- Poruka
- 11.378
Oba kratko traju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
O pa ima takvih "samohranih kraljica carica namučenih heroina" koje se j.ebu okolo a deca polugladna u prljavštini.ma jeste...zamisli porodica ti gladuje, nemas za lekove ali se j.ebuckas i srecan si...preduslov za uzivanje su pare...ne moraju biti milioni...
Mislim da se te dve stvari cesto porede zato sto su u praksi jedno od nekoliko najbitnijih stvari u zivotu.Samo ne znam kako se povezuje novac sa seksom. Gde je tu relacija?
Znas kako. u potrosackom drustvu, gde se plasira novac, sex i nasilje, samo mozes da budes nesrecan.Novac inace kupuje skoro sve, slobodu, nezavisnost, sigurnost, cesto i zdravlje. Bez njega u zivotu trpis svasta sto ne zelis. Ali seks imaju skoro svi a i to je dobro mentalno gorivo za pravljenje novca jer depresija ako nemas seks ti umanjuje sanse za to.
Dobra zenska-BINGO?Samo ne znam kako se povezuje novac sa seksom. Gde je tu relacija?
Stoji za mnoge to sto si rekao, ali covek moze dekintiran da ima seks. Aj ono, da vodis racuna o sebi, ne bas da ona vodi o tebi.Mislim da se te dve stvari cesto porede zato sto su u praksi jedno od nekoliko najbitnijih stvari u zivotu.
A cesto postoji i relacija izmedju toga, na primer, ako si ocajan mnogi ce ti reci plati usluge. Te usluge, pored toga sto su nelegalne, kostaju papreno. Neki tako i rade. Onda, da bi imao seks sa nekim morate da to radite negde, osim ako bas ne zelite u prirodi, ali kako cete zimi. Morate da imate svoj stan ili da placate zakup ili kredit da biste mogli da imate seks, znaci i tu su pare, osim ako ne zelite da to radite u stanu gde je u drugoj sobi neko drugi, sto zene inace ne zele. Za seks cesto treba puno para. Tu nisam racunao jako ucestalo ulazenje u vezu motivisano necijim imovinskim stanjem.
Nekad postoji i obrnuta veza. Nemas seks, seksualno si frustriran, upadas u depresiju zbog toga, zbog depresije nemas (normalan) posao, zbog toga nemas para. To lako stvara vrzino kolo sa prethodnom uzrocno-posledicnom vezom.
Imas na netu seks da nadjes za pare. I to bez okolisanja. Ne vidim da vecina muskaraca ide i zavrsava. A i razumljivo je. Nece da daju pare za seks. Nije im taj seks vredan toga, vredniji im je dzep.Dobra zenska-BINGO?
Sto sad pričaš o kuravama i plaćanju?Imas na netu seks da nadjes za pare. I to bez okolisanja. Ne vidim da vecina muskaraca ide i zavrsava. A i razumljivo je. Nece da daju pare za seks. Nije im taj seks vredan toga, vredniji im je dzep.
Ne kazem. Ima muskarca koji si u sranyu. I to stanje ih ometa da nadju partnerku. Odbija ih od toga. Jbg, jeste, vecina zena radi na senzaciju. Hocu da me impresionira.
Ali to ne govori o licnom stavu i prioritetima, vec nazadnom stanju u drustvu i nametanju standarda ponasanja.
Ok, skapirah da je bilo u fazonu da vidis prepuchku pa odlepis i onda vadis novcanice, moze sve.Sto sad pričaš o kuravama i plaćanju?
Ja se malo posalih na ono relaciju, veza sexa i novca pa kao dobra ženska ti je BINGO... Tj premija a to je ko lova jel...
Sve više i više pogotovo kod cura, novac je bitan,odnosno najbitniji a sex im dođe kao gimnastika.Očito da što smo kao napredniji,gubi se moral ili ga se neusađuje u dijete od malih nogu a kako i bit moralan kad Crkva kao stup je preplavljena aferama,i praktično za euro danas se bukvalno moraš j...t.Granice ne da su pomjerene,nego nepostoje a sveopče ludilo imati i bit netko je parola današnjice.I tako dok se nedođe u neke godine ili 3 dob kad ljudi progledaju i vide apsurda gomilanja para i sve štete nanesena time.
Pod B.citam neke teme i pade mi na pamet...
u cemu ljudi vise uzivaju..u seksu ili u parama?
sta ljudi vise vole..dobar seks ili puno para?
![]()