U Islamu Postoje Dva Ucenja

MaranAta

Ističe se
Poruka
2.303
Прича Абу Хураира:
"Примио сам две врсте знања од алаховог посланика (Мухамеда). Ја вам пренесох једну од њих, а ако би вам перенео другу, тада бисте ме заклали (пререзали грло)." (Букари 1,121)

Шта нам говори овај хадис ?

1. Да постоје две истине коју је Мухамед проповедао.
2. Једна је очигледно мухамеданско учење.
3. Друга је она која би узроковала те исте мухамеданце да скоче и закољу оног који то проповеда...

Шта мислите шта би то друго могло бити ? 8)

Које је друго учење, лако се зна ако се прочита за шта су мухамеданци скакали и клали људе... ето, човек рече да не сме да им то каже, јер ће да га закољу. А ви, потурчењаци, овде се бусате са знањем о учењу те секте... па изволите, реците нам... или је ваше знање површно и строго контролисано... :lol: :lol: :lol:

Не бих се чудио да је тако, јер очигледно нисте никад читали хадисе и сазнали праву истину о педофилији, паљчкама, убиствима, сатанским стиховима у курану, итд... :wink:

MaranAta:
Које је друго учење, лако се зна ако се прочита за шта су мухамеданци скакали и клали људе... ето, човек рече да не сме да им то каже, јер ће да га закољу. А ви, потурчењаци, овде се бусате са знањем о учењу те секте... па изволите, реците нам... или је ваше знање површно и строго контролисано... :lol: :lol: :lol:

Не бих се чудио да је тако, јер очигледно нисте никад читали хадисе и сазнали праву истину о педофилији, паљчкама, убиствима, сатанским стиховима у курану, итд... :wink:
A kako se zove ucenje koje je primenjivani u Srebrenici i sirom Bosne nad muslimanskim zivljem??? Zar cete vi nekom da pricate da je klao i ubijao a sami ste to radili. Kako samo mozete da budete toliki licemeri. :x

A kako se zove ucenje koje je primenjivani u Srebrenici i sirom Bosne nad muslimanskim zivljem??? Zar cete vi nekom da pricate da je klao i ubijao a sami ste to radili. Kako samo mozete da budete toliki licemeri. :x[/quote]

A kako se to zove Saro,u Bratuncu,Kravicama,Skelanima i ostalim srpskim selima u okolini,kad smo vec kod licemjerstva?

DA NIJE MOZDA TO DRUGO UCENJE OVO SVEDOCENJE MUSLIMANA KOJI JE POSTAO PRAVOSLAVNI EPISKOP?

..."Jednom nocu, dok sam spavao, video sam sebe u snu kao poklonika u Meki. To je bio pravi pravcati hadz; to mi je izgledalo toliko stvarno da se secam sve dosad. Sedeo sam sa drugim poklonicima i pravo nasuprot ulaza u Kaabu, video sam Muhameda. On je propovedao milionima ljudi; za vreme svoje propovedi okrenuo se ka meni i rekao: "Zasto si ti ovde? Tebi sam rekao, tebi sam pokazao put. Zasto nisi tamo?" Probudio sam se sav u znoju, toliko sam bio uplasen. Zasto? Zato sto u islamu postoji predanje, po kojem, ukoliko ti se javlja prorok Muhamed, to ne moze biti djavolska sablazan. To je samo prorok Muhamed. Kada sam o tome ispricao drugim muslimanima, oni su rekli da to mora da je bio prorok Muhamed. Ali kako moze prorok Muhamed da ti kaze da postanes hriscanin?! To je bila tajna, ali zahvaljujuci tom vidjenju, ja sam ostao hriscanin".

OSTATAK NA http://www.tel.hr/manastir-lepavina/arhimandritdanilo.html

Bismillah-u ime Allaha

Istina kad se sanja Muhammed Allahov Poslanik, da je to on i da ne moze biti sejtan-djavo, medjutim koje to sanjao, on nije sigurno Muhammed, jer ne znam na kojeg je Muhammeda mislio. . .

Danas u svijetu ima najvise ljudi sa imenom Muhammed :)

Хехехехех... како ли мухамеданци увек негирају оно што им не иде у прилог саконстатацијама типа "ма ние то тако..." и очекују да им људи верују, јер забога.. они су тако рекли.

Хај живели ! 8)

Back