U kakvom sistemu zivimo

Frederick_

Ističe se
Poruka
2.827
nije obaveza.........preteko je rat u Ukrajini. Inace.........
Ko se seca da je u martu Austrija trebala doneti zakon o obaveznoj vakcinaciji.............nju bi sledile sve zapadne zemlje a potom i sve zemlje u svetu pod americkom kontrolom.
Nekada su vakcine imale humani smisao a danas cisto politicko-strateski smisao.
Danas je VIRUS postao roba sa kojom se trguje, pravi ogroman profit A KAD JE PROFIT U PITANJU, SVA SREDSTVA SU DOZVOLJENA.

Ne znam sta da ti kazem na to, vec sam na vise tema ovde pisao o tome: sestra mi je doktor molekularne biologije na Oksfordu, istrazivac bas na vakcinama baziranim na mRNA tehnologiji vec dobrih 10-tak godina, dakle vise nego relevantan izvor informacija o virusima, vakcinama i svemu vezanom za tu tematiku.
Sa druge strane, to je osoba koju novac ne zanima - zanima je samo nauka, i nista drugo. Nepotkupljiva je. A mene voli vise od bilo koga na planeti, jer niko ne voli kao sestra brata.

I ako ona kaze meni "virus je stvaran, nastao prirodnim putem, zajheban je, mora da se reaguje ozbiljno" i ako ona kaze "vakcinisi se", ko sam ja, ili bilo ko od nas koji nismo u njenom nivou sto se te tematike tice, da tvrdimo da to sto ona kaze nije tacno?

Владан

Buduća legenda
Poruka
34.337
Bavim se istrazivanjem novog svetskog poretka vec dvadesetak godina i imam jako jako sivu sliku sveta u kome zivimo kao i buducnosti koja nas ocekuje. Ali tek juce kad sam odgledao zivotnu pricu jedne zene shvatio sam zapravo pravu sliku sveta u kome zivimo a ta slika je crna da crnja ne moze biti. O novom svetskom poretku procitao sam na hiljade tekstova i na hiljade filmova, video zapisa, imao sam razgovore sa covekom koji je vrlo visoko u vrhu noviog svetskog poretka a kojeg nikad necete videti u medjima iako je u toj hijerarhiji veci i od maska i od bila gejtsa a daleko veci i od bajdena, putina ili klausa svaba ali nista od toga mi nije otvorilo oci kao taj film.

U pocetku sam naravno imao rezerve jer je stvarno prica bila neverovatna da bi bila istinita cak i meni koji sam otvorenog uma za sve price ali kad je zena navela fakat da je u dnevnim novinama kurir videla sliku i clanak gde njena mladja cerku od dvadesetak godina lezi na stolu gola kao posluzavnik za hranu za sudije i tuzioce nekog suda koji su imali neku proslavu u Srbiji, onda sam definitivno shvatio da zena govori istinu. Tog trenutka me je oblio hladan znoj i zapravo nikad se nisam toliko uplasio od saznanja u kakvom to stvarno svetu zivimo. Shvatio sam kakvi su to ljudi koji vladaju planetom definitivno da su to ljudi demoni ali bukvalno bez trunke milosti odnosno empatije.

Ranije sam mislio da oni drze predsednike drzava pod kontrolom i par ljudi iz samog vrha i onda preko njih da kontrolisu ostatak drzave i drustva. Medjutim sad sam shvatio da su oni u stvari tu preko puta nas. Iz te price te zene ona gde god da je kucala na koja god vrata sve je bilo pod njihovom kontrolom. Dakle i policija, i sudija i tuzilastvo, i mnogi advokati, pola osoblja po bolnicama, cak i posta je pocela da je minira. Dakle imaju pipke apsolutno apsolutno svuda.

Kasnije mi je ostala samo jedna dilema. Tu zenu su jurili da ubiju konstatno 40 godina i nisu je ubili. To mi je davalo dozu sumnje jer cak zivela je sa muzevima koji su joj namesteni od njih i bukvalno je ona bila na izvolte svakog sekunda za tih 40 godina njene borbe njima da je ubiju i nisu uspeli da je ubiju. Dakle nije imala obezbedjenje, telohranitelje, pancire, oruzje, vile sa nekoliko prstenova zastite, blindirane automobile i oni nisu uspeli da je ubiju. I trovali su je raznim otrovima koji bi ubili svakog drugog coveka ali nisu je ubili. Tukli su je stalno toliko da nije mogla ni da hoda i nisu je ubili. A oni bukvalno mogu da ubiju svakog pa i predsednike kad god zele i kako god zele a nju nisu mogli da ubiju. I shvatio sam da nisu jer nju je jednostavno cuvao Bog.

Prvi video je na ovom jutjub linku: XFhfFTYe6Yk
Drugi deo je na : n8W4FNerscs
Treci deo je na : nNHMmW0sM18
Не кажем да нема истине али много тога не пије воду. По њеној причи хтели је уништити као да је страни агент. Одгледао први видео а за друга два немам желудац. Чуј..муж је малтретира, туче, покушава убити а она му одлучи родити И друго дете..

Poruka
7.102
Bavim se istrazivanjem novog svetskog poretka vec dvadesetak godina
imao sam razgovore sa covekom koji je vrlo visoko u vrhu noviog svetskog poretka
iako je u toj hijerarhiji veci i od maska i od bila gejtsa a daleko veci i od bajdena, putina ili klausa svaba
Tu zenu su jurili da ubiju konstatno 40 godina i nisu je ubili.
:rotf:

У нормалној земљи такви попут тебе не шетају слободно и без адекватног лекарског надзора. Штета што ниједна земља није нормална, уствари, па неприметно шетате међу нама и учествујете у животима нормалних људи.