Ni u Srbiji od Srba koji sebe zovu crnogorci ne mozes ni vodu da dobijes, sto je slucaj sa svima iz zaostalih podrucja. Cim se osete sigurnim ili uskoce u neku vlast, makar mesne zajednice postanu plemici crnog srca....

Stvarno ne razumem ljude koji svake godine dodju sa losim iskustvima i idu ponovo u tu nedodjiju.
pa ima ih dosta koji su poreklom iz crne gore, zive generacijama u Srbiji i kultivisani su , vuku ih koreni ali ne shvataju da je crna gora ostala na istom nivou civilizacijskog razvoja na kojem je i bila i onda kada su je cukundjedovi ovih koji danas zive u Srbiji, krajem 18 veka napustili.
A to da nisu darezljivi, ako si iz njihovih plemena, dobices sve sta pozelis, ako nisi, umreces, nece prstom mrdnuti.
Ponovicu opet par primera radi cega je za mene taj divljacki narod najgori na svetu.
Mog najboljeg druga zaklali su crnogorci U CENTRU NOVOG SADA jer se sa njima sporeckao.
Stopirao sam jednog crnogorca sa SM tablicama da me preveze do obliznjeg naselja jer, nisam imao pare za autobus. Kada sam izasao iz kola pitao me "a gde su pare?" kada sam rekao da imam pare ne bih stopirao, on je izasao iz kola i iz gepeka izvadio metalnu sipku.......na srecu, naisla grupa nekih radnika na putu i ja sam prisao njima. Crnogorac mi je psovao majku i pretio da ce me kad-tad naci.
Treci primer, radio sam na istovaru nekakvih slatkisa u prodavnici preko zadruge. Sa mnom je bio i jedan crnogorac koji je dolazio povremeno iz crne gore da bi radio preko zadruge.Naravno, sef magacina je bio isto crnogorac. U razgovoru sam im rekao da imam sina od dve godine, nemam poso o da pare zaradjujem na ovaj nacin. Ovaj crnogorac rece da i on ima sina u crnoj gori i da je doso u srbiju da radi jer ni on nema poso. Kada smo zavrsili istovar, sof-crnogorac je dao punu kesu slatkisa za njegovo dete dok za moje dete nije dao nista. Nisam mogao verovati da ovako nesto postoji na planeti.
Kasnije sam se zainteresovao za tu vrstu homosapiensa i ubrzo dosao do saznanja da su sve kljucne politicke i upravne funkcije u Srbiji preplavljene nepismenim crnogorcima, da je beogradska mafija ustvari crnogorska mafija.........i da se 90 posto problema u Srbiji vezuje za crnogorska imena.........kao i cinjenica da su crnogorci, buduci da su bili zastupljeni u svim politickim funkcijama od BIH, Srbije, Kosova..........(tamo gde uglavnom zive srbi) automatski glavni odgovorni narod za unistenje Jugoslavije i krvavi rat 90-tih.
Ima li zdravog razuma od nekog da moze da mi kaze da posle svega ovoga treba da imam simpatije ili bar civilizacijski odnos prema tim divljacima?
Negativan komentar ocekujem iskljucivo od nekog pripadnika crnogorskih plemena.