gost 441491
Iskusan
- Poruka
- 6.432
Па да, двеста страна теме а голотиња на три стране, и баш си тад случајно налетео.Nisam osim 2x bio na akademiji ali oba puta bilo neke golotinje , bukvalno egzibicionizam pa nisam vise odlazio , posle nestala.

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Па да, двеста страна теме а голотиња на три стране, и баш си тад случајно налетео.Nisam osim 2x bio na akademiji ali oba puta bilo neke golotinje , bukvalno egzibicionizam pa nisam vise odlazio , posle nestala.
Aha da da. Poput ovoga sto se desilo u skoli. Jasno jasno. Da ne skrecem temu...Ovo ne , ali malibora BMW fora prolazi za kupljenje.
Fora za prevoz je druga kategorija seks odnosa , ne ta dzekovska.
Iskljucis logiku I sve osim najnizeg animalizma ako hoces da razumes te nove neempatijske odnose. Animalizam = ili jases ili te jasu.
Да. Баш је непријатно кад на форуму видиш голотињу. Не чуди ме што си побегао са теме.Nisam osim 2x bio na akademiji ali oba puta bilo neke golotinje , bukvalno egzibicionizam pa nisam vise odlazio , posle nestala.
https://vm.tiktok.com/ZM28QJCQw/?t=1Malo romantican, malo volina?
E to je dobra.
Prvo budes onako uvidjajan, nezan, romantican. Tipa: sta ce popiti dama? Hoces ruzu? Evo. A kad ona odbije onda podivljas. Sta ti bre koji k? Nemoj sad da razvalim ceo kafic.
Ona se uplasi.
A ti: zbog tebe..
Ona se zaljubi.
Ма јок, остаће трудна после пар бурних раскида, ево сад ћу да ти објасним.Dijagnoza: bice srecan par. I uzece se na kraju posle nekoliko burnih raskida.
Не мислимо.
Kao ja za akademiju , ako mislimo na klub u knezu
Bas sinoc vidrh jednu uobicajenu dramu jednog mladog para.
Idu uz ulicu i svadjaju se. Nrmaju po 18 19 god. I ona njemu nesto bla bla bla, ovaj ide ispred nje posle svake 10te joj uzvrati sa muuuuu i u jednom joj kaze:
Sta hoces bre ti od mene.
Ona: houcu da se kajeees..
I on ono pffff i nastavi dalje malo ubrzanije, a ona za njim ubrzala i ponavlja:
Houcu da se kajeesss razumes...
Никад у животу ништа смислено ниси написало, сваки пост ти је или ред ретардираних смајлија који се цепају а ништа није смешно, или јутјуб видео.
Оно говори!zato što sam izmislio youtube
a ti si od ovih što su izmislili google![]()
Kad bih imao avione kamione ne bih verovatno vise uopste imao problema sa samopouzdanjem. Ovako da pridjem nekoj devojci bih mogao jedino u nekom drugom univerzumu, totalno sam hendikepiran u tome i uvek se samo nadam necijem prilasku, samo to mozda ne bih ni prepoznao vec bih tumacio kao ljubaznost, i sto bih i to lako uprskao. Gotovo da ne umem ni da npr. pitam napolju nekoga za neku ulicu, e takav sam. Niti vise reci ovde niti manje u realu, u stvarnosti sam mutav i smotan strasno. Jedino mozda imam sanse da neka bich preiskusna pohotna mladja matorka mene zgrabiSta reci ovom coveku jbt. Kako da nadje djevojku...
Da polozi vozacki?
Da zraci cvrstinu i samopuzdanje?
Da sazna u kom grmu cuci zec. Ovo ono avioni kamioni.
Da se ne tusira?
Tad sam bio jos gori tako da ne znam ni sta sam im govorio, postideo sam se jbg ali mi se i svidelo, sad bih se mozda malo zezaoI jesi li im rekao da budu nezne?