U Holandiji policajac hapsi muslimanku zbog krađe

Da skratimo pricu za sve nas bi bilo najbolje resenje da se takozvane izbeglice vrate u svoju zemlju porekla kako ne bi dolazilo do sukoba.
Jel misliš i na izbeglice iz hrvatske i bosne?

1000012927.jpg

Preplavili su svet tokom 90tih.

Jel misliš i na izbeglice iz hrvatske i bosne?

Pogledajte prilog 1857206
Preplavili su svet tokom 90tih.
Naravno da je dozvoljeno snimanje na javnom prostoru, službenici policije su pripadnici javne službe. Ili možda nisu?
Ako se ne varam moje misljenje ti je poznato cemu sluzi spomenuta provokacija?
Bez dozvole nema pravo niko da snima sem ako nije bio turisticki snimak sa izdatom dozvolom.
Mozes odgovarati i za nezakoniti snimak telefonskog razgovora.
Video nadzor mora biti javno obelezen.

Ako se ne varam moje misljenje ti je poznato cemu sluzi spomenuta provokacija?
Bez dozvole nema pravo niko da snima sem ako nije bio turisticki snimak sa izdatom dozvolom.
Mozes odgovarati i za nezakoniti snimak telefonskog razgovora.
Video nadzor mora biti javno obelezen.
Znači svi turisti rizikuju smrtnu kaznu al kod zaštitnika B :rotf:

Ko je snimio sa strane dogadaj, da li je dozvoljeno ometanje sluzbenog lica prilikom vrsenja sluzbe ukljucujuci i snimanje?
razlog, zbog cega je policajac ovako postupio...da li je u pitanju bila neka kradja ili protest...ako je kradja, onda vise njih je u ekipi...ako je protest, ondas neko, od ucesnika...glrdam na jutubu, pikpoketse po evropi, uglavnom rumunski Romi...mada mislim, da policajac, nije smeo ovako da postupi

Ova druga je pokušala da ga omete u izvršavanju dužnosti, tj. privođenju lopovkinje i zato je imao prava da tako reaguje.
Snimanje je dozvoljeno ali ne i pratnja i ometanje policajca.
Šta sve stane ispod tih burki. A sve halal kad se od kjafira krade.
Čitajte kuran.
Danas kad bi hteo da objaviš takvu knjigu, bio bi uhapšen u roku od par minuta. Koliko je tu rasizma i mržnje, pedofilije itd.. prema svima kojima drugačije veruju.

Back