Manijak
Ističe se
- Poruka
- 2.637
odok i ja ... laku noć ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Eeee, pa ja jesam Baba?????, al' nemo' te me držati za Rogubobanap:hahahahaahah...................
Astro sad mogu da ti kazem ...opusteno....nema babe ?????
slicica ti je prelepa i ti si super :-)
!!!
!!baba?????:Eeee, pa ja jesam Baba?????, al' nemo' te me držati za Rogu![]()
![]()
!!!
I daj leba vam, menjajte poziciju, ovdI se osećam......nekako.......vanvremenski![]()
![]()
!!

Dula:O pa ovde je bilo i lepog druzenja i picence naravno, a koju ste muziku slusali? i ja imam zurku u komsiluku, macke se deru kao sumanute, e ni one ne cekaju februar.
tema se zove tako kao da smo svi pred vratima starackog doma
nikad lepsi
nikad bolji 8-)Dula:Cao Bobana, a jos jedna stvar ne mogu pobeci iz decenije u kojoj sam rodjena pa makar se ona zvala i vanvremenska, ali volim dobro druzenje sa svima koji se osecaju mladim i ne broje godine.
ti si za desetak dana promasila 60-u
nego baba????? se sali
nema sanse da taj napise nesto ozbiljno
kad kreces na put .....ma važno je da si tuBUBREG U LOJU:Pa sta da vam kazem mislim da i ja pripadam negde ovde ali mozda ne primate nove.
Ali neka zato lepo vas je citati.
BUBREG U LOJU:Pa sta da vam kazem mislim da i ja pripadam negde ovde ali mozda ne primate nove.
Ali neka zato lepo vas je citati.

pozdrav za tebe i uživajBUBREG U LOJU:Evo moja zivotna saputnica hrce u spavacoj sobi.
Cerka dosla iz zivota i kaze matori opet drndas kompjuter i otisla da spava.
A ja zaista uzivam bar ovo malo zadovoljstva citajuci postove divnih i civilizovanih osoba
sa neta nemoze niko da mi oduzme. Koliko malo treba coveku da bi bio sretan.
Dusan
vidi dole ispod ovog prozora imaš opciju SREDITE PRILOGE...pritisni pa se otvori prozor a ti klikneš BROWS pa se pojave tvoje slike...ti klikneš na open i pratiš šta ti traži...pokušaj nije strašno.BUBREG U LOJU:Hvala JaMi :razz:
Evo uzivam.![]()
Hehehehe evo pokusavam da ubacim sliku sa danasnjeg izleta al neznam kako se to radi.
Bas sam smotan !?
Neka mlad sam 52 ima vremena naucicu hehehee