U kakvoj vrsti ljubavne povezanosti imam najvise sansi?

Nisam osim 2x bio na akademiji ali oba puta bilo neke golotinje , bukvalno egzibicionizam pa nisam vise odlazio , posle nestala.
Па да, двеста страна теме а голотиња на три стране, и баш си тад случајно налетео.

Marvel Studios Reaction GIF by Disney+

Nisam osim 2x bio na akademiji ali oba puta bilo neke golotinje , bukvalno egzibicionizam pa nisam vise odlazio , posle nestala.
Да. Баш је непријатно кад на форуму видиш голотињу. Не чуди ме што си побегао са теме.

А замисли да си остао на тој теми, уместо што си стално отварао MGTOW теме, колико би се наебо у животу, и на форуму и ван форума.

ЕДИТ:

Кад смо код тих MGTOW тема, сећам се да се Додола пожалила да их отвараш тако што прилично тешко пишеш, па су непријатне за читање. Можда си зато побегао са Академије, јер ти се није свидело што ти је професорка Додола написала та имаш напоран стил писања, па си се наљутио на њу.

Bas sinoc vidrh jednu uobicajenu dramu jednog mladog para.
Idu uz ulicu i svadjaju se. Nrmaju po 18 19 god. I ona njemu nesto bla bla bla, ovaj ide ispred nje posle svake 10te joj uzvrati sa muuuuu i u jednom joj kaze:
Sta hoces bre ti od mene.
Ona: houcu da se kajeees..
I on ono pffff i nastavi dalje malo ubrzanije, a ona za njim ubrzala i ponavlja:
Houcu da se kajeesss razumes...

Dijagnoza: bice srecan par. I uzece se na kraju posle nekoliko burnih raskida.
Ма јок, остаће трудна после пар бурних раскида, ево сад ћу да ти објасним.
Онда ће следеће три године у браку сваки пут кад се побуни да добије преко уста, па ће онда следећих десет да ћути док добија батине. У међувремену ће родити још једно - двоје. Онда ће у неком тренутку да се усуди да пријави насиље или не дај боже да оде, а онда ће он да буде у фазону никад те нисам ни волео, али ко си ТИ да МЕНЕ оставиш, ко си ТИ да МЕНЕ пријавиш, живот си ми упропастила сад хоћеш и на робију да ме отераш.

И онда у најбољем случају успеју да се просто разведу. У најбољем.

У најгорем читамо наслове у новинама. Шок фото видео. Монструм. Био је тако миран човек, деловали су као срећна породица

Он насилник, она жртва својих лоших одлука.
Оних од пре десет година, док је ишла за њим по улици а он је третирао као пса.

Bas sinoc vidrh jednu uobicajenu dramu jednog mladog para.
Idu uz ulicu i svadjaju se. Nrmaju po 18 19 god. I ona njemu nesto bla bla bla, ovaj ide ispred nje posle svake 10te joj uzvrati sa muuuuu i u jednom joj kaze:
Sta hoces bre ti od mene.
Ona: houcu da se kajeees..
I on ono pffff i nastavi dalje malo ubrzanije, a ona za njim ubrzala i ponavlja:
Houcu da se kajeesss razumes...
:aha2:

Никад у животу ништа смислено ниси написало, сваки пост ти је или ред ретардираних смајлија који се цепају а ништа није смешно, или јутјуб видео.
Буквално ти треба брисати све што постујеш, нема никакве разлике да ли си присутно на форуму или не, безначајно си. Сабери се.

Mozda sam staromodan, ali me ne privlace nesto preterano "ribe", taj tip sto se tice karaktera ili ponasanja, ni one za jedno vece, ni preterano napucane. Ne izlazim ja po splavovima, fensi kaficima i tako to. Privlace me one koje su nekako razoruzavajuce, pazljive, one pored kojih se ne bih osecao nesigurno jer mi je to jako bitno, ali i kad su tople a ne frigidne. Moj omiljeni tip zene je nekakva sexy psihologica :D

Sta reci ovom coveku jbt. Kako da nadje djevojku...
Da polozi vozacki?
Da zraci cvrstinu i samopuzdanje?
Da sazna u kom grmu cuci zec. Ovo ono avioni kamioni.
Da se ne tusira?
Kad bih imao avione kamione ne bih verovatno vise uopste imao problema sa samopouzdanjem. Ovako da pridjem nekoj devojci bih mogao jedino u nekom drugom univerzumu, totalno sam hendikepiran u tome i uvek se samo nadam necijem prilasku, samo to mozda ne bih ni prepoznao vec bih tumacio kao ljubaznost, i sto bih i to lako uprskao. Gotovo da ne umem ni da npr. pitam napolju nekoga za neku ulicu, e takav sam. Niti vise reci ovde niti manje u realu, u stvarnosti sam mutav i smotan strasno. Jedino mozda imam sanse da neka bich preiskusna pohotna mladja matorka mene zgrabi :D

Inace, vece su mi sanse da bih se smuvao da dve-tri-cetiri devojke nego sa jednom, nije sala. Kad su devojke onako grupno one su ohrabrenije, ponekad i bezobraznije :mrgreen: same pridju, sto mene to mozda malo opusti i volim to, kad bih bio s jednom morao bih da mislim da je necim ne uvredim, da ne kazem nesto pogresno i glupo, napeta je atmosfera, devojke u grupi su uvek veselije. Par puta mi se to i desilo ali davno je bilo, da su mi tako kao prisle grupno.

Mozda klosari i bednici i ne treba uopste da dele ljubav ni sa kim.. To je njima potrebnije da bi se uzdigli, da bi osetili prihvacenost i razumevanje, a bas su njima sanse najmanje. Lose se na lose lepi i nema sta da prekine vrzino kolo.

Ako se oni maladaptiraju na svoju samocu i odbacenost jer nemaju drugi nacin da nadju satisfakciju, onda svi to osudjuju, bar ne osudjujte njihove nacine zivota, neko ko je u godinama, a tezak je propalitet, mozda je samo uvek bio usamljen pa je zbog toga postao takav. Ako je neko veciti samac, zasto ga onda narod osudjuje ako npr. igra igrice i pije (a to nije uzrok nego posledica samackog zivota), takve mnogi smatraju nekim zlocincima, pustite takve na miru da zive u svom svetu ako su vec sami i odbaceni, imaju na to prava, zasto svi napadaju one koji su vec odbaceni i non-stop ih svi vracaju u realan svet u kom su odbaceni.

Back