У чему живимо?

vučji čopor

Legenda
VIP
Poruka
66.619
Данас живимо у коначном нестајању колонијалног и неоколонијалног света.Та епоха је готова , али се о томе мало говори и траже друга објашњења. Данас је то са догађајима у Француској са железницом и авио саобраћајем кристално јасно.Олимпијада као симбол старог света је у знаку ових догађаја.
Колонијализам који је формално нестао и неоколонијјализам Сједињени Државва (такође бивше колоније !)дефинитивно одлази на ђубриште историје без обзира на њихову моћ.

Данас живимо у коначном нестајању колонијалног и неоколонијалног света.Та епоха је готова , али се о томе мало говори и траже друга објашњења. Данас је то са догађајима у Француској са железницом и авио саобраћајем кристално јасно.Олимпијада као симбол старог света је у знаку ових догађаја.
Колонијализам који је формално нестао и неоколонијјализам Сједињени Државва (такође бивше колоније !)дефинитивно одлази на ђубриште историје без обзира на њихову моћ.
argumenti uz pivo ispred zadruge

Ja bih rekao ovako ono sto se vidi

Vidi se Gomora, a i sodoma, vidi se idiotokratija...to su dve stvari..

Vidi se sumrak morala, tj nesvest oko morala, ali to racunam da je sinergija idiotluka i Gomore...

a ovo sto dalje pricas, sve je to mozda ali ne zna se sigurno..

argumenti uz pivo ispred zadruge
To je bilo tako na pocetku , a sad je ono bas ispred drakstora a ne zadruge...
Ja sam kao mali cesto pravio drustvo mladima ispred prodavnice pa nije sve ovako crno bilo...jeste ruganje i jeste svasta, ne bas totalno bezvredno , ali racunam prosek, a srpsko selo ipak ima neki bandoglavi benav nivo, a sto imaju ovi sa juga Srbije i ovi iz CG, e to je dno...mislim jedino one bede , zaostali i deo romske populacije...to je vec DNK mustuluk...

Kako kolonijalizam gotov, a Rusija onolika, sa plemenima koja nisu ni dogurala do 25% od dobijanja neke necionalne svesti?

Rusija je kolonijalna sila koja je svoje kolonije zadrzala jer je imala kopnenu vezu sa kolonijama.

Bori se da zadrzi kolonijalnu vlast nad Ukrajinom.
Ali, antikolonijalni pokret u Ukrajini je jak.

Ne mozemo samo jednoj strani (Amerima i Britima) da zameramo kolonijalne teznje, a da zmurimo na kolonijalne teznje ostalih svetskih i regionalnih sila.

Kina upravo kolonizuje delove Afrike.

Rusija je kolonijalna sila koja je svoje kolonije zadrzala jer je imala kopnenu vezu sa kolonijama.

Bori se da zadrzi kolonijalnu vlast nad Ukrajinom.
Ali, antikolonijalni pokret u Ukrajini je jak.

Ne mozemo samo jednoj strani (Amerima i Britima) da zameramo kolonijalne teznje, a da zmurimo na kolonijalne teznje ostalih svetskih i regionalnih sila.

Kina upravo kolonizuje delove Afrike.
Како ? :kafa:

Pročitah "U čemu uživamo", politika, pa rekoh-ja uživam u svim poslovicama i narodnim pripovetkama još od Miloševića. Govornici su nam svi ka' Njegoš. I za lopatu, i za vino, i za rasprave, i da se ožene, i da otvaraju biznise... Svi su uspešni i puni k'o brod. Ponosna sam na njihove uspehe.

Poslednja izmena:
bulaZnjenje
jer kakve veze rusija ima sa kolonizatorima?
koja plemena? o cemu ti bulaznis?
jel znas ti kada je postojalo plemensko, rodovsko uredjenjje? ne zna? pa onda istoriju us ake, umesto sto ludujes.
Buhahhahhahahah, pa ti se zezas.

I opet, kolonije vecine tvog zlog zapada su danas nezavisne Drzave.

Rusija, koja ima plemena i narode koji se i nisu nacionalno osvestili, ima jedino FSB agenta koji ide da im uzme kmetovsku dazbinu.

Rusija, ubedljivo najveca teritorijalna drzava na planeti u 21-om veku, nije kolonizatorska drzava, lol.

Osim sto ce u srbiji sve to da bude potpuno naopacke - tako da kad kolonijalizam nestaje, mi cemo bas tad da postanemo kolonija.

Back