kapetanmark
Buduća legenda
- Poruka
- 42.472
to nema veze sa onim sto je rekaoKosa nema veze, upristojio se nije.
genocidase ne mozes odbraniti nema ti vise copavog bravara da ti to aminuje i zataskava
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to nema veze sa onim sto je rekaoKosa nema veze, upristojio se nije.
tacno da nisuMa šta reče i osta živ? Da ništa drugo četnici nisu imali logore. Posebno ne za djecu. Tako da...
Kažu da ste dosadni više s tim, gori ste od woke kulture u Americi.Шта кажу ујкице; је ли у "неовисној" извршен геонцид над Србима или су Србљи својевољно скакали у јаме безданке само да би напакостили "ускрслој хрватској држави" и покољењима?
pucao je po derventi i posavini na srbe. jos u martu 1992 upali su iz slavonskog broda u bosanski brod , hrvatske bojne iz rijeke i osijeka sa ustasama iz sl broda , pridodale im se uje iz posavine i onda su orgijali nad srbima gadnim pogromom po posavini u trecem cetvrtom mjesecu 1992Jel bilo zrtava sva tri naroda?
Na kraju krajeva,na koga si ti pucao?
O tome sta pises smo mogli uz kavu i ostale razgovore popricati kada sam pred 3 godine bio u BiH, ali nisi htiou 2 sv ratu zna se ko je bio genocidas ovde i ko je imao i deciji logor
sto se tice posavine ako si bio u hrvatskoj vojsci onda si dosao u posavinu kao agresor, iz sl broda i slicno
ili si hrvat iz posavine koji se recimo pridruzio hrvatskom agresoru tj bojnama iz rijeke i osijeka poslate jos u martu 92 da orgijaju nad srbima sa vasom azorm basic azrom dva noza po derventi i slicno
derventa je ista orica kao vukovar , upali i poclei klati jos pocetkom treceg meseca 92 ukopali se u gradu a potom se ko pacovi brnauli i na krjau popusili
posle kmeknjava
dosli u bosanski brod pjevajuci ustaske pjesme o juri i bobanuO tome sta pises smo mogli uz kavu i ostale razgovore popricati kada sam pred 3 godine bio u BiH, ali nisi htio
Da citam,zato te i pitam.Naravno da je.
S kime ja vodim dialog pitam se? Da li ti citas sta pisem i jesam li jasno napisao gdje sam bio? Koliko je tebi uopce i poznat rat kada takva pitanja postavljas?
dosli u bosanski brod pjevajuci ustaske pjesme o juri i bobanu
a utekli plivajuci
nego reci mi jes i ti bio zaduzio koji bicikl ? ko ovi na snimku ...
Izgleda da zivis u proslosti i nisi shvatio bit iz cijele price.dosli u bosanski brod pjevajuci ustaske pjesme o juri i bobanu
a utekli plivajuci
nego reci mi jes i ti bio zaduzio koji bicikl ? ko ovi na snimku ...
Tocno. Proslo svrseno vrijeme u koje se ne zelim vracati i kao sta sam ranije napisao to mi je najveca greska.Da citam,zato te i pitam.
Pucao si na Srbe,jel tako?
ne bi mene tamo bilo da niste ukrstili barjak s mujkanima i krenuli klati srbe opetIzgleda da zivis u proslosti i nisi shvatio bit iz cijele price.
Tocno. Proslo svrseno vrijeme u koje se ne zelim vracati i kao sta sam ranije napisao to mi je najveca greska.
Izgleda da je junacina @kapetanmark zaglavio u tom vremenu.
ne bi mene tamo bilo da niste ukrstili barjak s mujkanima i krenuli klati srbe opet
srbi se stabilizovali i spremili, pa vec u sestom mjesecu sedmom bjese plivanje nazad...bjezte noge posrah vas...
Mi se iznerviramo čedo kad vas ne vidimo dogodine u KNinu..Jedino tada..***** Vulina ionako nemre prismrditi u RH..Do Jasenovca..Da se Ujkani nerviraju.
Zašto je ovo odličan potez?
Kakvi su, tačno, rezultati?
Mi se iznerviramo čedo kad vas ne vidimo dogodine u KNinu..Jedino tada..***** Vulina ionako nemre prismrditi u RH..Do Jasenovca..
Hoces reci da si bio u BB u 6,7 mjesecu? Jedino ako si bio u HVO-u, HOS-u ili s nekom postrojbom iz Hr-a
Svako moze izguglati kada je BB pao, ali ne i ti ocito Ne da si los troler nego si i lažov
Слободарски или коњушарски дух?
4.7. 1992 oslobođena Derventa od dobro ukopanih ustasa koji se branili ko pacovi...Hoces reci da si bio u BB u 6,7 mjesecu? Jedino ako si bio u HVO-u, HOS-u ili s nekom postrojbom iz Hr-a
Svako moze izguglati kada je BB pao, ali ne i ti ocito Ne da si los troler nego si i lažov
Slazem se izgubili smo Derventu kao i kasnije taj dio posavine.4.7. 1992 oslobođena Derventa od dobro ukopanih ustasa koji se branili ko pacovi...
Došli pevajući o juretu i bobanu pobjegli plivajući
Da sam bio pametniji sada gledano ne bi ni sudjelovao u tom sranju, ali jbg. Na traktorijadu mogu biti ponosni samo oni koji nisu shvatili do sada pozadinu cijele price u kojoj su stradala sva tri naroda.mogu da se pohvalim da sam bi jedan od onih koji je izgleda stavio hemmeta i njegovu ekipu na traktor i poslao ih nazad za ndh kiflu te 92 iz posavine u nju spada i bivsi srbin nikolic bolje poznatiji kao ante drkacin
Vidim da se samo fokusiras na Srbe, a gdje su u cijeloj prici Zidovi, Romi i ostali? Izgleda da je to nebitno?Шта кажу ујкице; је ли у "неовисној" извршен геонцид над Србима или су Србљи својевољно скакали у јаме безданке само да би напакостили "ускрслој хрватској држави" и покољењима?
U kraju gdje ja zivim tesko da ces dozivjeti ikakvu neprijatnost. To se odnosi na Primorsko Goransku Županiju i istru, ostatak zemlje je druga prica.Ne postoje.
Postigao je da se komšije mrze. Da kad odeš tamo, ili oni ovde, doživiš neprijatnost, sputavaš saradnju u napredak da bi pokazao nekakvu prkos i inat, da ti svaki nacionalista kliče "al si im zavukao". I tako... Balkanska pamet
bio si pripadnik muslimanskih ili hrvatskih formacijaNisam bio tamo nego u posavini. Kako god se to zvalo meni nije bitno jer je puno ljudi pobijeno. Izgleda da su nazivi puno bitniji od zrtava.