U Beogradu je besplatan javni prevoz?

Znaci po vama iz stranke niko ne sme da ima svoje misljenje i da zna matematiku i da sabere i oduzme brojke i izvuce zakljucak.
bas se o ovome i radi..ti si taj koji negira drugacije misljenje i ako se ne slozim sa tobom odmah sam snsovac ili sendvicar..vrlo primitivan nacin razmisljanja deljenja ljudi na dve strane

kapiram da si navikao da samo politicki razmisljas i da ne mozes da shvatis i razumes da ima nas koji razmisljamo svojom glavom i koji ne slusaju sta neki politicar kaze.

Tako da dzabe pokusavas da se izvadis vredjanjem nece ti pomoci.
jedini ko ovde vredja si ti jer etiketiras bez ikakvog osnova samo zato sto se ne slazem sa tobom.

vidi u tome se i ogleda tvoja politicka ostrascenost.
ne dozvoljavas drugima da misle drugacije nego ti i ako se usude da kazu da nisi u pravu odmah ih etiketiras da su SNS, odlicna taktika odvracanja ljudi da ti se suprostave.

u ovom dijalogu koji imamo jedini koji vedja i koji pokazuje netolerantnost si ti.

Poslednja izmena:
bas se o ovome i radi..ti si taj koji negira drugacije misljenje i ako se ne slozim sa tobom odmah sam snsovac ili sendvicar..vrlo primitivan nacin razmisljanja deljenja ljudi na dve strane

kapiram da si navikao da samo politicki razmisljas i da ne mozes da shvatis i razumes da ima nas koji razmisljamo svojom glavom i koji ne slusaju sta neki politicar kaze.
Imao si 1000 prilika da izneses misljenje, obrazlozenja, razloge.

Ali ne glupave svidja mi se. Jao kako je lepo. I takve gluposti.

Sa druge strane od mene i ostalih forumasa si dobio sve linkove, informacije, proracune, sluzbene listove...

Sve.

Znas kako narod kaze - pametnom coveku je dovoljan i zvizduk, a budali nije ni simfonijski orkestar.

Ja bih rekao da ti nisi bas toliko glup i nepismen, znaci jedino da si na zadatku.

jedini ko ovde vredja si ti jer etiketiras bez ikakvog osnova samo zato sto se ne slazem sa tobom.

vidi u tome se i ogleda tvoja politicka ostrascenost.
ne dozvoljavas drugima da misle drugacije nego ti i ako se usude da kazu da nisi u pravu odmah ih etiketiras da su SNS, odlicna taktika odvracanja ljudi da ti se suprostave.

u ovom dijalogu koji imamo jedini koji vedja i koji pokazuje netolerantnost si ti.
Jeste netolerantan sam na kradju, lopovluk, ispiranje mozga, budalastine i ostale gluposti.

a kad sam rekao da mi je OK?
rekao sam da bi to poskupelo i da prevoz nije besplatan, gde tu stoji da mi je to ok?
ali opet kako god okrenemo zivot u glavnom gradu je u svim zemljama skuplji.
secam se da je svojevremeno SPO dok je vladao na starom gradu zeleo da digne porez samo za centar grada pa se tad pricalo "ko nema para ne mora da zivi u centru, neka proda i ode gde je jeftinije" jel se secas @greba ovog?

i na kraju ti meni nisi odgovorio na pitanje
nije valjalo kad se placala karta jer je bila slupa
sad ne valja kad je prevoz besplatan
kazi mi sta valja?
Ko nema para da živi u centru je pričala
Kori Udovički.
A bilo je povodom velikih računa za struju
i poreza na imovinu za stanove u centru

sad me nemoj drzati za rec u dinar ali koliko se secam karta je tad sa 30 dinara skocila na 50 pa 75 dinara i na kraju dosla do 90 dinara
... и онда се вратила на 50.
И маркице за запослене са 3200 на 2000.

И није вредело, него се од наплате као такве одустало.

Питам се зашто? :think:
У ствари, имам врло чврсто мишљење о томе, потпуно сам уверен, али ти мислиш нешто друго.

... и онда се вратила на 50.
И маркице за запослене са 3200 на 2000.

И није вредело, него се од наплате као такве одустало.

Питам се зашто? :think:
У ствари, имам врло чврсто мишљење о томе, потпуно сам уверен, али ти мислиш нешто друго.
zna se zasto..ljudi su prosto prestali da kupuju karte.

Back