Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 77.724
Najpravilnije.Pa kada bi imao ženu i ako bi doživio penziju, meni bi isto bilo ok da smo noću odvojeni.
Njih dvoje preko dana budu zajedno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najpravilnije.Pa kada bi imao ženu i ako bi doživio penziju, meni bi isto bilo ok da smo noću odvojeni.
Kako je sladak ovaj debeli s leptir mašnicom.
Baš izgleda februarski.Kako je sladak ovaj debeli s leptir mašnicom.
![]()
![]()
![]()
Ukoliko ne hrče.treba supružnika da doživljavaš kao medu ili ćebe da bi ga istrpeo pored sebe![]()
Kad si dugo u braku nekako postaje normalno ono sto bi mladi mi osudili strasnoPa kada bi imao ženu i ako bi doživio penziju, meni bi isto bilo da smo noću odvojeni.
Upravo sam napisala vrlo iskreno nesto ( I nepotrebno ).Čemu insinuacije? Ako budete nastavile da zezate moraću da ispričam i poučnu priču o putu kroz pustinju,![]()
Tesko totreba supružnika da doživljavaš kao medu ili ćebe da bi ga istrpeo pored sebe![]()
Mogu da budem iskren i ja. Da rezimiramo: ljudi postanu iskreni kad se potpuno iscrpe sve druge mogućnosti.Upravo sam napisala vrlo iskreno nesto ( I nepotrebno ).
Pa dobro. Zašto trčati?Tesko to![]()
Nemas valjda 65?Za koju godinu cu I ja tako![]()
Bravissimo!Nemas valjda 65?
Ja sam ceo svoj zivot iskrena na svoju stetu. Mislim da niko to nije umeo da ceni.Mogu da budem iskren i ja. Da rezimiramo: ljudi postanu iskreni kad se potpuno iscrpe sve druge mogućnosti.
Imam.Nemas valjda 65?
Jel znaš koji je odgovor dobila devojka kad je pitala svoju baku zašto stalno plače?Tesko to![]()
Kakva bih ja to baka bila da ne znam.Jel znaš koji je odgovor dobila devojka kad je pitala svoju baku zašto stalno plače?![]()
Kad postane jasno onda bude kasno.Kakva bih ja to baka bila da ne znam.
Koliko li si ti star deka.Kad postane jasno onda bude kasno.![]()
Кликбејт, значи.Naravno, radi se o pravom spavanju. Sa seksom nemaju problema.
Nisam ni jedno ni drugo.Koliko li si ti star deka.![]()
treba supružnika da doživljavaš kao medu ili ćebe da bi ga istrpeo pored sebe![]()
Roker Đorđe David sa 18 godina mlađom suprugom Anom Mirčetić ima ćerku Stašu, a kako je i sam priznao, sa porodicom ne živi u istom stanu. Đorđe David, koji je nedavno napunio 60 godina, istakao je da njegov odnos sa suprugom nije narušen, ali da ne žive na istoj adresi.
Ne mogu ni zamisliti tu ženu, koja bi njega iole mogla trpeti.Đorđe David
Pa verovatno ona ne želi da se eksponira u javnosti, pa zato i ne žive zajedno, da ona i dete sačuvaju privatnost od tabloida.Ne mogu ni zamisliti tu ženu, koja bi njega iole mogla trpeti.![]()