"U Jasenovcu je bio genocid, u Srebrenici nije" Vulin Plenkoviću: Rezolucija može da smeta samo potomcima Ustaša

Lakse se manipulira ako se kost baci.

Grubo recene, ali boli me k... za proslost. Nit su moji sudjelovali u 2. sv. ratu niti sam ja napravio ikakvo zlodjelo u proslom ratu, cak stovise, ali to je sasvim druga prica.
Zivim u sadasnjosti i to je bitno.
Ti si onda na pravom putu,krv pravednika ne ide na glavu tvoju.Ako su ti preci bili posteni,ni ti ne mozes biti drugaciji

Cisto informativno ustaše su bile u 2. svjetskom ratu kao i četnici. S ovakvim vasim razmisljanjem se nikad nece ici naprijed jer su jedna, druga i treca strana zadojene. Nastavite pratiti medije koji samo rade jos veci razor medu narodima.

Bilo je sta je bilo i to ne ide u prilog nikome.

Jeste li kad upoznali kog ustasu? Pitam er sam bio 2 puta u Srbiji i Bosni i nisam upoznao niti jednog četnika. kao ni mudahedina. Upoznao sam i pricao sa bivsim pripadnicima Armije BiH, vojske RS i nisam imao nikakvih problema s njima cak stovise jer smo dosli do istog zakljucka.

Ocito vi znate samo tipkati kao i ovi iz moje drzave. Najjaca i zajednicka stvar vam je ocito tipkovnica iliti tastatura. A putanje koje si postavljam je: Koje ste vi godiste. Naravno pitanje je retoricko jer se vecina skriva iza tipkovnice.
Ma šta reče i osta živ? Da ništa drugo četnici nisu imali logore. Posebno ne za djecu. Tako da...

Lakse se manipulira ako se kost baci.

Grubo recene, ali boli me k... za proslost. Nit su moji sudjelovali u 2. sv. ratu niti sam ja napravio ikakvo zlodjelo u proslom ratu, cak stovise, ali to je sasvim druga prica.
Zivim u sadasnjosti i to je bitno.
Svi mi živimo u sadašnjosti, i čemu onda protivljenje rezoluciji od strane hrvatskih vlasti.

Ne postoje.

Postigao je da se komšije mrze. Da kad odeš tamo, ili oni ovde, doživiš neprijatnost, sputavaš saradnju u napredak da bi pokazao nekakvu prkos i inat, da ti svaki nacionalista kliče "al si im zavukao". I tako... Balkanska pamet :dash:

Jašta, eto baš od te Vulinove izjave komšije su počele da se mrze.
Blago tebi sa tvojom pameću! :mrgreen:

Ti si onda na pravom putu,krv pravednika ne ide na glavu tvoju.Ako su ti preci bili posteni,ni ti ne mozes biti drugaciji
Vise volim pricati uzivo nego tipkati o nekim stvarima.
Ma šta reče i osta živ? Da ništa drugo četnici nisu imali logore. Posebno ne za djecu. Tako da...
Ajde ne seri da se tako moram izraziti. Svi su imali logore kao u 2 svjetskom ratu tako i proslom. Ako cemo zaobici 2 sv. rat u kojem ni ti ni ja nismo sudjelovali. Za koliko logora si ti upoznat u ovome s bilo koje strane? Vidim po godinama da si se u pjesku igra dok je bio rat, a nisam puno stariji od tebe i imao bi o cemu pisati jer sam vidio puno toga na svoje oci. Ti mozes samo pisati o rekla kazala, a ja iz prvog lica jer sam se borio u Hrvatskoj i BiH Razumijes sad? Najveca greska koju sam ikad napravio je kada sam uzeo oruzje u ruke

Svi mi živimo u sadašnjosti, i čemu onda protivljenje rezoluciji od strane hrvatskih vlasti.
Nemoj mene nista pitati jer ti ja ne mogu dati odgovor na to. Obican sam gradanin., a da osudujem Jasenovac osudujem, ali tko me pita. Najlakse je generalizirati i pisati za drzavljane Hrvatske da su ustase. Jesu li, poznajes li ih?

