Ја не могу да се помирим са старењем јер сам неиживљен, без сексуалног искуства, и јер нисам ишао по журкама, а сада сам стар и разочаран да бих тек сада почињао то а за пар година ће ми малтене бити све то и забрањено, и не знам шта да радим...
Hm, zurke su zanimljiv momenat...
Kao DJ to mogu da sagledavam na vise nacina...
Vreme za zurke su bleja, to je od 12 do 16, zabava, to je od 15 do26 i to je event , dogadjaj , za posle 26...
Tu ti mozes da se postavis kao ti ili kao okruzenje...
DJ isto moze da se postavi kao onaj koji daje, koji uzima, koji je van pravila...
Kad si van pravila onda si perverznjak cak i kad nisi, jer onaj ko je ugrozen mora nekako da te unizi da bi te napao..
A plus oni koji zele in , tako najlakse nalaze kontakt...a da ne definisu sebe...
Varijanta gde su zabave za starije od 18 je tvoje resenje...
Cim nema teen, resena su dva problema, pravni, nemas sukob sa zakonom, i mentalni , nemas vise klinki koje zele da te probaju jer si im zanimljiv ali nisu dovoljno nacisto da stoje iza svojih izbora...
Tu vec imas mnogo vise opcija da vodis svoj pristup i svoju igru koju zelis da igras..
I dalje ti mozes da budes dostupan za upoznavanje...samo moras da znas kako da dajes dozvolu za pristup i kako da pitas za pristup...
Ne vazi pravilo da kad neces da ti prilaze , oni ti i ne prilaze, to ne vazi...ako nisi opterecen i zategnut, osobe ce osetiti tvoje emocionalno stanje i ako je ono opusteno i zadovoljno ili uzivajuce, bices misteriozan ili privlacan ili zanimljiv bas zato sto si stariji...
Posebno ako imas poneku sedu, ja sam mislio kad su mi se pojavile poneka seda da sam sad malo defektan....ma jok, tek onda je pocelo da bude nekontrolisana ludnica...ali to onda znas ako si iskusan da nije sve do tebe i nije sve zato sto su zagrejane za tebe...To su totalno dva razlicita uticaja jedno je kad su joj noge posecene zato sto tebe licno guta...tvoj izgled, lik, stav, i neki detalj tela, ramena, osmeh , oci , celo...usne..i kad pada u trans zbog nekog detalja , npr ramena, prosedi zuluf ili malo prosarano po kosi...pa fetish pa fantazija zrelosti pa fantazija oceva figura ili stariji muskarac...
Mislio sam da kad sam imao povredu da sam onda staro gvozdje, a iznutra se osecas iskasapljeno...Ma nema nista od toga...Ako si po necemu interesantan i ako nesvesno posalje upit i ti to vidis i odgovoris dozvolom na to , mozes i da zaboravis , ona nece...samo ce da ceka priliku da ti pridje...
Zurke bi trebalo da mozes malo lakse da sebi obezbedis jer je vreme takvo...
Postoje klubovi, nije idealno , u smislu moras da znas sta radis, a nemas iskustva, drugo tamo je sve sa posebnim pravilima, nekad usiljeno , nekad jeftino , nekad zahtevno , nekad iscaseno...
Ali takva je i svaka zurka, zavisi od drustva koje je tu i zavisi od organizatora zurke...i od muzike...i to je faktor...
Neki klubovi , cak vecina pruzaju mogucnost soleraja...u pocetku to izgleda kao da si hendikepiran i prognan, ali to je licni utisak, naravno da je bolje u drustvu ili paru, cisto zbog zida prilaza, ali sve je to nebitno i povrsno pa nije katastrofa ako pocnes par recenica i tu stane..bitno je kako ces sledeci put reagovati na to , ako prepoznas da li se javis, ili ne prepoznas ili prepoznas pa se ne javis...
I pick up line je vazna...ili nije..ne secam se...morao bih da probam pa da se uverim kako je sad stanje...ako su mladje onda je vaznije, ako su starije onda je nevazno...svaka sledeca recenica moze da ti bude pick up line...
