U islamu muz je VLASNIK zene: U Pakistanu ljubomorni muzevi polivaju zene kiselinom

Vidim da niste bili u Pazaru gdje se mogu srestu puno cura koje su se pokrile i sve su one zadovoljne svojim statusom u drustvu.Muslimani u Islamskim zemlajama su vrlo blagi prema zenama i oni su poznati kao dobri ljubavnici tako da nemojte pricati kojekakve gluposti o tome kako se sakatu zenu u islamskim zemljama.Jedino sto postoji u Islamskoj drzavi je povjerenje naroda prema drzavi jer drzava ne sjedi dokona nego izvrsava kaznene mjere prema pretsupnicima tako da su ljudi u islamskim zemlajama zasticeni zakonom a zato ljudi u Saudijskoj Arabiji se osjecaju sigurnima i vjeruju u zakon jer kad vjerujes u Allaha onda vjerujes i u Allahov zakon.Oni koji pogrijese su se oglusili o Allahovom zakonu i zasluzuju biti kaznjeni i zato nema tu sta da se prica svaki musliman vise voli da zivi u Serijatskoj zemlji nego da zivi u zemlji gdje se tolerise odnos oca i kcerke (aludiram na monstruma iz Austrije).

Te jadne zene u vecini slucajeva nemaju izbor uticaj porodice,sredine...,inace i one bi vrlo rado zivele po standardu svojih vrsnjakinja iz drugih kulturoloskih sredina

Hahaha...muslimanke moraju da beže od krvne osvete ako pristanu na udaju.'beš takav retardiran i zaostao svet.Jel' vi rastete na drvetu ili i spavate na njemu pa vam nije dobro?

Pa,zar ne uočavaš njegovo "zaplitanje"
u kontradiktornost iskazanu u jednom postu ?
Kaže kako je muslimanki dozvoljeno "na volju" da se uda
za koga želi,da bi odmah,u nastavku rekao "kako one to ne
čine,jer je zakonom zabranjeno..."
Totalni ludak!
Radikalniji islamista od samog ajatolaha....

Какви су код нас закони? Која је казна код нас због прљубе?
Која је казна због диловања дроге(ширења смрти међу најмлађима)?
Која је казна због силовања?
Која је казна за убиство(или више убистава) с предумишљајем?

Значи, мало да се стиша лицемерје, да се поздрави оно што је добро у другом друштву, може и да се осуди оно што је лоше(као што је сакаћење жене), али пре свега да се позабавимо КАТАСТРОФАЛНИМ САНКЦИЈАМА у нашој земљи и систему НЕОБРАЗОВАЊА који подстиче на неморал.

пс
глуп ће рећи да браним муслимане, али неће разумети да напдам лицемерје и еуропске неспособне блејаре...

Zna se sta je dozvoljeno u Islamu i nase djevojke znaju da Islam zabranjuje udaju sa nemuslimanom.One koje se pridrzavaju Islama znaju da ne smiju biti za Krscanima ni Zidovima a kamoli za mnogobosce.To je nasa kultura i mi smo muslimani.Mi nismo nemoralni Zapad pa da se odamo posasti i da nam se djevojke puste da idu sa Srbima i sa nemuslimanima nego mi nase kcerke ucimo da ne idu sa nemuslimanima i da je bolje uzeti crnca muslimana nego bijelca Krscanina.

Nije smesno.

Vama deluje kao da se nista ne vidi, jer za to nemate "oko", medjutim drugi imaju.

Pa i na ovim slikama se vec vidi lepo telo, ali to je neka druga prica, za one koji su islamske vere.

picolo bukvalno nista se ne vidi, i nije ni bitno da li se bilo sta vidi ili ne, ali kakvo je ovo sputavanje i neudobnost biti ovako umotan zbog nekih krajnje primitivnih shvatanja ....uzas.
kad vidim kako te zene zive, mi u Srbiji smo u raju.

