littlefoot
Aktivan član
- Poruka
- 1.413
imam 30 godina. Jel me prošlo ili me tek čeka? :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
littlefoot:imam 30 godina. Jel me prošlo ili me tek čeka? :wink:
littlefoot je zensko :wink:zavodljiva1976:littlefoot:imam 30 godina. Jel me prošlo ili me tek čeka? :wink:
30 godina![]()
Auuuuu,brate ala si ti omatorioooo
![]()
![]()
![]()
Moram da ti kazem nesto,ali nemoj mnogo da se uzbudjujes zbog togaMislim da za tebe nema vise vremena..to sto si probao,probao..secaj se tih stvari kao najbolje u svom zivotu... :wink: 8)
zavodljiva1976:littlefoot:imam 30 godina. Jel me prošlo ili me tek čeka? :wink:
30 godina![]()
![]()
![]()
![]()
Moram da ti kazem nesto,ali nemoj mnogo da se uzbudjujes zbog togaMislim da za tebe nema vise vremena..to sto si probao,probao..secaj se tih stvari kao najbolje u svom zivotu... :wink: 8)
Mozda nekimaBuntovnik_Bez_Razloga:Ma,lazu te,bre...![]()
![]()
Ne ceka te nista...prosao voz![]()
Draga "littlefoot" ima jedna Francuska izreka "zene cetrdesetih su najbojle za ljubav" i veruj mi na rec to je potpuna istina,do cetrdesetih zena je naucila da prepozna pravog muskaca naucila je da ga zadovolji i zadrzi,oslobodila se raznih tereta koje nosi mladost i pocela maksimalno da se daje i da uzima,prema tome nebrini visine cekaju tvoj letlittlefoot:imam 30 godina. Jel me prošlo ili me tek čeka? :wink:
willys:Draga "littlefoot" ima jedna Francuska izreka "zene cetrdesetih su najbojle za ljubav" i veruj mi na rec to je potpuna istina,do cetrdesetih zena je naucila da prepozna pravog muskaca naucila je da ga zadovolji i zadrzi,oslobodila se raznih tereta koje nosi mladost i pocela maksimalno da se daje i da uzima,prema tome nebrini visine cekaju tvoj letlittlefoot:imam 30 godina. Jel me prošlo ili me tek čeka? :wink:![]()
![]()
Master_Chief:littlefoot je zensko :wink:zavodljiva1976:littlefoot:imam 30 godina. Jel me prošlo ili me tek čeka? :wink:
30 godina![]()
![]()
![]()
![]()
:wink: ceka, ceka...littlefoot:imam 30 godina. Jel me prošlo ili me tek čeka? :wink:
laze te zavodljiva, i meni je trideset, i tek sam sada probala neke stvari u zivotu, i uzivam punim plucima- go for it, sve do sada je samo bilo pripremanje terena za veeeeliko uzivanje, veruj mizavodljiva1976:littlefoot:imam 30 godina. Jel me prošlo ili me tek čeka? :wink:
30 godina![]()
![]()
![]()
![]()
zena za sve:ja bi rekla... muski 18 do 26 godina i cm...visak godina se moze nadomestiti viskom cm... a za zene do 35 npr...
Izgleda,da se niko nije osecao prozvanimmrvica 2:Mozda nekimaBuntovnik_Bez_Razloga:Ma,lazu te,bre...![]()
![]()
. I buntovnice, jel se neko nasao prozvan
![]()
Buntovnik_Bez_Razloga:Izgleda,da se niko nije osecao prozvanimmrvica 2:Mozda nekimaBuntovnik_Bez_Razloga:Ma,lazu te,bre...![]()
![]()
. I buntovnice, jel se neko nasao prozvan
![]()
![]()
:wink:
Hellen:Сад морам опет да напишем нешто што сам већ једном цитирала:''Ко мисли да сво воће сазрева кад и трешње - тај нема појма о грожђу!''
Не знам како је са мушкарцима, али жена после тридесете тек улази у најбоље године за секс. Тада је углавном изродила децу, превазишла оне почетне мајчинске бриге и нервозе, није више толико окупирана децом, може више да се посвети себи, свом изгледу, послу... Жена тада стиче једну нову врсту сигурности,самоуверености, опуштености... и то се наравно одражава и на пољу секса. То су године када сте свесни својих квалитета, знате шта хоћете и како то да добијете, знате шта вам одговара,познајете своје тело, имате доста искуства...Е, то су године кад се ужива заиста слободно!!!![]()