U čemu se proslavila 'prva vojska sveta' (Amerika)?

ma osnovno pitanje zašto bi se ameri mešali u sve oluje na svetu ?

šta ih svrbi ?
Zato sto imaju najjacu vojsku na svetu? Zato sto jedini na svetu imaju mobilnu vojsku da mogu intervenisati na drugom kraju sveta? Zato sto su tehnoloski 20 godina ispred ostalih? Zato sto imaju najjacu ekonomiji na svetu? Zato sto su jedina nada zemljama koje napadne diktator iz susedne zemlje? Zato sto im se tako hoce i zato sto su svi na ovoj kugli boranija kojoj mogu da priprete ili ih udare po usima? Zato sto ih se svi, ama bas svi boje?
Biraj sta ti volja.

Zato sto imaju najjacu vojsku na svetu? Zato sto jedini na svetu imaju mobilnu vojsku da mogu intervenisati na drugom kraju sveta? Zaqto sto su tehnoloski 20 godina ispred ostalih? Zato sto imaju najjacu ekonomiji na svetu? Zato sto su jedina nada zemljama koje napadne diktator iz susedne zemlje? Zato sto im se tako hoce i zato sto su svi na ovoj kugli boranija kojoj mogu da priprete ili ih udare po usima? Zato sto ih se svi, ama bas svi boje?
Biraj sta ti volja.

duge cevi što samo patroliraju kao na KiM
i mole boga da im ne dođe Wagner....usranci jedni američki

duge cevi što samo patroliraju kao na KiM
i mole boga da im ne dođe Wagner....usranci jedni američki
Ma da, Wagner je toliko mocan da je osvojio i Bahmut posle skoro godinu dana. Skoro da je to kao staljingradska bitka.

Sinko, ti si vidim ogorcen Amerikom a da nikad nisi bio tamo, verujem da nikad nisi ni upoznao nekog Amerikanca. Ja bih se na tvom mestu odrekao svega njihovog, odrekao bih se i Jokica (izdajnicka p.i.zda, igra za americki tim), Vlade Divca (porodica mu zivi u Kaliforniji), odrekao bih se i filma i muzike koja dolazi odande, kao i svih materijalnih stvari koje vode poreklo odande. Odrekao bih se i interMeta koji su oni izmislili i u cijem su vlasnistvu svi serveri koji drze globalni web online, odrekao bih se i racunara, windowsa, mobilne telefonije, aplikacija na kojima kucas na ovom forumu. Da, ja bih se svega toga odrekao da tako mislim o njima.

Ali ti nisi, jer su licemer , mrzis ih ali koristis sve to sto sam pobrojao. Pravi ljudi, dostojanstveni i oni koji stoje iza svoga misljenja bi rekli da ne zele da imaju bilo kakve veze sa njima, da ne zele nista njihovo i tako bi postupili. Ali posto ti to nisi citacemo te i dalje na ovom forumu.

Ma da, Wagner je toliko mocan da je osvojio i Bahmut posle skoro godinu dana. Skoro da je to kao staljingradska bitka.

Sinko, ti si vidim ogorcen Amerikom a da nikad nisi bio tamo, verujem da nikad nisi ni upoznao nekog Amerikanca. Ja bih se na tvom mestu odrekao svega njihovog, odrekao bih se i Jokica (izdajnicka p.i.zda, igra za americki tim), Vlade Divca (porodica mu zivi u Kaliforniji), odrekao bih se i filma i muzike koja dolazi odande, kao i svih materijalnih stvari koje vode poreklo odande. Odrekao bih se i interMeta koji su oni izmislili i u cijem su vlasnistvu svi serveri koji drze globalni web online, odrekao bih se i racunara, windowsa, mobilne telefonije, aplikacija na kojima kucas na ovom forumu. Da, ja bih se svega toga odrekao da tako mislim o njima.

Ali ti nisi, jer su licemer , mrzis ih ali koristis sve to sto sam pobrojao. Pravi ljudi, dostojanstveni i oni koji stoje iza svoga misljenja bi rekli da ne zele da imaju bilo kakve veze sa njima, da ne zele nista njihovo i tako bi postupili. Ali posto ti to nisi citacemo te i dalje na ovom forumu.
i holivud vam puko ko Bahmut

Zakopali Ruse u Bahmutu bez ijednog svog vojnika? A zamisli da su oni u Bahmutu, Rusi bi bili u bezaniji do iza Moskve, blize Uralu nego Moskvi.
A zasto pod navodnicima to prva vojska sveta? ima neka vojska koja je spremnija od njihove? Rusi su otpali kao druga, Kinezi su ozbiljniji od njih, tako da nemojte da navodite Ruse, oni polagano tonu.
србијанска пропаганда

Slomili su Hitlera. Ne sami, ali veliki deo.
40c61362-972a-493a-85bb-e5fba36cc9a6_1024.jpg

big apple

Presudilo je bombardovanje. Kljoknule su industrije i Nemaćke i Japana zbog toga.
Ameri su bombardovali danju noću.
Naravno, iscrpeli su i jedne i druge, slomili im industijsku moc i moral stanovnistva. I sve to sa preko 10 hiljada kilometara od kuce.
A slomili su i SSSR, ekonomskim iscrpljivanjem.

