U kojoj pozi najvise uzivate

lazy cat GIF

Znaci dok se ne krene u akciju, ne mozes da provalis da je bezvezan? :>P

nisam to rekla na taj način, u akciju se i ne kreće dok i ostali aspekti odnosa nisu zadovoljeni znači mora postojati ono nešto što budi maštu, želju, tijelo...
bezvezen zna biti odnos koji dugo traje gdje se izgubi volja i želja za dobar sex, to je najčešće nakon nekoliko godina ili desetljeca koje provedeš s istim partnerom pa sve pređe u naviku i rutinu

nisam to rekla na taj način, u akciju se i ne kreće dok i ostali aspekti odnosa nisu zadovoljeni znači mora postojati ono nešto što budi maštu, želju, tijelo...
bezvezen zna biti odnos koji dugo traje gdje se izgubi volja i želja za dobar sex, to je najčešće nakon nekoliko godina ili desetljeca koje provedeš s istim partnerom pa sve pređe u naviku i rutinu
Kod mene toga nema, posto sam eksperimentalista, stalno skupljam nove ideje :>P

zato sto mnogi jos uvek misle da je svingerluk najveci greh i sram covecanstva. Onda neka trpe i nek se medjusobno varaju iza ledja.

kada dođe do problema u odnosu dvoje ljudi najčešće nije samo loš sex u pitanju nego trpe svi segmenti zajedničkog odnosa tako da "svingerluk" najčešće ne bi bio neko očekivano rješenje nego možda prije "okidač" za ekspresno rješenej problema između partnera :manikir:
svingerlukom se uglavnom bave parovi koji nemaju drugih vecih problema, parovi kod kojih uglavnom sve funkcionise a u svingeraju samo zele prosiriti svoje zajednicko seksualno iskustvo, buduci da su prethodno istrosili sve "resurse" u spavacoj sobi pa dolaze u fazu kada pocinju da gube interesovanje.......ako cemo istinu da govorimo. Svingeraj jeste nekome unistio vezu al je mnogima i spasao vezu , u zavisnosti od prethodnog medjusobnog odnosa. Tamo gde je bilo "klimavo" svingeraj samo ubrza rastanak a tamo gde je veza bila stabilna , svingeraj jos vise ucvrsti tu vezu.

Za svingeraj oba partnera moraju da budu istog mentalnog sklopa. Jer uz sve te moralne blokade koje namece drustvo, prilicno tesko.
Pa ne znam koliko to istog moze da bude. Da se slazu van seksualnog konteksta da, mislim da treba zapravo da budu vise i od toga. Ako si mislio na licnosti u smislu: mentaliteta, slicnog vaspitanja, senzibiliteta, pogleda na vezu itd? Da, to treba da budu.

Back