Ajde ne seri da se tako moram izraziti. Svi su imali logore kao u 2 svjetskom ratu tako i proslom. Ako cemo zaobici 2 sv. rat u kojem ni ti ni ja nismo sudjelovali. Za koliko logora si ti upoznat u ovome s bilo koje strane? Vidim po godinama da si se u pjesku igra dok je bio rat, a nisam puno stariji od tebe i imao bi o cemu pisati jer sam vidio puno toga na svoje oci. Ti mozes samo pisati o rekla kazala, a ja iz prvog lica jer sam se borio u Hrvatskoj i BiH Razumijes sad? Najveca greska koju sam ikad napravio je kada sam uzeo oruzje u ruke
Koja je četnička verzija Jasenovca, Jadovna, Jastrebarskog? Koja je četnička vezija Broda na Drini?

Nemoj mene nista pitati jer ti ja ne mogu dati odgovor na to. Obican sam gradanin., a da osudujem Jasenovac osudujem, ali tko me pita. Najlakse je generalizirati i pisati za drzavljane Hrvatske da su ustase. Jesu li, poznajes li ih?
Naravno da ih poznajem, pa ja sam Hrvatica i živim u ZG.

Generaliziranje i postovjećivanje hrvatskih građana s ustaškim režimom radi hrvatska vlast protiveći se rezoluciji.

Umjesto da i sami osude taj zločinački režim koji je puno zla i Hrvatima nanio.

Pitaj povjesnicare jer ne znam ili jednostavno googlaj. Usporedba jednog zlocina s drugim nema smisla jer je zlocin zlocin.
Jeste. Ali nije isto imati organizovane logore smrti i činiti kako bi rekao pojedinačne zločine. Ne poričem ja da su i četnici činili zločine. Ali ni približno organizovano kao ustaše.

Naravno da ih poznajem, pa ja sam Hrvatica i živim u ZG.

Generaliziranje i postovjećivanje hrvatskih građana s ustaškim režimom radi hrvatska vlast protiveći se rezoluciji.

Umjesto da i sami osude taj zločinački režim koji je puno zla i Hrvatima nanio.
Ja sam iz PGŽ, a to je sasvim nesto drugo. Tko pita obican puk ista? Ako ih poznajes onda se bori protiv njih. Ja se borim protiv svakog tko mi misli lose i ne briga me koje je nacionalnosti ako mi misli lose.

Све остаје само на речима. Изјаве за дневне потребе.

Уместо да Србија предузме неке конкретне кораке ради побољшања свог положаја, ми имамо јавно међусобно прозивање, од којег не постоји никаква корист.

E ovo je izjava godine.
Aj sad ti nama reci da li je Srebrenica za tebe genocid?
Razumem te o cemu pricas i bez ikakve zle namere te ovo pitam.
Samo me to interesuje.

E ovo je izjava godine.
Aj sad ti nama reci da li je Srebrenica za tebe genocid?
Razumem te o cemu pricas i bez ikakve zle namere te ovo pitam.
Samo me to interesuje.
Nisam bio tamo nego u posavini. Kako god se to zvalo meni nije bitno jer je puno ljudi pobijeno. Izgleda da su nazivi puno bitniji od zrtava.

Jel bilo zrtava sva tri naroda?
Naravno da je.
Na kraju krajeva,na koga si ti pucao?
S kime ja vodim dialog pitam se? Da li ti citas sta pisem i jesam li jasno napisao gdje sam bio? Koliko je tebi uopce poznat rat kada takva pitanja postavljas?

Poslednja izmena:

u 2 sv ratu zna se ko je bio genocidas ovde i ko je imao i deciji logor

sto se tice posavine ako si bio u hrvatskoj vojsci onda si dosao u posavinu kao agresor, iz sl broda i slicno
ili si hrvat iz posavine koji se recimo pridruzio hrvatskom agresoru tj bojnama iz rijeke i osijeka poslate jos u martu 92 da orgijaju nad srbima sa vasom azorm basic azrom dva noza po derventi i slicno

derventa je ista orica kao vukovar , upali i poclei klati jos pocetkom treceg meseca 92 ukopali se u gradu a potom se ko pacovi brnauli i na krjau popusili

posle kmeknjava

Back