У Београду опет горе депоније

Poruka
15.392
Прво фабрика у Пожаревцу, а сада горе депоније од Панчевачког моста до Винче.

Зашто бисмо новац из градског буџета преусмерили у коначно решење београдских депонија, када тај новац можемо да искористимо за корупцију, куповину гласова и гласачки ижењеринг.

Зашто да очистимо депоније и радимо на рециклажи смећа, када је лакше да кажемо да овај смрад долази са неба из ЦИА авиона, а да еколошки активисти су СОРОШ плаћеници.

Честитам Београђани на новој еколошкој катастрофи.

Gde si pročitao ovu vest? Nema je na web portalima. Na Tviteru se spominje samo požar u fabrici "Bambi" u Požarevcu.

https://nova.rs/vesti/hronika/video...im-se-nadvio-nad-gradom-vatrogasci-na-terenu/
Па зар стварно мислиш да се о томе говори јавно ? Је л стварно мислиш да се ово догађа први пут ?
Независни медији, објавили су портали који се баве питањем екологије, као рецимо еко стража.

Screenshot-799.png

jednu stvar treba da znas
moj deda je davno bio neki moodo u predratnoj gradskoj cistoci :D

davno mi je pricao da deponije uvek gore

u dubini deponije je ogroman pritisak od gasova i vatra stalno tinja.

tako da znas..deponije uvek gore.
Нека увек горе није проблем, ваљда у сваком граду на истоку и западу такође горе, тако треба и то је нормално, али не мора да горе до те мере да се дим осети на другој страни града, то баш није често.

Замисли Вучићевог економског тигра, пре неки дан најављује да ће 20ак хиљда летећих аутомобила бити нормална појава на београдском небу за коју годину, а слепац не може да реши питање дивљих и ''питомих'' депонија, канализације и да направи први мост у Београду.

jednu stvar treba da znas
moj deda je davno bio neki moodo u predratnoj gradskoj cistoci :D

davno mi je pricao da deponije uvek gore

u dubini deponije je ogroman pritisak od gasova i vatra stalno tinja.

tako da znas..deponije uvek gore.
Tako je,jer teško se može naći opožareno mesto koje se mora dobro zaliti vodom pa zakopati.

Back