To sa slomom SSSR mnogi Srbi nikako ne mogu da im oproste, mrze ih zbog toga. Jer, jaka je skojevska krv, jak je dug drugovima Titu i Staljinu - da nije bilo komunistickog prevrata mnogima koji danas ovde kucaju a mrze USA dedovi ne bi napustali Like, Bosne i Crne Gore pa ni njih ne bi bilo.

Naravno, iscrpeli su i jedne i druge, slomili im industijsku moc i moral stanovnistva. I sve to sa preko 10 hiljada kilometara od kuce.
A slomili su i SSSR, ekonomskim iscrpljivanjem.

To sa slomom SSSR mnogi Srbi nikako ne mogu da im oproste, mrze ih zbog toga. Jer, jaka je skojevska krv, jak je dug drugovima Titu i Staljinu - da nije bilo komunistickog prevrata mnogima koji danas ovde kucaju a mrze USA dedovi ne bi napustali Luke, Bosne i Crne Gore pa ni njih ne bi bilo.
SSSR se sam slomio. Nije im trebala ničija pomoć. Rusiji se ne mogu udariti sankcije jer je ogromna teritorija.

Jeste, drzava koja izgubi 28% ukupnog stanovnistva a 62% muskog radno sposobnog stanovnistva samo u jednom ratu (a sledio je jos jedan veliki za 20+ godina) nije ubijena, nego je ubilo to sto joj stanovnistvo kuca po Krstarici.
.
Наравно, то су ужасни демографски губици, поред материјалних разарања.

Таква земља требало је да се посвети самообнови и изградњи сопствене материјалне базе, а не да се упушта у ширење светске револуције и изградњу социјализма са људским ликом кроз самоуправљање, широко давање колективних права националним мањинама што је даље слабило националну основу државе, све праћено усвајањем којекаквих будалаштина...

.

.
Наравно, то су ужасни демографски губици, поред материјалних разарања.

Таква земља требало је да се посвети самообнови и изградњи сопствене материјалне базе, а не да се упушта у ширење светске револуције и изградњу социјализма са људским ликом кроз самоуправљање, широко давање колективних права националним мањинама што је даље слабило националну основу државе, све праћено усвајањем којекаквих будалаштина...

.
Ne, takva drzava nije 1918 trebala da se siri do Triglava i u sastav unese razne narode koji su pre toga ratovali sa Srbima i da ih brojcano nadjacaju. Srbija je dobila rat i stvorila drzavu u kojoj su Srbi bili manjina, toliko o inteligenciji tadasnjih vlastodrzaca u Srba. II sv.rat i novi poredak je dosao kao slag na tortu u s.y.ebavanju naseg naroda. Posledice perioda 1918-2000 trpimo i danas, sto je normalno jer za 20 godina ne mozes da saniras 90 godina katatsrofalnih dogadjanja za nas narod. Pitanje je da li se to ikad i sanirati, pitanje je da li ce neko za 100 godina pricati o narodu koji je sam sebe ukinuo.

Ne, takva drzava nije 1918 trebala da se siri do Triglava i u sastav unese razne narode koji su pre toga ratovali sa Srbima i da ih brojcano nadjacaju. Srbija je dobila rat i stvorila drzavu u kojoj su Srbi bili manjina, toliko o inteligenciji tadasnjih vlastodrzaca u Srba. II sv.rat i novi poredak je dosao kao slag na tortu u s.y.ebavanju naseg naroda. Posledice perioda 1918-2000 trpimo i danas, sto je normalno jer za 20 godina ne mozes da saniras 90 godina katatsrofalnih dogadjanja za nas narod. Pitanje je da li se to ikad i sanirati, pitanje je da li ce neko za 100 godina pricati o narodu koji je sam sebe ukinuo.

Mi imamo sansu danas, da zaboravimo ruznu proslost, i da sacuvamo onu jedinu otadzbinu koju imamo, Srbiju, srbijansku Srbiju. Nista vise niti manje!

Back