u ime svih nas iz 50 i neke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:):):)poseban pozdrav za bobanap :):):)

Slusajte ovo kazem pre sat vremena kad se moj "najdrazi" podigo iz fotelje trljajuci pospane oci ."Slusaj ti resila sam da preko neta ulovim nesto musko"
a on ce ladno " Aha hoces isto ko ja sto danas u sumi ulovih zeca, prepesacih 30 km a vec dve godine i ne videh zeca, ha ha ha "

Nad Beogradom je osvanulo lepo i sunčano jutro koje najavljuje još lepši dan! 8-)
Zgrabimo ga! :wink:
Sva je prilika da će i na ovoj temi biti toplo, lepo i...ušuškano! :idea: :arrow:

P.S.Draga Bobana, posle 3 viđenja i utvrđivanja da smo srodne duše,a i priče zašto se nismo ranije sreli, moj ''radijator'' je juče otputovao u L.A.na 3 meseca...eto, kakve sam ti ja sreće? Dok se vrati, proći će zima.... :-D

Astrodita:
Nad Beogradom je osvanulo lepo i sunčano jutro koje najavljuje još lepši dan! 8-)
Zgrabimo ga! :wink:
Sva je prilika da će i na ovoj temi biti toplo, lepo i...ušuškano! :idea: :arrow:

P.S.Draga Bobana, posle 3 viđenja i utvrđivanja da smo srodne duše,a i priče zašto se nismo ranije sreli, moj ''radijator'' je juče otputovao u L.A.na 3 meseca...eto, kakve sam ti ja sreće? Dok se vrati, proći će zima.... :-D
Ma samo se ti organizuj fino, proci ce i ta 3 meseca, pa nije to 3 godine. Vraca se s prolecem, sta ces lepse! Pozdrav svima i uspesnu nedelju vam zelim a da pritom ne mislim na poslovnu!

Cao Bobana,
Ma posao , posao, znas kad si ceo dan ispred kompjutera i milion cifara u vidokrugu, popodne zelis da iskoristis malo kreativnije i opustenije pa prodje vreme i odjednom vikend, secam se jednog rodjaka kako je prokomentarisao prolaznost vremena, rekao je jednom " Ja sam nekad imao i ponedeljaku, utorak, sredu, cetvrtak, petak, subotu i nedelju a sada samo petak i ponedeljak", sve vise vidim kako je imao pravo.Kako si ti ? i tvoj malisan? Kakvo je vreme na jugu?

Hvala, draga na ovim lepim rečima! 8-)
Ja redovno ''visim'' na sajtovima Astrologije i družim se na forumima.
Žao mi je što nemam više slobodnog vremena za Krstu, a i problem sa tel.vezama je i dalje aktuelan. :sad:
A, i kad me nema, ja mislim na vas....ali, gde su dečaci, nešto se ne pojavljuju?! :roll:
Danas šetam sa kumom i smejemo se statistici da na jednog muškarca ''dolazi'' 6 žena.
Ja joj kažem da mi odmah bezecujemo onog našeg, a pošto svaka od nas vredi za tri, njegova kvota je ispunjena! :-D
Još samo da ga pronađemo i da mu ulepšamo život! :lol: :wink: :arrow:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back