У којој мери грађани Србије и бирачи СНС-а знају ко је Милош Вучевић?

Pazi dodjosu kada ja vise znam o Ujvideku nego ti iako tu nisam nikada ziveo. A vidim da drzis stranu ustasofilima na ovom forumu, jel zbog toga sto si jugonostalgicar JNA porekla? Ili sto imate istog protivnika u grupi?

Pazi kad sa ove strane bare imaju malo drugacije stavove nego vi dodjosi, cene te koliko umes, sta umes i koliko ti debeo budjelar... pa tek onda gledaju boju koze, broj zuba, naglasak i to da li volis Putina. Zamisli.
Pa mogao si onda i nešto od njih da naučiš, ali očigledno nisi.

Без гуглања,

ко од форумаша зна, а ко не зна ко је Милош Вучевић?

Написао бих нешто о њему, да употпуним први пост, али је ред да чујемо и неки одговор, па ћемо генералије да сазнамо у коментарима.

Ја га знам као градоначелника Новог Сада.

ДА ли му знаш боју гласа?

Боравио сам ранијих година често у НС, знам и неке ствари што се тиче његовог односа према подређенима, а које нису баш примерене.

Pa mogao si onda i nešto od njih da naučiš, ali očigledno nisi.
Nesto te zulja dodjosu? Jbt, pa ti si dodjos u rodnoj Srbiji, ako si uopste rodjen u Srbiji, sto je mnogo, mnogo gore nego biti dodjos u Sattle-u ili Vancouveru ( preko 50% stanovnika je rodjeno na drugim kontinentima). Doduse, kad razmislis i Ujvidek je dodjoski grad, porastao je tri puta po broju stanovnika od kad ga ja pamtim sa pocetka '70-tih, pa je bar 50% stanovnika tog grada rodjeno negde drugde.

Dakle dodjosu, sta tebi smeta kod bivseg gradonacelnika Ujvideka o kome pisemo? Za razliku od tebe je rodjeni Novosadjanin, 'ajmo to i nije neka prednost kad pogledas da je u tom gradu rodjen i Vulin, recimo, a u sustini sta znaci da je neko i rodjen u Ujvideku, sta je tu posebno? Da li je bivsi gradonacelnik i advokat bio los advokat? To nemamo pojma ni ti ni ja, nismo koristili njegove usluge, ja sam mozda malo i "strucan" da procenim jer imam blisku rodbinu u tom poslu (koja kaze da je, hmmm, bio neubedljiv u tom poslu pa ga je otac presaltovao na politiku) a za tebe smo sigurni da nisi, kao sto nisi strican nizasta na ovom svetu sem da smrdis na Krstarici po ceo bogovetni dan.

On je bio radikal, sad je naprednjak, resio je sebi da tako probija put kroz zivot. Ne zameram mu to iako imam druge poglede na svet, to je njegov izbor, kao sto je tvoj da budes autonomas ali i protivnik nadjosa u tom gradu (sto je, jelte, suprotnost, konflikt u glavi i stavu). Ne zameram ni ja tebi, samo si dobar da malo opljunemo po tebi, jer si inventar na forumu.

Novi Sad je grad pun ljudi stravicno izrazenog kompleksa "vise vrednosti" na osnovu kada su im cukundedovi dosli u Novi Sad ili Vojvodinu.
Pa tako kada se neki nadjos ciji je cukun-cukun deda navodno prebegao iz turske carevine 1691 oseti ugrozenim od nekog dodjosa ciji su roditelji dosli vlakom bez voznog reda ili, ne daj boze, 1992 - onda se poteze taj "starosedelacki kljuc". Kljuc zbog koga taj neko "dobije" na tezini i vrednosti u odnosu na nekoga ko je dosao u taj grad 1994 ili 2002 ali je napravio mnogo veci zivotni uspeh od nadjosa koji ima samo daleke pretke Novosadiste da se pohvali time. Dobije na tezini bar u svojim ocima.

Kompleks manje vrednosti, stravicno izrazen u tom gradu, potezu ga svaki pout kada gube "zivotnu trku". Ti ljudi zive u dalekoj proslosti a ne sadsnjosti ili, ne daj boze, buducnosti. Srecom imam izrazen zavicajni akcenat pa me niko nikad iz Novog Sada nije pitao kada su moji dosli u taj grad, iako sam u tom gradu proveo mnogo vremena ( ozenio sam se devojkom iz Novog Sada).

