DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.691
Krsta oduvek bila sastajalište teoretičara
et tema...nema pravila
et tema...nema pravila
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Свиђа ми се твој аватар.Ovoliko iskusnih statističara skoro nisam videla na jednom mestu
to je istinaKad dodju deca, posle toga vrebaju svaku priliku za seks kao tinejdzeri, posto ga nema u kuci...
a kad prodje odredjeni broj godina sve dosadi pa i rodjena zenaДарлинг,
То смо овде продискутовали одавно, да се личности другачије развијају и сазревају, кроз зрело доба. Итд...
Али ниси ни ти крива, већ управа крстарице, јер нема систем, да се неко позове на претходне текстове, а нећемо поново да куцкамо.
Једноставно речено систем је од матороће окоштао
monotonija kod kuce tera zene da se jebu sastrane...slicno je i sa muskarcimato je istina
Te statistike su tacne koliko i one selfreport o duzini penisa. 22 btwStatistike kažu da oko 50 posto ljudi je barem jednom kao prevarilo nekoga, imali smo u jednoj temi, doduše nije bilo istraživanje u Srbiji
hahahaTe statistike su tacne koliko i one selfreport o duzini penisa. 22 btw
kad covek to cita ispada da svi imaju ogromne kitehahaha
a prava istina je nesto sasvim drugoKrsta oduvek bila sastajalište teoretičara
et tema...nema pravila
i ja sam odmah usvojio primedbu,jer zaista nisam imao losu nameru@Mugatu , ja sam korisnika informisao da po Pravilniku nije dozvoljeno kačiti tuđe slike i prijavio problematične fotografije.
S obziram da nisam moderator na potforumu Ljubav i Seks ovo je moj maksimum.
blago tebi sto si na moruJa sam na moru i juče nisam pratila šta se dešava. Najlakše je kad se nešto prijavi, onda to vidim.
Ti se drži teme, ovo nije ćaskalište.blago tebi sto si na moru
dobro bi bilo da psemo nesto lepse i vedrijeAha, probao juce da ga citiram ali bezuspesno. Nije valjda da su administratori toliki sljam?
a koja je to tema koje treba da se drzimTi se drži teme, ovo nije ćaskalište.
Da budem iskren boli me patka da razmisljam o tome.Mugatu, sta ti mislis u kojim godiama obicno zene i muskarci pocnu da varaju?
Stas koji k na temi brate ?Da budem iskren boli me patka da razmisljam o tome.
ahaO temi? Nema to veze sa godinama, polom, odgojem nego karakterom a prilika stvara lopova. Odgovor na tvoje pitanje je onda kad im se ukaže prilika.
Ne mislis da na pr, bez obzira na karakter to je sirok pojam, dodje do zasicenja u odnosima, svadje, nerazumevanja, izgubi se postovanje, iki jednostavno dosadi seks s jednom istom osobom? Realno mnogi ljudi se naviknu na jedan nacin i to ljuste.O temi? Nema to veze sa godinama, polom, odgojem nego karakterom a prilika stvara lopova. Odgovor na tvoje pitanje je onda kad im se ukaže prilika.