U kojim godinama muškarci i žene obično kreću da varaju?

Da li je pravilo da ljudi u odredjenim godinama dodju do prezasicenja?Koje su godine braka krizne?I zasto neko krece da vara u cetrdesetim,ako je do tad sazreo i zna sta hoce?Kako tada odjednom shvati da je njegov/a partner/ka ono sto neće?
Ne mora biti prezasićenje, više liči na to da osoba dokaže sebi da i dalje može da "osvoji" osobu suprotnog pola. Statistika kaže da osobe najviše varaju oko 45-e godine. Teško da posle 20 godina braka ili veze shvatiš da ti osoba sa kojom živiš ne odgovara. Shvati se ranije, to je samo izgovor I zašto varati? Zatvoriš to poglavlje života i odeš svojim putem, tamo gde ti je bolje. Čemu gluma?

Ja opet ne razumem.Sto sam starija izgleda da sam sve gluplja.
Ja se izvinjavam ako sam prekršila neko pravilo.Mozes mi slobodno ukazati na to.Nisam zlopamtilo.
Samo te molim odluci se sta si Zlatni ribica,cena veverica ili nilski konj.Ne znam kako da te oslovljavam.
Da ti pomognem da shvatis. Sokol misli da si klon nekog s ljisa ilti dvojnik. Mene je osobno briga vise ako je tko klon ili nije jer se s time pokazuje njegovo lice, a ne moje.

Sta se tice teme, ne da je lose zapoceta nego katastrofa. vec ako otvaras temu ne pises samo izvolite, a kasnije postavis masu pitanja bez icega. Napises nesto kratko i svoj kratki osvrt na temu pa se ide u raspravu.

Ja se izvinjavam ako sam prekršila neko pravilo.Mozes mi slobodno ukazati na to.Nisam zlopamtilo.
Samo te molim odluci se sta si Zlatni ribica,cena veverica ili nilski konj.Ne znam kako da te oslovljavam.
Prvo pravilo, nikada i nikome se i ne pokušavaj pravdati za nešto ovdje.
Nisi prekršila pravilo, dobro ti nama došla.
Što se teme tiče, muškarci počnu varati kad padnu k za uši, kad im ni vlastite žene više ne daju bez moljakanja, lako zavedu neku koja će im dati jer su do tih godina već ušparali neku ušteđevinicu pa imaju se čime kurchiti.
Žene nikada ne varaju!

Prvo pravilo, nikada i nikome se i ne pokušavaj pravdati za nešto ovdje.
Nisi prekršila pravilo, dobro ti nama došla.
Što se teme tiče, muškarci počnu varati kad padnu k za uši, kad im ni vlastite žene više ne daju bez moljakanja, lako zavedu neku koja će im dati jer su do tih godina već ušparali neku ušteđevinicu pa imaju se čime kurchiti.
Žene nikada ne varaju!
Slazem se, one se samo jebu (da ne budem prost) :rotf:

Da li je pravilo da ljudi u odredjenim godinama dodju do prezasicenja?Koje su godine braka krizne?I zasto neko krece da vara u cetrdesetim,ako je do tad sazreo i zna sta hoce?Kako tada odjednom shvati da je njegov/a partner/ka ono sto neće?

Дарлинг,
То смо овде продискутовали одавно, да се личности другачије развијају и сазревају, кроз зрело доба. Итд...

Али ниси ни ти крива, већ управа крстарице, јер нема систем, да се неко позове на претходне текстове, а нећемо поново да куцкамо.

Једноставно речено систем је од матороће окоштао

Poslednja izmena:
To nema veze sa godinama , jednostavno imaš vernih i nevernih i jedni i drugi su vodjeni nekom filozofijom i ubedjenjem

I to je to

Нетачно.

Јесте везано за године, стагнацију једне личности и спознаја друге личности о ненаптедовању свог партнера.

Back