U FRIZERSKOM SALONU

• Začetnik teme Začetnik teme Ulice
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jeste cuo sam za tog Sucka. Mada najpoznatiji podgoricki frizer je Zoran. U Kotoru je to recimo frizer Bajlo koji cesto ide na takmicenja sirom Evrope zajedno sa ovim Zoranom.

znam dobro za zorana,sisao me je par godina i stvarno je prva liga.ali je i strasno nadmen.znaci nema ono lepa rec,da se otopi led.recimo meni je vise puta trazio da stojim dok me sisa(dobro nije trazio i da mu pevam)a kad ti pomera polozaj glave,tako je grub da je to neprijatno.ne znam kako je sada,to je bilo pre deset godina i tada mu se moglo,stvarno je bio najbolji.

Sta vam je najbitnije kad odete u salon. Osoblje, nacin rada, ambijent, atmosfera...kakav je salon po vasoj meri, i sta ima onaj u koji idete, pa ste odlucile bas tamo da odlazite...:bye:

Najbitnija mi je profesionalnost, naravno. Jako puno paznje posvecujem kosi i uvek trazim dobrog i profesionalnog frizera. Bitno mi je da me slusa, kad kazem da mi skrati samo 5 cm, da to bude SAMO 5cm... Naravno da mi je bitan i ambijent, i ljubaznost osoblja.
Godinama sam isla kod istog frizera i bila sam zadovoljna.
Sad sam u Parizu, skoro 2 nedelje, i nije bilo potrebe da idem kod frizera ali cu uskoro morati da potrazim nekog dobrog. Verovatno po preporuci, ne bih da rizikujem :D

Potrebno mi je da se frizerka potpuno posveti meni,a ne kao sto cesto vidjam da radi s mojom kosom i uporedo prica s ljudima oko sebe.To ne podnosim,uvek mislim da ce negde da zariba.Trenutno odlazim kod frizerke koja radi u kucnoj varijanti,devojka zna sta radi,mirna atmosfera,a cene ne mogu biti povoljnije.

Sta vam je najbitnije kad odete u salon. Osoblje, nacin rada, ambijent, atmosfera...kakav je salon po vasoj meri, i sta ima onaj u koji idete, pa ste odlucile bas tamo da odlazite...:bye:

Ma bitno mi je da se ona sa one moje lokne snadje dobro.Elem ja sam sama sebi bila frizer do pre dve -tri godine :rumenko: i ne znam sta mi je bilo pa sam resila da idem kod frizera :roll: i tako naletim na jednu frizerku koja me prvi put osisa super , ali zato svaki sledeci put razocarenje :( ne totalno , ali nisam zadovoljna potpuno nekako nije vise to to.
Inace meni je to najbitnije , sve drugo mi je manje vazno i onako nemam nesto mnogo slobodnog vremena da ja sada tu razgledjujem ambijent ili sa njom da raspredam price od kulina bana , kazem joj sta i kako i uglavnom zatvorim oci i uzivam , jer volim kada me neko saska po kosi :rumenko: :rumenko: :rumenko:

Back