Skandalozan skup u Zagrebu: "U Jasenovcu ubijeno puno manje ljudi nego u Srebrenici"

@Casual Observer

Tebe nitko ništa nije pitao i prestani sa svojim palamuđenjem, provokacijama i izvlačenjem van konteksta.
Moj odgovor @Khal Drogo je bio na tragu recimo ovoga..
👇

Tebe i slične uopšte ne zanimaju srpske žrtve.
PS ti i Mystic ste ko rođena braća.
Da li je slučajno što je Simo "apostrofirao" @psmaniac ...i ti možeš u istu skupinu sa dvojcem, samo mi se čini da Simo ne vidi stvarnost kad si ti u pitanju.

@Casual Observer

Tebe nitko ništa nije pitao i prestani sa svojim palamuđenjem, provokacijama i izvlačenjem van konteksta.
👇

Da li je slučajno što je Simo "apostrofirao" @psmaniac ...i ti možeš u istu skupinu sa dvojcem, samo mi se čini da Simo ne vidi stvarnost kad si ti u pitanju.
Rehmeteti koncepciju :D

Шта има ту да се полемише? Да лицитирам са Хрватима о броју жртава?
Управо ти потомак четника доказао колико вама титоистима није било стало до жртава и осуде криваца.
Крунославу Драгановићу дали сте пасош, личну карту и стан у Сарајеву.
А слали сте ликвидаторе да убијају новинаре српске емиграције чак у Америку.
Ја уствари не верујем да си ти Србин, тако да није ни важно шта пискараш.

Pa sam sebi skačeš u usta.

Kod zluradih komunista zvanično priznato i upisano u istoriju 700.000 žrtava zloglasnog logora Jasenovac, jedinog logora na svetu gde je nemilosrdno pobijeno nekoliko desetina dečice, a ostale monstruoznosti da ne spominjem, a sada neko dozvoljava da se ti zvanični podaci negiraju i spekulise brojevima?!

Podignut spomenik Jasenovac koji je uvršćen u obavezan obilazak svih škola u bivšoj Jugoslaviji, a sada se samo čeka da i njega satru.

Koga boli uvo u šta ti bradonja nepočešljane masne kose vijeruješ.
Slali su likvidatore da ubijaju i ustaške emigrante.Ili si ti možda lično likvidiro Maksa Luburića i mnoge druge ustaše?
Макс је био сарадник озне на задатку шверца кокаина и убијен је из тих разлога а не због усташлука.
Што не погањасте главног усташу, могао вам је Макс дати податке.
Маснокоси га сам, сопственим средствима пронађе и атентатира а цео ознин апарат не зна где је.

@Casual Observer

👇

Који ме рацку већ два пута тагујеш? Симо је лажни Србин.

Макс је био сарадник озне на задатку шверца кокаина и убијен је из тих разлога а не због усташлука.
Што не погањасте главног усташу, могао вам је Макс дати податке.
Маснокоси га сам, сопственим средствима пронађе и атентатира а цео ознин апарат не зна где је.
Bla,bla,bla idi okupaj se bolje da ne dobiješ vaske bre.

Pa sam sebi skačeš u usta.

Kod zluradih komunista zvanično priznato i upisano u istoriju 700.000 žrtava zloglasnog logora Jasenovac, jedinog logora na svetu gde je nemilosrdno pobijeno nekoliko desetina dečice, a ostale monstruoznosti da ne spominjem, a sada neko dozvoljava da se ti zvanični podaci negiraju i spekulise brojevima?!

Podignut spomenik Jasenovac koji je uvršćen u obavezan obilazak svih škola u bivšoj Jugoslaviji, a sada se samo čeka da i njega satru.
Превеслани су били носиоци те борбе и било је немогуће тотално прикривање али га је било са тенденцијом ка овом данас.
Та бројка је умањена и не односи се само на Јасеновац, у том грму и лежи зец. Поред бетонираних јама са 'жртвама фашистичког терора' украшених
петокраком. Ти јадници су умирали са Оченашем на уснама а превеслани их нису ни крста удостојили.
Хрвати јесу организатори геноцида али су црвени омогућавачи истог.

1000003116.jpg

Back