- Poruka
- 75.370
U Holandiji se seks smatra osnovnim ljudskim pravom te stoga država plaća hendikepiranima do 12 puta godišnje ako žele da plate prostitutkama da zadovolje svoje potrebe.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Komunizam u pravom smislu, dodjes nisi radio dana dobijes stan, socijalu itd kad sam dosao u Holandiju 90tih nisam mogao da vjerujem kako se zivi na zapadu, drzava se daleko vise brine za siromasne i bolesne nego bilo gdje u tzv socijalistickim zemljama np u maloj zemlji kao NL se godisnje preko 100 milijardi eura izdvaja za zdravstvo.Pogledajte prilog 1588873
U Holandiji se seks smatra osnovnim ljudskim pravom te stoga država plaća hendikepiranima do 12 puta godišnje ako žele da plate prostitutkama da zadovolje svoje potrebe.
P realno bratePogledajte prilog 1588873
Naprednjaci i socijalisti bi prvi glasali za tamo neke vaucere za usluge prijateljica noci.suočiti žvalavog s ovom naprednom idejom.
Kažu da nije komplicirano, samo ti treba iskaznica SNS-a i to ti je dovoljan dokaz o invaliditetu, pa ti dadu vaučer, kasnije dobiješ i sendvič.Zamisli odes u holandiju, startujes prostitutku sa: aj daj za dzaba brate da ne idem i popunjavam tamo gomilu papira.
Mada me nervira sto je to samo za invalide. Ok, kapiram ali nisu samo invalidi neyebicari.Kažu da nije komplicirano, samo ti treba iskaznica SNS-a i to ti je dovoljan dokaz o invaliditetu, pa ti dadu vaučer, kasnije dobiješ i sendvič.
Nabaci neki hendikep.Spakovao sam se
Radikalne feministkinje i neokonzervativci na aparatima.
Odoh ja u... HollandPogledajte prilog 1588873
Pa nisi valjda ...Spakovao sam se
Dobro dok trazi ruku samoBez problema kod drugara doktora po papir.
Samo bi garant neka nadrndana i pakosna sestra zayebala stvari.
Pa kako ste gospodine bez ruke kad imate ruku? Pokazite je, izvadite iz rukava!