U kojim godinama muškarci i žene obično kreću da varaju?

tolko si iskustva skupila a da ne znas da je to najelegantniji nacin da te odyebe a da te pritom ne uvredi :rotf:

to mi bio modus operandi jedno vreme da sam se sam sebi smucio :lol:
Ne. To su ljudi koji to očekuju. Imali su takve veze i pre, prema onom što pričaju.

Zašto da me odjebu kada mi se na taj način udvaraju? Misle Valjda da žene na to padaju, monogamija i to. Ili zaista to žele. U oba slučaja odbojno je vrlo.

Ne. To su ljudi koji to očekuju. Imali su takve veze i pre, prema onom što pričaju.

Zašto da me odjebu kada mi se na taj način udvaraju? Misle Valjda da žene na to padaju, monogamija i to. Ili zaista to žele. U oba slučaja odbojno je vrlo.
ja ti rekoh... ako te takav muva a to sve govori iz srca, onda mi je upitno kako nis videla sa kim imas posla prvog minuta, pa dosla do te situacije koja te vodi u zescu inhibiciju.

mnogo je cesca scena ono sto ti nacrtah, a to rade muskarci koji ne zele da povrede zenu ili devojku svejedno, prekidom veze... a svako ko voli zene ce uraditi sve da joj se zgadi i ona bude srecna sto ga se oslobodila :lol:

dok u starosti ne progleda i pocne da ga kune kakva je svinja bio :rotf:

nikad prva lopta nije prva ako si sa zanimljivim likom koji nije dileja. nauci to. pogotovo u fazi kada pokusavate da gradite nesto. on radi isto ono sto zene rade vekovima ilimilenijumima, svojim predumisljajnim taktiziranjima.

ja ti rekoh... ako te takav muva a to sve govori iz srca, onda mi je upitno kako nis videla sa kim imas posla prvog minuta, pa dosla do te situacije koja te vodi u zescu inhibiciju.

mnogo je cesca scena ono sto ti nacrtah, a to rade muskarci koji ne zele da povrede zenu ili devojku svejedno prekidom veze... a svako ko voli zene ce uraditi sve da joj se zgadi i ona bude srecna sto ga se oslobodila :lol:

dok u starosti ne progleda i pocne da ga kune kakva je svinja bio :rotf:

nikad prva lopta nije prva ako si zanimljivim likom koji nije dileja. nauci to. pogotovo u fazi kada pokusavate da gradite nesto. on radi isto ono sto zen rade vekovima svojim predumisljajnim taktiziranjima.
Ma čoveče prvi dejt. Drugog nema.

Moraće neko da nadje neku "naučnu analizu" ovako ne ide, pošto najveći broj ljudi ne vara, pa ispada normalno ono što je vidljivo, varanje oštećenih ljudi ili ljudi sa oštećenim partnerima...
Statistike kažu da oko 50 posto ljudi je barem jednom kao prevarilo nekoga, imali smo u jednoj temi, doduše nije bilo istraživanje u Srbiji

Pa ne znam što me je zivkao posle još par puta..
Zašto misliš da treba da zaključuješ o nečemu što ne znaš? 😄
znas kako :lol: , ako vec izneses neku tvrdnju na sto i ljudi na nju daju svoje misljenje, ne mozes posle da dopisujes fus note kako bi iznesenom dala drugo znacenje. to ne radi nijedan ozbiljan knjizevnik, jos manje neko sa mreze jer je to draga moja pacenistvo :lol:

ako vec hoces da mazes, a za to, ne ljuti se nisi nimalo namazana, onda to radi digresijama koje nemaju veze sa tvojim slucajem, pa kazi npr. zamisli nasao je posle jednu drugu koja se nalepila na tu njegovu patologiju, mozes i da dodas da je to tvoja najbolja drugarica koju kad si na kafi pitas cesto dal si ti normalna da budes sa njim dok ti ona zaljubljenih ociju odgovora nemas pojma kako je divan...i sl.

onda ces dati svom iskazu definiciju zrelosti, al vako deluje kao popismanila sam se da isteram moje po cenu da budem u pravu :rotf:

Samo sam navela primer da to postoji. Elaboracija me me interesuje.
Sedim u busu, idemo na planinarenje i pišem onako da prekratim vreme
nemo se ljutis

tako je uvek kad sa mnom neko pokusava da se nadmudruje :lol:

u prevodu oce da pliva u mutnoj moravi a nema slauf...lep uspon ...na planincuzi..il planincugi jel, kako se vec kaze pravilno po rodno ravnopravnom zakonu :rotf:

Naravno, zezam se jer ispada da svi varaju, samo je pitanje kada počinju...što je onako...
Сви лажу и варају цео живот. Нема тог који није лагао.

Ја знам за људе који за јавност говоре да су у браку, вези, блиском односу. У стварности траже другог и то раде кријући.

Сви лажу и варају цео живот. Нема тог који није лагао.

Ја знам за људе који за јавност говоре да су у браку, вези, блиском односу. У стварности траже другог и то раде кријући.
Loše ti to društvo, oko mene sve pristojni ljudi....

Back