Skandalozan skup u Zagrebu: "U Jasenovcu ubijeno puno manje ljudi nego u Srebrenici"

@Casual Observer

Tebe nitko ništa nije pitao i prestani sa svojim palamuđenjem, provokacijama i izvlačenjem van konteksta.
Moj odgovor @Khal Drogo je bio na tragu recimo ovoga..
👇

Da li je slučajno što je Simo "apostrofirao" @psmaniac ...i ti možeš u istu skupinu sa dvojcem, samo mi se čini da Simo ne vidi stvarnost kad si ti u pitanju.
Remeti ti koncepciju :D
Ma o čemu to ti? Spamuješ temu, i ili ti je prosto krivo što ne možeš da diskusiju svedeš na dnevnu politiku?

Da li si video ovo? Tema je inače o izvesnom saborskom derneku na kom se najbestidnije osporavaju utvrđene činjenice, doduše, jasno je da se glasačima dotične opcije to ne dopada:

DE3591B4-932F-470E-AFC8-2B372DEDEAFB.jpeg

https://archive.org/details/Zlocini_u_logoru_Jasenovac/page/n39/mode/2up

Није 700 хиљада у целој Југославији убијено током 2СР.

Но, ти ниси саговорник за такве теме
Hahaha
U šta si se pretvorio dragi kolega?
Brojača-umanjivača jasenovačkih ili NDH žrtava?
E moj De Sisti...

Jel i đedo završio na Zelengori ili Bleiburgu 45? :mrgreen:
Ђедо је рођен у збегу зиме 1914-е, штитио збегове 1941 и умро у избеглиштву у двдесет првом столећу.
Само несрбин може да се спрда са српском несрећом, само доказујеш да титоисти, макар рођени у српству, Срби нису.

Oproban recept, udri populistički da se razbude istomišljenici :D

Zar te nije bar malo sramota?

Bar u sebi ako već nećeš javno?
Па зар ниси до скоро ботовала за властодршце и само на такав начин могу схватити тренутну осуду двадесетпетогодишње владавине.
Зашто би ме било срамота? Моји ђедови нису јуришали на Србију оставаљући Јасеновац да ради још годину.

Ђедо је рођен у збегу зиме 1914-е, штитио збегове 1941 и умро у избеглиштву у двдесет првом столећу.
Само несрбин може да се спрда са српском несрећом, само доказујеш да титоисти, макар рођени у српству, Срби нису.
Ma da,ali zato si ti Srbin kog uopšte ne zanima kolko je Srba ubijeno u Jasenovcu,nego ovu temu iskorištavaš da palamudiš o komunistima kojih nema već 35 godina i da pljuješ po Srbima iz partizanskih krajeva.
Tome ćemo sad stat u kraj i srezat u korijenu.

Па зар ниси до скоро ботовала за властодршце и само на такав начин могу схватити тренутну осуду двадесетпетогодишње владавине.
Зашто би ме било срамота? Моји ђедови нису јуришали на Србију оставаљући Јасеновац да ради још годину.
Tvoji đedovi su bili saradnici ustaša, Švaba i Talijana.Ukratko kvislinzi.

Ma da,ali zato si ti Srbin kog uopšte ne zanima kolko je Srba ubijeno u Jasenovcu,nego ovu temu iskorištavaš da palamudiš o komunistima kojih nema već 35 godina i da pljuješ po Srbima iz partizanskih krajeva.

Baš tako :ok:
Dosta više tog mu/im zuluma i besramnim pokušajima falsifikovanja zvanične istorije.

Zar na 10 km odatle nije bio logor patriota JVO? Zna li se koji od četnika nije bio u ustaškoj uniformi?
Koliko rodjaka tih junaka iz JVO je bilo u ustaškoj vojci koja je ubijala u Jasenovcu?
Koliko ja znam zajedno su prelazili u partizane od 1943 do 1945. i jednima i drugima je bila poznata lokacija logora, a draža "napada" užice i "oslobadja ga"
А гдје је то на 10 километара био четнички логор?

Gde sam ja to uopšte botovala za ikoga?
To je za slepce i polupismene.

Ne pokušavaj da me diskredituješ takvim bljuvotinama , rekoh već izlizan recept.

I za asocijalne gastarbajtere na socijali.

Пљувачину си започео ти. Свако може да види да сам културно и без острашћености износио чињенице.
Ни једног тренутка нисам попувао партизане, већ здраворазумски позивао титоисте на покајање и преузимање дела кривице за жртве из ДСР-а.

Back