У који период живота бисте волели да се вратите?

Mimi95

Buduća legenda
Moderator
Poruka
43.420
Да ли постоји неки период живота када вам је све било потаман,и да бисте волели да се вратите у то време?
Ја бих волео да се вратим у период средње школе,тј.2012.-2014.године.

Poslednja izmena:
Да ли постоји неки период живота када вам је све било потаман,и да бисте волели да се вратите у то време?
Ја бих волео да се вратим у период средње школе.
2004ta na primer
I tada bih otišao iz zemlje

Ја бих волео да се вратим у период средње школе.
2019-2020

Ако сам добро схватио, човек је питао у који период би желели да се вратимо, не у коју годину. Ја се овде слажем са Фредериком, мада помало жалим за раним тридесетим. 2009-10. Неке ствари бих имао да исправим.

Ако сам добро схватио, човек је питао у који период би желели да се вратимо, не у коју годину. Ја се овде слажем са Фредериком, мада помало жалим за раним тридесетим. 2009-10. Неке ствари бих имао да исправим.

Ja samo pogledam ovo dete pored mene. I, iako je bilo svega, mogao bih roman o lepom i roman o ruznom da ispisem sta mi se desavalo, opet je sve to nekako dovelo do ovoga sto imam sad.
A to ne bih menjao za sva blaga ovog sveta 😊

Sto je najvaznije, zivot me je naucio na jako surov nacin, koliko je sve sto imamo i sto dozivljavamo, prolazno. Koliko je lako da od potpune sreće postane potpun mrak.

Zato se trudim da uzivam sto vise mogu u sadasnjosti i u onome sto imam.
Jer je znam dokle ce da traje.

Ja samo pogledam ovo dete pored mene. I, iako je bilo svega, mogao bih roman o lepom i roman o ruznom da ispisem sta mi se desavalo, opet je sve to nekako dovelo do ovoga sto imam sad.
A to ne bih menjao za sva blaga ovog sveta 😊

Sto je najvaznije, zivot me je naucio na jako surov nacin, koliko je sve sto imamo i sto dozivljavamo, prolazno. Koliko je lako da od potpune sreće postane potpun mrak.

Zato se trudim da uzivam sto vise mogu u sadasnjosti i u onome sto imam.
Jer je znam dokle ce da traje.
Управо тако

Да,нисам мислио конкретно на годину,него на период,али у реду је.

Back