ИПХ ЗИЛОТ
Elita
- Poruka
- 20.180
А прије 1815те Србска Србија... А прије 1389те Византијска Душанова Србија... А прије 303ће Римска Панонија...прије 1918. године
smo bili turska![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А прије 1815те Србска Србија... А прије 1389те Византијска Душанова Србија... А прије 303ће Римска Панонија...прије 1918. године
smo bili turska![]()
Време мира ТАКОЂЕ захтева побожност и пожртвованост ради чувања тог благослова с' висине, а баш то лакодивљајућа народна руља не воли кад се има много за џабе и ужитак...ovo sam ukacio relativno nedavno, toliko smo ratovali sa svima da ne znamo kako da se ponasamo i da zivimo kad je mir.
Упрошћено Карађорђевићи и партијашка клика нерадника и лапрдала који су га довели на власт, да би му дошли главе атентатом кад је хтео да направи људе од њих...Југа. Срби нијесу толико проблема имали са овим свиме прије 1918. године. Проблема је било а онда су преко ноћи постали "пута 100".
И то строго српском вољом, јер је Србо најмудрији на свијету и Југа је највећи идеал свијета (племенита идеја је уништити сам себе за своје душмане?).
Укинути потпуно изборе, сем на локалном нивоу, где се људи знају... На том нивоу филтер треба да је плаћање пореза и ради мост, постали - без права гласа...Konstruktivan predlog:
Da se uvede biracki ispit. Ko nije polozio ispit, ne moze na izbore da bira.
То јест поприлично занимљив концепт али видили смо ђе нас је то довело са Сандром и Павлек. Не да смо наебали. А онда имаш локалне диктаторчиће и кингове, како то ријешити?Укинути потпуно изборе, сем на локалном нивоу, где се људи знају... На том нивоу филтер треба да је плаћање пореза и ради мост, постали - без права гласа...
На државном нивоу, краљ и одговорни стручњаци и саветници који ће спроводити закон, а не измишљати рупе у њему
mogu reci za forum. cim necije misljene malo odstupa od busanja u grudi srBstvom, oman se taj etiketira da je siptar, balija, rvat (pa cak i madzar)2. Неуралгија нам је народно нејединство.
Били смо тад више поштовани и имали више капитала као народ него икад послије 1918. године. Прочитај шта је писао и Њемац, Рус, Француз итд. о нама. А шта смо ми, шака јада?прије 1918. године
smo bili turska![]()
Ово није тачно. Све то што је ратовало су буквално појели ратови. Ови што су остали посље су мирни људи који нијесу за рат..ovo sam ukacio relativno nedavno, toliko smo ratovali sa svima da ne znamo kako da se ponasamo i da zivimo kad je mir.
Да се уведе ОДГОВОРНОСТ. Ако усреш добро глава на пањ. Нема горе ствари него дати глупацима и неспособним одрјешене руке и кад све сеебу нико не сноси одговорност. Ебига, десило се. А није ни могло другачије итд. А треба - МАРШУПМ!Konstruktivan predlog:
Da se uvede biracki ispit. Ko nije polozio ispit, ne moze na izbore da bira.
Па направиш нове изборе на локалу... Битно је да немају орочену власт, већ да добри управљају до смрти, а лоши до сменеТо јест поприлично занимљив концепт али видили смо ђе нас је то довело са Сандром и Павлек. Не да смо наебали. А онда имаш локалне диктаторчиће и кингове, како то ријешити?