Poslednja izmena:

u hriscantsvu je dozvoljen. ne uvek ali jeste. a ako u pakistanu ili iranu vazi ovo sto si citirao e onda super... :roll:
msm objasni i njoj da je to moguce.
images

Vidim da niste bili u Pazaru gdje se mogu srestu puno cura koje su se pokrile i sve su one zadovoljne svojim statusom u drustvu.Muslimani u Islamskim zemlajama su vrlo blagi prema zenama i oni su poznati kao dobri ljubavnici tako da nemojte pricati kojekakve gluposti o tome kako se sakatu zenu u islamskim zemljama.Jedino sto postoji u Islamskoj drzavi je povjerenje naroda prema drzavi jer drzava ne sjedi dokona nego izvrsava kaznene mjere prema pretsupnicima tako da su ljudi u islamskim zemlajama zasticeni zakonom a zato ljudi u Saudijskoj Arabiji se osjecaju sigurnima i vjeruju u zakon jer kad vjerujes u Allaha onda vjerujes i u Allahov zakon.Oni koji pogrijese su se oglusili o Allahovom zakonu i zasluzuju biti kaznjeni i zato nema tu sta da se prica svaki musliman vise voli da zivi u Serijatskoj zemlji nego da zivi u zemlji gdje se tolerise odnos oca i kcerke (aludiram na monstruma iz Austrije).

Pa zasto onda izabraste pedofila za vodju i proglasiste ga prorokom? Sta to govori o vama? Ako vam je pedofil uzor, kakvi ste onda vi?

Bas je pricao jedan Hodza nama u dzamiji da nam nemuslimani zavide na zenama koje su pokrivene i zato vi ste razvili jednu dubioznu temu koja iziskuje neku revoluciju u Islamskom drustvu.Muslimani ne razmislju o nikakvoj revoluciji jer oni su opstali i u komunizmu i nisu se dali oteti od vjere islama.Zato nemojte pricati lazi da se neko poliva kiselinom jer to sto pricate je obicna laz i smijem se tomu.Ljudi uzivaju u islamskim zemljama i zele da zive kao normalni ljudi vjernici a ne da se odaju porocima kao Zapadnjaci.

picolo bukvalno nista se ne vidi, i nije ni bitno da li se bilo sta vidi ili ne, ali kakvo je ovo sputavanje i neudobnost biti ovako umotan zbog nekih krajnje primitivnih shvatanja ....uzas.
kad vidim kako te zene zive, mi u Srbiji smo u raju.

Израел је једна од најразвијених земаља на свету. На свим пољима, пре свега у технолошком погледу. Од укупног броја врхунских научника у свим научним областима, између две трећине и три четвртине су Јевреји. Њихове породице се развијају, деца рађају, не одумиру као мим ЕУропљани.
Пробај у Јерусалиму, посебно кроз одређене делове града, да идеш као европска блејачица и разголићена дроља. И хоћеш сад рећи да су Јевреји заосталог схватања?

Bas je pricao jedan Hodza nama u dzamiji da nam nemuslimani zavide na zenama koje su pokrivene i zato vi ste razvili jednu dubioznu temu koja iziskuje neku revoluciju u Islamskom drustvu.Muslimani ne razmislju o nikakvoj revoluciji jer oni su opstali i u komunizmu i nisu se dali otetti od vjere islama.Zato nemojte pricati lazi da se neko poliva kiselinom jer to sto pricate je obicna laz i smejem se tomu.Ljudi uzivaju u islamskim zemljama i zele da zive kao normalni ljudi vjernici a ne da se odaju porocima kao Zapadnjaci.
:hahaha::zcepanje::rotf:

Slusaj bre gluperdo!! Ne zavidimo vam na kulturi zivota.Vama vas vjera a nama nas vjera i brisi od nas!!

