poslao na Himalaje u pleme Kalash, još jedno pleme nalik Srbimai sad moram čitati o njima