U čemu star muškarac koji je samac i bez dece da nađe smisao i zadovoljstvo?

bezimeni1

Ističe se
Poruka
2.072
Мотивисан сам љубавним и друштвеним проблемима, неправдом и питањем менталног здравља, тако да мислим да је ова тема најприкладнија за овај потфорум.

Неко је стар да би уживао у сексу и љубави. Велики је табу да стар мушкарац тражи много млађу од себе, која би, поред уживања у сексу и незрелим играријама (јер оне 35+ не воле незреле и неиживљене мушкарце), могла и да роди дете. Значи, на све то стар мушкарац нема права.

Стар мушкарац нема дете, самим тим нема ни унуке. Самим тим не може да пронађе задовољство ни у гајењу потомака.

Стар мушкарац неће лако наћи себи сличне старе мушкарце. Већина људи има децу, а готово сви имају љубавних искустава. Значи, тешко да ће имати друштво себи сличних.

Алкохолизам у старости се намеће као нешто реалније решење. Проблем је што је лош по здравље. Али има и та ствар да су стари људи ионако здравствено угрожени па алкохолом и не могу да изгубе пуно. Стар човек нема неку будућност, бесмислено је да се труди да се изграђује и ради на себи зарад боље будућности, кад ће ускоро да умре, све је у суштини иза њега и он мора да живи у тренутку и да тражи таква задовољства.

Још један проблем који постоји, ако стар мушкарац има некретнину, неће имати ко да га наследи. Није у реду да некога ко је цео живот усамљен да га наследи држава која га је угњетавала и која га није безусловно финансирала, и било ко ко га је одбацивао, то баш страшно није у реду. У реду је да наслеђује биолошки потомак и неко ко ти је пружао љубав и секс а не неко коме је само посао да се брине о старима и коме је у интересу да тај умре. Како њему да не пропадне наслеђе за које се можда у младости и крвнички борио, или и његови преци, то је баш велика греота, деценије трпљења на послу оду где не треба.

Ја још нисам стар али то ћу можда бити, а ако доживим старост потпуно је извесно да ћу се наћи у оваквој ситуацији, због велике разочараности и неиживљености ћу свакако и сам допринети томе јер једноставно нисам и не желим да будем будала, хоћу и ја да проживим младост и да се иживим а не да ми се само намећу обавезе.

Može da nađu kakvu polovnjaču i greje joj noge zimi, ako već ne pomažu nikakve bobe.
Što je dedi milo to mu se i snilo 🤷‍♀️
(To kaže poslovica, ne ja)

@bezimeni1 , mislim da ne treba da gubiš vreme maštajući o polovnjači.

Jer šta bi joj pružio: decu je izrodila, para ima dovoljno, od tebe nema veće vajde, seks- buahaha, nisi zanimljiv, a vremenom ćeš s kukanja preći na davljenje politikom, religijom, kvazifilozofijom...mislim, ako je polovnjača ne mora još da dobije neku rakčinu od tebe.:(

Ali ali ali...! Možeš da šparaš parice i kupiš jednu polovnu, dobro očuvanu seksi roboticu. Do tad će biti dostupna ...pa i tebi. Nju ćeš moći da našteluješ da priča i sluša šta je tvojim ušima i jeziku milo i radi šta po tvojoj zazmisli. I, boli te uvo- neće dobiti rak. ;):p

Pa ima puno aktivnosti koje su tekuce, ima aktivnosti koje su zadovoljstvo , a da nije sve vezano za potomke ili za seks...

Npr putovanja, otkrivanja, rad na istrazivanju necega, posao , druzenje, sport, amaterski , gledanje TV , redovna fizicka aktivnost, , plivanje...nisam siguran, zato sto zivim u BG da moze i voznja biciklom, ali da sam u unutrasnjosti , onda mozda i to..

Odlazak u banje, na more, u parkice, na dogadjaje, komunikacija sa zenama ne mora da bude samo seksualna...mada ce one uvek da okrenu na to , jer imaju laksi zadatak, legnes...i mozes i da se zaboravis...

Rad na biljkama, zivotinjama, skupljanje znanja, cak i ako zaboravljas...koncentrises se na ono sto te trenutno vise interesuje...

Mene je dok sam sa ribicama, ali ne vidim vezu , zabavljalo i da probam razne slatkise, jela, pica, sokice...kombinacije..
Zanima to mene i ovako , samo ne stizem, a imam motiva kad sam sa njima..

Može da ide na tajland sa sličnim penzosima i da se mesec dva zabavlja sa trandžama.
Hajdemo sta moze na Tajlandu...
Ako ode na phuket kao najugodnije ostrvo , moze da obilazi slonove, bunjee jumping, tigrove, ovo troje je blizu jedno drugog, moze da ide na masaze, to ne traje kratko to je kod njih kao kod nas brijanje, , uzivanje, samo mnogo duze od pola sata....2,3,4h..
Moze da ide na borbe petlova, sto je jaci sport nego u meksiku , borbe rusa , boksera i fajtera i naravno tajlandjana u tajlandskom boksu , nesto kao kik boks...

