U braku smo 19 godina i ne želim da spavam sa mužem

Sensei

Master
Moderator
Poruka
88.043
Tako kaže neka žena koja sad ima oko šes banki (u priči kaže da su se uzeli i ranim četrdesetim nakon propalih prethodnih brakova).

Naravno, radi se o pravom spavanju. Sa seksom nemaju problema.

Kaže, neprijatan joj je osećaj da neko spava pored nje, da se vrti, hrče, ustaje u klonju... sve u svemu ne može da se odmori kako treba te zato spavaju u odvojenim sobama.

1740246294578.png

Imali li ovde nekog sa istim problemom?

Samo, pitam se kako bi žene reagovale da im muzž kaže da hoće da spava sam i da mu ona smeta

Imam drugaricu kojoj se muz preselio u susednu sobu odmah po njenom porodjaju, rekao da ne moze da spava zbog placa bebe. Iskreno, bila sam zaprepascena.
Njoj se to cinilo ok, ili se samo pretvarala da je ok.
Tako da ima svacega.

Ja volim da moj muskarac spava pored mene, mi ne smetamo jedno drugom.
❤️

Tako kaže neka žena koja sad ima oko šes banki (u priči kaže da su se uzeli i ranim četrdesetim nakon propalih prethodnih brakova).

Naravno, radi se o pravom spavanju. Sa seksom nemaju problema.

Kaže, neprijatan joj je osećaj da neko spava pored nje, da se vrti, hrče, ustaje u klonju... sve u svemu ne može da se odmori kako treba te zato spavaju u odvojenim sobama.

Pogledajte prilog 1688333

Imali li ovde nekog sa istim problemom?
:mrgreen:

Pa moji starci tako žive, sreća da im je kuća velika pa svatko može u svoj ćumez, stara na katu, stari u prizemlju.
Stara navečer gleda netflix, stari sport, imaju tri smart TV-a u kući, još im samo treba za u WC po jedan.
Da spavaju u istom krevetu, poubijali bi se, tj. mater bi ubila ćaću.
Ona navečer uzme RSO protiv bolova da bi mogla zaspati, a stari do 4 ujutro vileni i gleda NBA.
I na što bi to ličilo kada se ovaj svake noći uzguza kao posran golub, ide do WC-a, kuhinje, prebacuje programe, mislim da bi mu ova zabila glogov kolac u srce.

:vudu:🤣

Pa moji starci tako žive, sreća da im je kuća velika pa svatko može u svoj ćumez, stara na katu, stari u prizemlju.
Stara navečer gleda netflix, stari sport, imaju tri smart TV-a u kući, još im samo treba za u WC po jedan.
Ona navečer uzme RSO protiv bolova da bi mogla zaspati, a stari do 4 ujutro vileni i gleda NBA.
I na što bi to ličilo kada se ovaj svake noći uzguza kao posran golub, ide do WC-a, kuhinje, prebacuje programe, mislim da bi mu ova zabila glogov kolac u srce.

🤣
Za koju godinu cu I ja tako :lol:

:vudu:🤣
🐈🐈🐈

Oni se uglavnom podmlađuju putem "sveže krvi"😁,...što je totalni nonsens, ofc.
"Godina proizvodnje je g.proizvodnje"! No metter what.
Zivotni ciklus.
A ti ces zauvek biti mlad?
Čemu insinuacije? Ako budete nastavile da zezate moraću da ispričam i poučnu priču o putu kroz pustinju, :rtfm:

Back