U čemu biste voleli da imate sreće i da ste ostvareni?

milance19

Hot, blue and righteous
VIP
Poruka
44.977
Voleo bih da sam ostvaren kao ličnost, u svojoj suštini kako je ja doživljavam i da me ne dotiče što me drugi uglavnom drugačije doživljavaju i smeštaju u neke kategorije koje (po meni) ne stoje.

Voleo bih da imam sreće u sexu i uopšte sa ženama (lako upoznavanje, smuvavanje i sve redom ;) )

Poslednja izmena:
Ostvario sam se.

Preciznije, moj put je bio trnovit, posten, radnicki. Pre dve tri godine zainteresovao sam se za biznis. Danas sam lagan, radicu jos par godina a onda kupujem jahtu alo. Putevi su za pi.cke, jahta je prava stvar, danas jamajka, sutra ibica, prekosutra festival piva.

ideja je da malo lutam, raspalim rostilj na logorskoj vatri. Hocu sator negde u sumama amazonije. Da istrazujem plemena ljudozdera i da im dam vatru. Hocu da zivim pustite me.

Voleo bih da sam ostvaren kao ličnost, u svojoj suštini kako je ja doživljavam i da me ne dotiče što me drugi uglavnom drugačije doživljavaju i smeštaju u neke kategorije koje (po meni) ne stoje.

Voleo bih da imam sreće u sexu i uopšte sa ženama (lako upoznavanje, smuvavanje i sve redom ;) )
ostvarena sam ,a volela bih da imam srece i dobijem tih ebenih milion dolara :lol:

То је оно...шта би волео да будеш кад порастеш...откуд дете зна шта би волело да буде...
Када би био остварен(као да нисам),вероватно бих био незадовољан што нисам остварен у некој другој области...
То си што јеси...и одличан/чна си такав какав/ва си...

Iz prvog razmisljanja mozda u ove 3 stavke:

1.Kao muzicar jer volim da sviram ali samo muziku koju volim i moju muziku.
Dodje period kad izgubim volju jer finansijski problemi i nedostatak motivacije padne...

2.Na polju ljubavi jer da imam srecu u tome imao bi motivaciju da se borim, ostvarim ovo prvo ili nesto sto mi je put i zivot naneo da pozelim da ostvarim...

3.Mir i stalozenost, siguran mir i sa viskom slobodnog vremena i malo para dovoljno za osnovne stvari i skroman zivot...Priroda pecanje, ispijanje piva uz gitaru i sviranje pored reke, jezera ili vode...

Back