Uzgred, @dlugomir je u nasoj prepisci ovde dodjos, zbog zezanja jer i sam nisam zitelj tog grada pa imam pravo da to upotrebljavam, a i sam priznaje da je dodjos u taj grad. Jel tako dodjosu?
I ti si našao nekome da prebacuješ komplekse jbt ... :dash:
To je ona varijanta ''drž'te lopova'' :lol:

Nesto te zulja dodjosu? Jbt, pa ti si dodjos u rodnoj Srbiji, ako si uopste rodjen u Srbiji, sto je mnogo, mnogo gore nego biti dodjos u Sattle-u ili Vancouveru ( preko 50% stanovnika je rodjeno na drugim kontinentima). Doduse, kad razmislis i Ujvidek je dodjoski grad, porastao je tri puta po broju stanovnika od kad ga ja pamtim sa pocetka '70-tih, pa je bar 50% stanovnika tog grada rodjeno negde drugde.

Dakle dodjosu, sta tebi smeta kod bivseg gradonacelnika Ujvideka o kome pisemo? Za razliku od tebe je rodjeni Novosadjanin, 'ajmo to i nije neka prednost kad pogledas da je u tom gradu rodjen i Vulin, recimo, a u sustini sta znaci da je neko i rodjen u Ujvideku, sta je tu posebno? Da li je bivsi gradonacelnik i advokat bio los advokat? To nemamo pojma ni ti ni ja, nismo koristili njegove usluge, ja sam mozda malo i "strucan" da procenim jer imam blisku rodbinu u tom poslu (koja kaze da je, hmmm, bio neubedljiv u tom poslu pa ga je otac presaltovao na politiku) a za tebe smo sigurni da nisi, kao sto nisi strican nizasta na ovom svetu sem da smrdis na Krstarici po ceo bogovetni dan.

On je bio radikal, sad je naprednjak, resio je sebi da tako probija put kroz zivot. Ne zameram mu to iako imam druge poglede na svet, to je njegov izbor, kao sto je tvoj da budes autonomas ali i protivnik nadjosa u tom gradu (sto je, jelte, suprotnost, konflikt u glavi i stavu). Ne zameram ni ja tebi, samo si dobar da malo opljunemo po tebi, jer si inventar na forumu.
Niti sam autonomaš niti sam protiv bilo koga zato što je rođen ovamo ili onamo. Još nisi shvatio da ovde samo ti razmišljaš o tome. Ostale nije briga niti bi trebalo da bude. Mesto rođenja niko nije mogao da bira što će reći da lokacija tvog ili njegovog porodilišta nije ni vaša zasluga niti krivica. Jednostavno splet okolnosti. Ti si taj koji diskriminiše ljude po mestu rođenja i biće da onda tebe tamo nešto žulja, mada me uopšte ne zanima šta. Tvoja stvar.

I ti si našao nekome da prebacuješ komplekse jbt ... :dash:
To je ona varijanta ''drž'te lopova'' :lol:
Sta je bre dodjosu? Sta je u tome sto sam rekao neistina? Jel' ti jedna od vrhunskih diskfalifikacija u Ujvideku pitanje "a kada su tvoji dosli u Novi Sad?", pa ako se ispostavi da su tvoji dosli malo posle predaka tog ko postavi pitanje onda si automatski diskfalifikovan u bilo kakvoj daljoj prici u drustvu takvih ljudi... dok tako nije u mom rodnom mestu, mi Zemunci (pa i Beogradjani) smo mnogo tolerantniji i nismo tako iskljucivi na mesto rodjenja lika sa kojim komuniciramo. Tako da ja nikoga na podforumu Beograd ne zezam za mesto rodjenja ili to kad su njegovi pretci dosli u taj grad..., dobro, imamo malo lokalnog zezanja Dortjol-Zemun, Vrachar-Zemun, Vozdovac-Zvezdara, krug dvojke-periferija, 80-te vs 90-te..

A u Ujvideku su neki (neki? hmm) ljudi fantasticno iskomleksirani, jucerasnji dodjosi (sto ti i jesi) su danas veci autonomasi nego ljudi koji generacijama zive u tom gradu. Ti patis za starom Vojvodinom, za KundK nasledjem, za autonomaskim socijalizmom a da to nista nisi ni doziveo ni upoznao. Nesto kao i Nenad "Hromi Daba" Canak.

Poslednja izmena:
Niti sam autonomaš niti sam protiv bilo koga zato što je rođen ovamo ili onamo. Još nisi shvatio da ovde samo ti razmišljaš o tome. Ostale nije briga niti bi trebalo da bude. Mesto rođenja niko nije mogao da bira što će reći da lokacija tvog ili njegovog porodilišta nije ni vaša zasluga niti krivica. Jednostavno splet okolnosti. Ti si taj koji diskriminiše ljude po mestu rođenja i biće da onda tebe tamo nešto žulja, mada me uopšte ne zanima šta. Tvoja stvar.
Dodjosu, ti si tezak autonomas, poput Dinka Gruhonjica ili Nedima Sejdinovica i cesto njihove tekstove na ovom forumu kopiras - verovatno iz razloga sto delis njihove stavove a ne zbog toga sto stancujes veliki broj tema da bi ispunio normu datu od gazde ovog sajta.

Poslednja izmena:

Back