U kakvoj vrsti ljubavne povezanosti imam najvise sansi?

Mislis i na zivljenje u nekoj drugoj kuci gde nisu roditelji ili to nije bas skroz neophodno?

Zavisi od karaktera roditelja.
Ima puno ostataka iz socijalizma kojeg nisu ni videli ili videli , a da su potpuno sumanuti I nedokazani.
Ali ima I onih kojima je dovoljno pomenuti unucice ili samoca do groba pa da I'm iz dupeta dodje u glavu.
Rasprava I period insistiranja je neophodan , a ucinak zavisi. Kod nekih moze sustanarski kod nekih ne moze.
Nije bitno sta oni misle kako se ponasaju , nego kako ti osecas svoj kutak. Za muskarca u seljackoj srbiji je jako bitno da li su mu jaja isecena ili se oseca samopouzdanje. Retko se desi da prodje neko sa isecenim jajima , a I to samo kao vlasnik cele nekretnine 1/1.

Ma ja bih to radio sa stilom. Dnevna varijanta, hocu da spavam lepo. Neka basta i kljuceve i mobilni telefon na sto i okrecem se da dam pogledom signal zenskama okolo da slobodno pridju i zamole za koji krug.
To ti je 70 fora, znaju klinci I klinke za te retro varijante.
Mobilni , kljucevi I malibora na sto.
Kao sto postoje fore za retro godista ima ih I za 2000 I za 2010 I 2020.

Јбт, можда је дошло време за нову Академију.
Ја не знам зашто сте претходну затварали.

Ја сам толико научио из Академије, јер сам тежак штребер, да ми се живот окренуо за 180 степени.

После по инерцији наставио да се окреће, па сам сад близу 360. степену.

Jbmu misa. Ima li, i koliko, da se pale na dobru statiku recimo? Ono, fazon, vidi kako sam sredio terasicu lepo, bastu, dvoriste. Gle procvetala mi japanska ljubicica.
Ovo ne , ali malibora BMW fora prolazi za kupljenje.
Fora za prevoz je druga kategorija seks odnosa , ne ta dzekovska.
Iskljucis logiku I sve osim najnizeg animalizma ako hoces da razumes te nove neempatijske odnose. Animalizam = ili jases ili te jasu.

Ја не знам зашто сте претходну затварали.

Ја сам толико научио из Академије, јер сам тежак штребер, да ми се живот окренуо за 180 степени.

После по инерцији наставио да се окреће, па сам сад близу 360. степену.
Зато што је дошла до природног краја, процветала, осушила се и умрла.

Међутим, имамо неке нове "клинце" који појма немају шта раде.

Зато што је дошла до природног краја, процветала, осушила се и умрла.

Међутим, имамо неке нове "клинце" који појма немају шта раде.

Ја сам безименом на петходним темама несебично преносио своја знања са Академије, али он је толико бандоглав да ништа није усвојио.

Можда, ако отворите академију, и он буде добар ђак па прихвати мудра знања, макар за шестицу.

Ја сам безименом на петходним темама несебично преносио своја знања са Академије, али он је толико бандоглав да ништа није усвојио.

Можда, ако отворите академију, и он буде добар ђак па прихвати мудра знања, макар за шестицу.
Знаш како, дође неко и тражи савет и онда док му ти говориш он зачепи уши и дере се ЛАЛАЛЛАЛАЛАЛАЛА, НЕ ЧУЈЕМ ТЕЕ, ЛА ЛА ЛА

Back