Jeste bukvalno je svaka sledeca recenica mogucnost da je pitas zasto je medved dobar za drugara na zurkama....pa da probije led...
Mislim to je iz nekog filma...Neko ima strategiju minglinga , moj drugar ima, ja bas nisam u tom fazonu , ja posedujem prostor, pa mi ne treba mingling...ali mozes i to da radis...to je proaktivni pristup , dolazis u kratkom vremenu u kontakt i poziciju za razgovor, ako ne krenes sa dijalogom, onda si spetljan...sto ne moras da radis kod posedovanja prostora...tu mozes i da pozivas i prizivas i ako je prazan prostor to je prilika a ne da ljudi beze od tebe...lakse je od minglinga, zavisi sta bolje radis...moj drug se mnogo trudi i on misli da bolje radi mingling...mesanje, a mene to nervira kod njega...verujem jos neke....cim mene nervira...a ja sam ti obicno jako miran i nista me ne tangira...on previse minglira...ne zna kad da odvoji...
u filmovima mingliranje se obicno opisuje kao malo minglujes pa odvojis odmah , ali to i nije mingliranje, to je prilaz...
Posto verujem da si solo, onda moras solo...uz ovaj dodatak, javljanje kad se ponovo vidis....Ja sam imao situacije gde mi prilaze devojke i kazu , ti se mene ne secas...ne, pa vidjali smo se po tom i tom klubu..kad ....prosle godine...tu preskocis da kazes da ne znas sta si jeo pre nedelju dana, a ne sta si radio pre godinu dana..
Ali ako si fin, pitas da ispostujes tok razgovora, a jesmo li se uoznali dijalogom ili neka muvka u prolazu...cisto da prica ostane na pravom putu...da nedas da predje u cudno ili neprijatno nepodrzano...Kad se neko poziva da te zna, onda to prevedes u neko povrsno poznanstvo da moze da se oseti da ima pravo da ti pridje...ako to zelis da dozvolis..
Ovo nisu fore, to su vidovi komunikacije koje mnogi ljudi mogu da ne znaju...ali ja nemam nista sa tim..Siguran sam da ste i sami pomislili za nekog odakle mi je poznat...to sam ja na zalost kupio na sojoj kozi , ako ne znas odakle ti neko poznat, pitaj...nije strasno sto se ne secas...gore je ako ostane da se ti prisecas a osoba misli da se secas pa neces da komuniciras..
Isto vazi i za one za koje znas odakle ih znas ali znas da nikad niste komunicirali nego se znate iz kraja...Tu mozes da dajes dozvolu ...isto iako se ne secas..masa pogleda koje vidim imaju znak pitanja...ako ostavim da su znak pitanja , nema kontakta, a kasnije ispada da mi je komsija ili komsika...Ako reagujem na znak pitanja i pitam kad vec vidim da me zakaci njihov pogled, onda dobijam interakciju...
Usiljena komunikacija pomaze, ali ja tu nisam strucnjak...moj komsija je tu ekspert, uvek usiljena komunikacija sa njim, majka mu obezbedi solo gajbu , on resio 2 meseca izlazi da nabaci neku ribu na gajbu i uspe i tako , ja pojma nemam kako sta, samo znam da sad manje usiljeno kad prica, ali nista vise ne znam o tome...
Ono sto zovemo kljestima se vade reci i vecito neka recenica na svake tri , koju ne mozes da ubacis nikako u kontekst...To sam primetio i kod nekih drugih stisnutih osoba, u realu nemaju tu osobinu ali kad su u drustvu na javnoj sceni , njihovi dijalozi su 2 pa 1...znaci 2 recenice ok i onda jedna koju nikako ne mozes da povezes sa ostalima i onda mora da pitas u vezi nje, pa opet 2 pa jedna i to isecka dijalog...ali to se desava...nije do njih, nego do necega u glavi u tom trenutku...