u cemu je stvar??

čupka

Početnik
Poruka
9
Pre dva meseca pocela sam da radim u mini marketu,bukvalno sam svih osam sati na nogama jer ima bas dosta posla...ne mogu da kazem da "secam"teske stvari tipa gajbi piva itd...ali opet podignem po nesto od teskih stvari...medjutim vec skoro mesec dana budim se ujutru sa utrnulom desnom rukom,dva puta mi se desilo da se u snu probudim sa nesnosnim bolom(posto nosim burmu,prsti na ruci mi tako nateknu da mi se verovatno zaustavi cirkulacija).Inace ne spavam na toj strani,pa da je zbog toga,a i to mi se ranije nije desavalo. Sa levom rukom nemam takvih problema,i bas sam se u zadnje vreme zabrinula u cemu je stvar. Inace sam primetila da mi ruka trne i kada naprimer drzim dete za ruku i setamo napolje....Molim sve ako su imali slicnih problema da mi nesto kazu o tome,da li trebam ici lekaru,ali je to samo prolazna pojava...A da!! Prstenje koje nosim na desnoj ruci jedva uspem da skinem,dok sa levom nemam tih problema,a napominjem da sa tezinom nemam problema(nisam debela,a i nisam dobila koje kilo preko u periodu od kada su poceli ovi problemi) HVALA!!!

Back