Moze da obilazi hramove ima ih svuda...tamo dan u hotelu ne kosta puno , 7e ili max 28e u letnjikovcima, to je kao nasa odmaralista, bez pogleda nego sve ostalo bez pogleda i animacije...
Moze da leti padobranom, mada je jedan starac poginuo , skliznuo iz prsluka, a trebao je prsluk da ga drzi gore dok ga padobran dize , a camac vuce.., jetski, silne ture obilaska ostrva, to ne moze da se stigne za mesec dana...iznajmljivanje devojke za nedelju dana kosta 3500 dinara , to je bez poklona , nego ako ugovoris placanje za utisak da ti je devojka...da da strasno jeftino u odnosu na seks za jednu noc...Da naravno tu se seks takodje dobija, ali tu je devojka druzbenica, i to ozbiljna...Moje komsije rusi su uzeli dve devojke u taj aranzman, platili su 10500 dinara , ja sam prisutan bio dok su se cenkali , nije bilo nesto posebno tesko , devojke su jako ugodnog ponasanja...narocito zato sto su rusi bili normalni , tehnicari neki , nije bilo izivljavanja, maltretiranja i tako neceg sto im zapadnjaci priredjuju...

Moze da se ide u neki drugi deo Tajlanda, moze i u Vijetnam...
Voce i povrce je fantazija na Tajlandu...znaci od neslatkih do posebnih ukusa...Najbolje je povezati se sa nekom seljancicom koja donosi sa obliznje farme,ne znam kako ali upamte vas i donose vam voce kao sto su nase ribizle npr..ne u smislu da je takvo voce nego niko ribizle nece da bere za prodaju , nego samo za svoju konzumaciju jer ne moze da se aka sa kupcem, ne moze da naplati koliko vredi , a ne moze da zaradi koliko potrosi vremena....Ali ako uspostavite odnos sa seljancicom, onda ona bere tako pipavo voce za vas , to hoce da rade, ako vide da vas odusevljava nesto u kulturi ili u hrani...

Ako vide dete u vama...ima da budu ljubazni prema tom detetu...
Meni je moja seljancica zapamtila koja devojka kupuje za mene voce, kojuje videla da kupuje sa mnom prvo vece i posle joj je slala za mene razne vrste voca da probam...znaci prihvatila je igru da me odusevljava do maksimuma, i uziva u tome...
Ono njihovo smrdljivo voce koje je strasno skupo , durhan jeste na prvi dah da ti se okrenu oci...ali oni to voce strasno cene, a moje omiljeno je neko dlakavo voce...a i carsko voce..
Tamo ako ste ok, ima da vas zgotive brzo i da vam nude i posao i da ostanete i zabavu , i kad vide da pomognete nekom, prosiri se to procuje se izmedju hotela i domacih , posle vam izlaze u susret..

Radi stvari koje volis. Ja kad budem dedurina planiram da, bez obzira na unuke i to, radim stvari koje mi se rade. Ima da idem na nudisticke plaze sa onim perverznjacima da me vuku za djoku dok pusim dzoint, da pecam, gajim golubove (mi Zvezdarci pod stare dane postajemo golubari), i spremam ih za takmicenja, mozda nabavim i sovu i naucim da vodim racuna o njoj. Sredim sebi nekog lepog oldtajmera da se vozikam okolo, posadim neko bilje u basti, proizvodim hranu za sebe. Pohadjam utakmice nizih liga, gledam Hajduk Lion i Zvezdaru. Sedim sa drugovima u kafani i evociramo uspomene uz malo alkohola. Nije lose biti deda penzos, samo da nemas nekih vecih zdravstvenih problema. Nema mesta za depru i ogorcenost.

Obavezno partija saha dnevno. Zatim obavezan jedan flert dnevno sa nekom starijom zenom. Pecanje jednom nedeljno se podrazumeva. Kuvanje svojih posebno omiljenih jela. Lagane dnevne setnje nakon kratkog vezbanja u stanu.. Jedna dobra knjiga mesecno se ne propusta. Ciscenje stana i odrzavanje licne higijene. Razgovor sa komsijama na ulici. I eto tako nekako se zivi.

Stalno neke generalizacije. Ove vole ovo one ono… svi smo jedinke. I pri tom dok god gledas sta one vole neces naci ono sta ti volis.
Zenama je muskarac mnogo potrebniji nego obrnuto, koliko se god mi zanosili emocijama smisao postojanja je produzetak vrste, zenama treba neko za decu.
Opusti se i uzivaj.
A star muskarac zapravo vrlo lako moze da nadje neku zenu sa detetom, jer mlad nece tudje dete, srovo ali istinito.

Stalno neke generalizacije. Ove vole ovo one ono… svi smo jedinke. I pri tom dok god gledas sta one vole neces naci ono sta ti volis.
Zenama je muskarac mnogo potrebniji nego obrnuto, koliko se god mi zanosili emocijama smisao postojanja je produzetak vrste, zenama treba neko za decu.
Opusti se i uzivaj.
A star muskarac zapravo vrlo lako moze da nadje neku zenu sa detetom, jer mlad nece tudje dete, srovo ali istinito.
Tačno tako nađeš neku polovnjaču sa detetom 6-7 godina taman prestalo da piški u gaće, ide u školu, žena zna da kuva i naučena da ćuti.

Opusti se i uzivaj.

Žena lako može da nađe muškarca da joj napravi dete, 21. je vek odavno, ne mora da se udaje da bi rodila. Dok muškarca potreba da ostavi svoj gen isto stiže, samo kasnije. Pa gledaj onda ko je kome potebniji u tom smislu. Zašto bi žena s detetom, danas kad može da radi, otišla za starca, ajde razmisli malo. Ma ni za matorog čoveka od 5 banki a kamoli 60-godišnjaka. Dalje neću ni da spominjem.
Tvoji saveti su lepi, samo bajkoviti i zastareli, malo je tu realnog poznavanja života i žena. :confused:

Back