u ime svih nas iz 50 i neke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
wwwwwooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwww,
pa ti se vratila.....da ,,,hahahahaha...........ja pricalica..............nedostajala si mi....mada nismo puno ni bile zajedno...dovoljno....
pre neki dan ili mozda juce, spominjali smo te....
druzimo se na 60-im.....dogovorili smo se da ne gledamo na godine i da ne postavljamo granice.....ovo je Tvoja tema i ne zelim da kvarimo, mozemo pisati i tamo i ovamo....
nije te bilo, pa sam povukla " vodu na svoj mlin "....ali nisam sujetna, cak sta vise.....mozemo biti na sve strane.....
vidimo se, jos jednom, drago mi je da si tu.....

bobana, :-)

evo, ja malo opet svratila. i svaki put kad dodjem, bude mi lepo. prosto osetim neku posebnu atmosveru, samo nama znanu... kao na proslavama godisnjca mature, kao prosle godine na koncertu bijelog dugmeta, kad smo dobar deo puta prepesacili, mnogi od nas u drustvu dece i, cak, unucica.
.. ja necu imati sa kim ostati mlad, ako svi ostarite...
imajmo svi ovo na umu.
puno pozdrava

Dobo vam jutro generacijo... dodirni me kolenom ispod stola, mada nije obavezno.. mada nije da više ne bi bvilo uzbudljivo... možda aj' da vidimo... kako to beše kad smo bili mladi i živi...mislim življi, bez infarkta, skeleroze... čika Alchajmera... molim... o čemu smo ono pričali... hahahahahahahah

Mit cao, na ovo gore da ti ispricam vic... Skupile se 3 babe da proslave ko zna koju godinu od mature, ali posto su stare odluce da malo slavlje naprave kod Mice u stanu. Mica malo senilna pa na kuhinjske elemente okacila podsetnik kojm redom da sluzi gosce, kafa, slatko, predjelo itd... Gosce posedale Mica u kuhinji cita PRVO KAFA, posluzi gosce pa posle izvesnog vremena dodje u kuhinju i procita PRVO KAFA i tako nekoliko puta. Prodje vece babe krenuse kuci i na izlasku jedna prokomentarise,, KAKO JE MICA SENILNA ni kakfu nije kuvala,, a drufa ce,, A KOJA MICA?,,

Dula:
Mit cao, na ovo gore da ti ispricam vic... Skupile se 3 babe da proslave ko zna koju godinu od mature, ali posto su stare odluce da malo slavlje naprave kod Mice u stanu. Mica malo senilna pa na kuhinjske elemente okacila podsetnik kojm redom da sluzi gosce, kafa, slatko, predjelo itd... Gosce posedale Mica u kuhinji cita PRVO KAFA, posluzi gosce pa posle izvesnog vremena dodje u kuhinju i procita PRVO KAFA i tako nekoliko puta. Prodje vece babe krenuse kuci i na izlasku jedna prokomentarise,, KAKO JE MICA SENILNA ni kakfu nije kuvala,, a drufa ce,, A KOJA MICA?,,
a... koj vic? :roll:

Pozdrav Bobana! 8-)
Uh, već sam se zabrinula šta bi sa tobom? :roll:
Šta ćeš draga, došli divlji, pa oterali pitome! :mad:
Neka si ti sa nama na 50-im, iako imaš još dosta lepih godinica do 50! :wink:
Ne zaboravimo:Život počinje u 50....nazdravimo u to ime! :-D :arrow:

cao Bobana i Astrodita, slazem se pravi zivot pocinje u nasim godinama, evo ja sam nocas bila na nekom rodjendanu do 2 ujutu, i bas mi je bilo super, uopste se nisam osecala starom, mada je bilo svih generacija. Itekako sm spremna za sale i pesmu. Pozdrav.

Astrodita:
Pozdrav Bobana! 8-)
Uh, već sam se zabrinula šta bi sa tobom? :roll:
Šta ćeš draga, došli divlji, pa oterali pitome! :mad:
Neka si ti sa nama na 50-im, iako imaš još dosta lepih godinica do 50! :wink:
Ne zaboravimo:Život počinje u 50....nazdravimo u to ime! :-D :arrow:

Astrodita.....
ukapirala sam da ako prestanes brojiti godine , one se redjaju i dalje ali se ne vide...
kud ces lepse :-)
tamo sam gde mi je lepo, a sa Vama jeste lepo.
sta bi sa tvojim " grejanjem " ove zime....:-)

bobana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back