SDlušaj ti muslimančino. Što uopće raditew u kršćanskim zemljama. Treba vas sve do jednog protjerati tamo odakle ste došli. Glupi ste,primitivni, a žene tretirate kao stvari. Možeš misliti kako su žene oduševljene položajem u vašem društvu.- kako ste dobri ljubavnici govori i to da unatoč šerijatskom zakonu žena vrlo rado prevari muža. On ionako kad legne u krevet razmišlja samo o tome kako će se rano dignuti da se može klanjati zidu na istočnoj strani.:hahaha::rotf:

Израел је једна од најразвијених земаља на свету. На свим пољима, пре свега у технолошком погледу. Од укупног броја врхунских научника у свим научним областима, између две трећине и три четвртине су Јевреји. Њихове породице се развијају, деца рађају, не одумиру као мим ЕУропљани.
Пробај у Јерусалиму, посебно кроз одређене делове града, да идеш као европска блејачица и разголићена дроља. И хоћеш сад рећи да су Јевреји заосталог схватања?

Pa i medju njima ima fanatika . To ti je nepoznato?

Nisam.:)

Nije mi potrebno da se zamotam da bih shvatila kako je nekom ko je na to navikao od malena. :)

pa sta, to je maltretiranje, prvi put kad bi prosetala bez 30 kg materijala shvatila bi sta je sloboda, ne zbog ogoljenog tela da neko blene u njega nego zbog ciste udobnosti...

Poslednja izmena:
Pa,zar ne uočavaš njegovo "zaplitanje"
u kontradiktornost iskazanu u jednom postu ?
Kaže kako je muslimanki dozvoljeno "na volju" da se uda
za koga želi,da bi odmah,u nastavku rekao "kako one to ne
čine,jer je zakonom zabranjeno..."
Totalni ludak!
Radikalniji islamista od samog ajatolaha....

Njihovi ajatolahi voile dečke. Vjerojatno muslići idu na te gej parade.z:D

Zna se sta je dozvoljeno u Islamu i nase djevojke znaju da Islam zabranjuje udaju sa nemuslimanom.One koje se pridrzavaju Islama znaju da ne smiju biti za Krscanima ni Zidovima a kamoli za mnogobosce.To je nasa kultura i mi smo muslimani.Mi nismo nemoralni Zapad pa da se odamo posasti i da nam se djevojke puste da idu sa Srbima i sa nemuslimanima nego mi nase kcerke ucimo da ne idu sa nemuslimanima i da je bolje uzeti crnca muslimana nego bijelca Krscanina.

Ma i gorile su bolje od hrišćana...

Pa i medju njima ima fanatika . To ti je nepoznato?

Наравно да има, али то није повезано са основама људског достојанства , а у овом случају достојанства жене да не буде фута и еуроппска ку*ва, него да се облачи достојно, елегантно и ненападно.
Каписко?

To su ti samo parole. Cure muslimanke nisu loše u krevetu. Bio sam u Sarajevu pa znam. Rekle su mi da smo puno bolji u krevetu od muslimana koji u krevetu ne ispuštaju kuran iz ruku.z:mrgreen:

pa čuj, ima žena koje vole kad je muž ljubomoran, i kad ih tu i tamo ćušne, jer je to znak da ih voli :roll:
i to je svojevrsna patologija, ali ovo je stravično

naši su ženama sekli noseve :neutral:

Vidi nešto , nemamo mi šta suditi o njihovim običajima , to su njihovi običaji .. Mi možemo o našim ,
u nas se osnivaju sigurne kuće jer ženama treba zaštita od agresivnih muževa .. i to je nešto što se pojavilo
tek zadnje dvije decenije , ranije žene nisu imale gdje da se sklone , a počesto su bile vaspitane da kriju zlostavljanja ..
Ako ćemo komparirati , trebalo vidjeti koliko u tim društvima tipa pakistanskog (a ima i tamo gradova i pasivnih zaostalih predjela ,znači nije svugdje isto)
ima djece da su bez očeve egzistencijalne brige, a u nas ćeš naći dosta onih koji izbjegavaju da plate alimentaciju ..
A obaška što ovakve teme služe da se islam prikaže kao zaostao .. svaka od religija je u prvom redu konzervativna ,preferira tradicionalne
muško-ženske uloge, muškarac je naravno glava , a od drugih drušvenih normi zavisi koliko se praktikuju ..

Back