sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Liberal 100%:
Kod psihologa!!!!Odmah!! Brzo!!
Nije ti losa slika u profilu. U tebi vec ima potencijala. Za tebe bi se potrudio da izdrzim 11 minuta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Liberal 100%:
Kod psihologa!!!!Odmah!! Brzo!!
Gugleta:![]()
![]()
Inace ja pratim to durexovo istrazivanje vec dugo i mislim da bi, kad bi preduslov za popunjavanje tog formulara bio da covjeka prikljuce na detektor lazi koji daje strujni udar za svaki lazni odgovor, rezultati bili iz temelja drugaciji.
Jer vec godinama zivim u skandinaviji (koja je takodje na listi) i, ako nista drugo, mogu bar uporedjivati razlicite rezultate medju drzavama....
I znate ono..."samouvjerenost kod srba je najveca na svijetu".
Ili drugim rijecima - seru ko' foke kad je ovo ispitivanje u pitanju!
sinnke:Nije ti losa slika u profilu. U tebi vec ima potencijala. Za tebe bi se potrudio da izdrzim 11 minuta.
Liberal 100%:Samo 11?!!!!
ne brini potrudila bih se ja da izdrzis citavih 15!!!![]()
raindog:
jao kakva lazh !
pa ljudi ovde da se seksaju i tri puta godishnje ne bi bili ovako argesivni kakvi jesu
128 puta yea right !
nisu mene pitali, ja sam skoro nevinadefinitvino bi pokvarila prosek
![]()
raindog:
jao kakva lazh !
pa ljudi ovde da se seksaju i tri puta godishnje ne bi bili ovako argesivni kakvi jesu
128 puta yea right !
Haha a Hrvatice dolaze u Srbiju i pricaju kako su Hrvati losi i kako su Srbi bolji.Gazdarica:Pardon, Hrvati su drugi...![]()
Samantha Jouns:Pa ja ne znam,....da imam nekog normalnog i stalnog decka imala bih sex svaki dan,..osim onih dana u mesecu kad nema sanse da mogu,.....
Ima neko free??? 8)
Devilishgirl:shto onih dana ne moze?
Ha! Pa to sve kazu, a kada imaju decka...e, onda problemi, te ne mogu sada, glava, srce, kompletni kardiovaskularni organi...i.. opet nista....Samantha Jouns:Pa ja ne znam,....da imam nekog normalnog i stalnog decka imala bih sex svaki dan,..osim onih dana u mesecu kad nema sanse da mogu,.....
Ima neko free??? 8)
gockey:Ha! Pa to sve kazu, a kada imaju decka...e, onda problemi, te ne mogu sada, glava, srce, kompletni kardiovaskularni organi...i.. opet nista....i... onda mi (muskarci) ostajemo bez, dragog nam, sexa...
ZATO... sam ja prosle godine jednom, ove godine malo redje.. ali trudim se...![]()
jasinnke:Pa koji bi manijak radio tako nesto?