u cemu gresim?

pojavljuje se bivsi ko zna odakle i zeli da se vidimo i to bas navalio.
Pitam ga otkud bas sada da me se seti i da zeli da me vidi,gde je bio pre....on kao da se uplasio tog pitanja odgovori nesto bezveze, odgovor je tipa kao "ako ne zelis da se vidimo ok...cao" i posle toga ga nema.................

posle dve nedelje javlja se 2. bivsi isto sa zeljom da me vidi i ja opet pitam ono pitanje koje sam pitala predhodnog i opet dobijem slican odgovor, pa i ovaj nestane.......

pitam se u cemu gresim....nisam ga pitala onim tonom kao da ga napadim, nego cisto onako jer zelim da znam sta je radio ovo vreme sto se nismo vidjali i kako sam mu ja bas pala na pamet........ sta vi mislite?

oce da ti GA "uvale".....kriza a znaju da si dobra u krevetu

nista hteli nesto da kresnu setili se tebe...pa da znas sledeci put kad te tako pozovu ;)
a sta ces ciniti to je do tebe

to je cela istina i nema nikakvih emocija niti su shvatili kako si ti bila najbolja, pa se pokajali... to se ne desava... i ne gresis ti uopste... elem... u stvari sam citirao zbog ovog avatara od mracne.... podseti me kad sam dao mojoj mami sliku od Salvadora, da mi naslika... reprodukuje.. tako se to zove... a ona mi kaze: "Daj bre Rile neku mrtvu prirodu, nemoj da me zezas sa ovim slikama"... i smeje se... nisam jos uvek odabrao sta da mi naslika... mada, ima par slika koje je vec naslikala i koje ce sigurno imati posebno mesto u mestu boravka... to je kad neko uspe da pogodi pravu nit.. kao neka tuzna pesma.. kao lepa ljubavna ljubavna prica... tako i slika...

pojavljuje se bivsi ko zna odakle i zeli da se vidimo i to bas navalio.
Pitam ga otkud bas sada da me se seti i da zeli da me vidi,gde je bio pre....on kao da se uplasio tog pitanja odgovori nesto bezveze, odgovor je tipa kao "ako ne zelis da se vidimo ok...cao" i posle toga ga nema.................

posle dve nedelje javlja se 2. bivsi isto sa zeljom da me vidi i ja opet pitam ono pitanje koje sam pitala predhodnog i opet dobijem slican odgovor, pa i ovaj nestane.......

pitam se u cemu gresim....nisam ga pitala onim tonom kao da ga napadim, nego cisto onako jer zelim da znam sta je radio ovo vreme sto se nismo vidjali i kako sam mu ja bas pala na pamet........ sta vi mislite?

Dosadno im, oce nesto da privedu,a nemaju ili ne mogu nista,tj nikog...pa se setili bivse cice.Verovatno nisi jedina bivsa njihova koju su zvrcnuli.Sta uopste i razmisljas toliko o tome,bivsi su bivsi.

Back