U BORBI ZA PRVO MESTO

Gugleta:
:lol: :lol: :lol:

Inace ja pratim to durexovo istrazivanje vec dugo i mislim da bi, kad bi preduslov za popunjavanje tog formulara bio da covjeka prikljuce na detektor lazi koji daje strujni udar za svaki lazni odgovor, rezultati bili iz temelja drugaciji.

Jer vec godinama zivim u skandinaviji (koja je takodje na listi) i, ako nista drugo, mogu bar uporedjivati razlicite rezultate medju drzavama....

I znate ono..."samouvjerenost kod srba je najveca na svijetu".

Ili drugim rijecima - seru ko' foke kad je ovo ispitivanje u pitanju!

E tamo ima dobrih zena. Bas koje meni odgovaraju, jer ne kenjaju puno.

A da to si u pravu svi se hvale kako mogu dva sata. Za to vreme bi kitu istanjio 1 cm.

Citao sam to danas u novinama! Sranjee! Naslov preko cele prve strane...kao da je to ne znam kakva vest. Cista manipulacija..."Srbi,nemate 'leba da jedete,nikakvi ste i jadni...ali zato yebete kao zmajevi"! Klasicno zavaravanje!
Sva sreca pa sve novine citam s kraja prema pocetku...
Te ankete su klasicno palamidjenje...moze da kaze i da lupi ko sta hoce.

As the guards march me out to the courtyard
Someone calls from a cell "God be with you"
If there's a God then why has he let me die?

raindog:
:lol:
jao kakva lazh ! :lol:
pa ljudi ovde da se seksaju i tri puta godishnje ne bi bili ovako argesivni kakvi jesu
128 puta yea right !

nisu mene pitali, ja sam skoro nevina :lol: definitvino bi pokvarila prosek :lol:

To i ja kazem. jer vidite kako sve dolazi na one moje price. Sinke je ipak stari mag za neke stvari.
Za to sam carobnjak kao onaj iz gospodara prstenaca.

Uvek je bilo bolje onanija nego imati posla s idiotom, mada ja se ne zalim uvek si mogu to nabaviti nego nemam vise zivaca da se natezem. Jedino ako se pojavi neka jednostavna da se opletemo bez onog poznatog pa ne mogu danas pa ja bi juce ajmo sad pa ne ipak premalo se poznajemo i dok ona to melje sinke ga vec omlatio i nema frke zapalim pljugu i dalje slusam.

Samantha Jouns:
Pa ja ne znam,....da imam nekog normalnog i stalnog decka imala bih sex svaki dan,..osim onih dana u mesecu kad nema sanse da mogu,.....
Ima neko free??? 8)
Ha! Pa to sve kazu, a kada imaju decka...e, onda problemi, te ne mogu sada, glava, srce, kompletni kardiovaskularni organi...i.. opet nista.... :( i... onda mi (muskarci) ostajemo bez, dragog nam, sexa...
ZATO... sam ja prosle godine jednom, ove godine malo redje.. ali trudim se... :lol:

gockey:
Ha! Pa to sve kazu, a kada imaju decka...e, onda problemi, te ne mogu sada, glava, srce, kompletni kardiovaskularni organi...i.. opet nista.... :( i... onda mi (muskarci) ostajemo bez, dragog nam, sexa...
ZATO... sam ja prosle godine jednom, ove godine malo redje.. ali trudim se... :lol:

dobro,..ja necu da ti se pravdam,......ali moj tadasnji decko se nije nikada bunio osim kada smo raskinuli pa mu je najvise bilo zao sto necemo imati sex.....

Back